lenochod=)

r.v. 1999-2005
Odpovědět
KOULIOCKO
Kontaktovat uživatele:

lenochod=)

Příspěvek od KOULIOCKO »

ahoj.jsem mezi vamy novej,tak zdravim vsechny seatacky=).mam problem s motorem 1.9tdi 81kw..stridawe leti a pak se plazi,jakoby tah kravu a pak ho to zase nakopne.nechal sem udelat vstriky,vymenil vzduchovou vahu (je nova origo boch) a turbo je taky delany..poradte prosim.predem dekuju ;)

pompos9
Kontaktovat uživatele:

Re: lenochod=)

Příspěvek od pompos9 »

no s tímhle mám stejnej problém.Taky už jsem zkoušel vše možné ale furt je to stejny :-( tak kdyby jsi na to přišel tak dej vědět

KOULIOCKO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOULIOCKO »

pompos9 píše:no s tímhle mám stejnej problém.Taky už jsem zkoušel vše možné ale furt je to stejny :-( tak kdyby jsi na to přišel tak dej vědět
... jj dikes moc,jeste sem dostal radu to chipnout,ze se to treba srovna,tak ted uz cekam jen na ten chip.. dam ti wedet,jak to po chipu dopadlo jj?=) zatim zdarek seatek=)

HonzaCUPRA4

Příspěvek od HonzaCUPRA4 »

A co to říkalo na VAGu??? Co zanesené turbo??? ventyl N75??? Vypínáš žapalování když to nechce jed? Jako když vypneš a zapneš tak už táhne dobře?? Kouří to? Esi jo,tak jakou barvu má kouř??? Vynechává motor při určitých otááčkách??Napiš sem kod motoru!!! Závad je hodně co by to mohly dělat...
Seat Leon CUPRA 4 ,ARL,145kw,Egr-off,Recaro,KN,ABT

KOULIOCKO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOULIOCKO »

na vagu to nepise nic,podle vagu je v poratku a i na zivy diagnostice to taky nic neukazuje spatne!nwm uz co... vsechno je jiny uz=) cerpadlo,turbo 3krat,vstriky 2krat,egr off,kat off,vaha 2krat,cidlo tlaku vzduchu 2krat... po chipu zlehka do cerna ale malo

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

No než to postupně rozebírat tady a přemýšlet nad něčím, co už je vyřešeno jinde, tak doporučuji se přesunout na forum dieselpower.cz
Připrav si zároveň logy z váhy vzduchu a turba - popis co a jak najdeš taky tam.

KOULIOCKO
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KOULIOCKO »

dekuji za radu,uz sem nadtim taky premyslel a jdu nato=) ;)

Odpovědět