Bývalý Leon by PoMa
Bývalý Leon by PoMa
Tak je nejvyšší čas taktéž představit mé auto...
Mojeho původního Leona většina zná z Ova srazů - sériový Seat Leon 1.9TDi s výbavou Stella a v barvě Flash červená, původně s 90PS motorem ALH, zrozen v roce 2000 v Belgii a přivezen v roce 2005 z DE, pro jehož trh byl určen. Na voze byla vždy prováděna řádná údržba a věnována vyšší péče. Olej měněn vždy po 8tis.km místo určených 15tis. a to vždy syntetikou 5w-40 se specifikací VW505.00. Do paliva je pravidelně přidáváno aditivum VIF a čerpána je hlavně nafta od Benziny (PKN Orlen). Vloni provedeny výměna rozvodů (kladky, napínák Ina/Litens a řemen ContiTech), vodní pumpy Thermex, drážkovaného řemene ContiTrade a napínací kladky Litens, výměna silentbloků zadní nápravy a pryžových uložení tyče stabilizátoru, výměna všech tlumičů za Bilstein B4 a výměna všech provozních náplní včetně převodovky. Byly osazeny repro do zadních dveří a provedena instalace DRL. Vyměněn zadní stěrač za Fóbiovský a přední za Valeo X-TRM (Flat). Letos v březnu provedena výměna všech filtrů. Ve světlometech jsou osazeny žárovky H7 Philips X-treme Power (+90% světla) a H1 Narva Range Power 50 (+50% světla), což je dostačující pro dobrou viditelost v noci za každého počasí.
A nyní to stávající:
Vychází z původního auta, na kterém byly instalovány zatmavovací fólie SunTek HP Pro 15/20 firmou Trieste.cz Zlín, auto sníženo pružinami H&R o 35/35mm, osazeno vrtanými/drážkovanými kotouči ATM Mikoda 280mm a deskama Bosch Premium, namontovány 17" ALU ENZO "O" s obutím Pirelli PZERO ROSSO N3 205/50R17 (přední) a Pirelli P6000 225/45R17 (zadní). Původní nárazníky byly nahrazeny upravenými se zavařenými lištami (zahlazení plastem) a dány kompletně do laku tak jak je původně továrně stříkáno auto (báze+bezbarvý lak). Boční lišty obarveny taktéž. Provedena instalace mlhovek, které v sérii chyběly. Naopak DRL byly opět demontovány, jelikož po instalaci mlhovek není pro ně jiné vhodně ladící místo.
Interiér zůstává sériový a na autě by neměly (snad ) proběhnout už další úpravy kromě běžné údržby.
Fotečky:
Původní
Během úprav
Toto je stav k 16.4.2010, zbytek foteček bude dodán průběžně s dokončováním auta, tedy do čtvrtku 22.4. a pak LIVE na Jaderné
Tímto se omlouvám za předešlé mystifikace všech co chtěli nahlédnout pod pokličku dříve
Mojeho původního Leona většina zná z Ova srazů - sériový Seat Leon 1.9TDi s výbavou Stella a v barvě Flash červená, původně s 90PS motorem ALH, zrozen v roce 2000 v Belgii a přivezen v roce 2005 z DE, pro jehož trh byl určen. Na voze byla vždy prováděna řádná údržba a věnována vyšší péče. Olej měněn vždy po 8tis.km místo určených 15tis. a to vždy syntetikou 5w-40 se specifikací VW505.00. Do paliva je pravidelně přidáváno aditivum VIF a čerpána je hlavně nafta od Benziny (PKN Orlen). Vloni provedeny výměna rozvodů (kladky, napínák Ina/Litens a řemen ContiTech), vodní pumpy Thermex, drážkovaného řemene ContiTrade a napínací kladky Litens, výměna silentbloků zadní nápravy a pryžových uložení tyče stabilizátoru, výměna všech tlumičů za Bilstein B4 a výměna všech provozních náplní včetně převodovky. Byly osazeny repro do zadních dveří a provedena instalace DRL. Vyměněn zadní stěrač za Fóbiovský a přední za Valeo X-TRM (Flat). Letos v březnu provedena výměna všech filtrů. Ve světlometech jsou osazeny žárovky H7 Philips X-treme Power (+90% světla) a H1 Narva Range Power 50 (+50% světla), což je dostačující pro dobrou viditelost v noci za každého počasí.
A nyní to stávající:
Vychází z původního auta, na kterém byly instalovány zatmavovací fólie SunTek HP Pro 15/20 firmou Trieste.cz Zlín, auto sníženo pružinami H&R o 35/35mm, osazeno vrtanými/drážkovanými kotouči ATM Mikoda 280mm a deskama Bosch Premium, namontovány 17" ALU ENZO "O" s obutím Pirelli PZERO ROSSO N3 205/50R17 (přední) a Pirelli P6000 225/45R17 (zadní). Původní nárazníky byly nahrazeny upravenými se zavařenými lištami (zahlazení plastem) a dány kompletně do laku tak jak je původně továrně stříkáno auto (báze+bezbarvý lak). Boční lišty obarveny taktéž. Provedena instalace mlhovek, které v sérii chyběly. Naopak DRL byly opět demontovány, jelikož po instalaci mlhovek není pro ně jiné vhodně ladící místo.
Interiér zůstává sériový a na autě by neměly (snad ) proběhnout už další úpravy kromě běžné údržby.
Fotečky:
Původní
Během úprav
Toto je stav k 16.4.2010, zbytek foteček bude dodán průběžně s dokončováním auta, tedy do čtvrtku 22.4. a pak LIVE na Jaderné
Tímto se omlouvám za předešlé mystifikace všech co chtěli nahlédnout pod pokličku dříve
Re: Leon by PoMa
Taky Luku budou, ještě tento týden, včetně dodělání předku
Parada, ten zadni naraznik ten prokoukl moc, vypada hodne dobre
Dobra prace marku !
ty pneumatiky vypadaji zajimave, jaky to ma efekt kdyz jsou zadni sirsi ? lepe to drzi ? Diky za osvetu (jen ty zadni maji mensi vysku o 1cm jak tak ted pocitam ze ?)
Dobra prace marku !
ty pneumatiky vypadaji zajimave, jaky to ma efekt kdyz jsou zadni sirsi ? lepe to drzi ? Diky za osvetu (jen ty zadni maji mensi vysku o 1cm jak tak ted pocitam ze ?)
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
sqvělá práce
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Jo líp to drží a počítáš špatně, rozdíl výšky je 1,25mm, což vpohodě vyrovná výška vzorku. Obojí jsou rozměrově alternatívní pneu.sterbitch píše:jaky to ma efekt kdyz jsou zadni sirsi ? lepe to drzi ?(jen ty zadni maji mensi vysku o 1cm jak tak ted pocitam ze ?)
Marku parada, moc se mi to libi, tak nejak vypadala ma predstava, co s tim asi delas... tesim se az uvidim na zivo, jeste ze je to za chvilu uz
Já se taky těším, až bude komplet LIVE pohled, přeci jenom původní VT neukáže detaily, které se vytvoří v reálu
Pak už jen doufat, že bude pod věžema JEDU ideální počasí na focení a následně čekat na první šrámy od parkujících umělců
Pak už jen doufat, že bude pod věžema JEDU ideální počasí na focení a následně čekat na první šrámy od parkujících umělců
Naposledy upravil(a) PoMa dne 19.04.2010, 18:25, celkem upraveno 1 x.
A já už myslel že bude nový auto , ten zadek ale hezky prokouknul
Na nové taky dojde, ale už né letos. Takže tento rok budu kočírovat ještě stávající a obměna příjde příští rok. Co to bude nemá smysl nyní rozebírat.
- Radik1.9TDI
- Kontaktovat uživatele:
Máš to pěkné chlape
Díky všem, jestli to časově výjde, tak zítra montuji předek. Jinak až ve středu odpoledne.
marku ams pravdu, spatne jednotky jsem napsal se mi to nejak nezdalo jak jsem z mm dostal cm
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
Dnes jsi byl spatřen jak jdi u Univerzity odbočil k sobě domů
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
Hmm, což znamená, že jsem až moc viditelný což je úděl individuálky. Ale co, to k tomu patří
No spíš kdybych se nepodíval do zpětného zrdcátka a nezastihl tu ulízanou prdelku tvojeho Leona tak by mě to vůbec nenapadlo, ale dneska jsem měl štěstí viděl jsem i štěrbinu jak jel od ZOO
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Srdcovka
Srdcovka
Ale jak jsem předpokládal, neskutečně to pokouší většinu řidičů protáhnout své auto a objevit co je pod kapotou mého. Mají smůlu, jezdím svým tempem a nechám se předjet bez reakce Prostě silnice není závodní dráha
tak to me se predevcirem snazil rpedjet superb TDI
lapipe a kde jsi me videl ? ty jsi jel svojim autem ?A v kolik ? ja dneska kolem ZOO jel asi 2x
lapipe a kde jsi me videl ? ty jsi jel svojim autem ?A v kolik ? ja dneska kolem ZOO jel asi 2x
taktak, já vím jak mi to jede a pojedu su jak chcu, ale ten [censored] z PL s versem co na mě blikal když jsem jel za transitem a předjížděli jsme kamion mě fakt nasral, tak jsem ho vyblikal když mu to nejelo z 90 po dalším kamioním předjížděnímPoMa píše: Prostě silnice není závodní dráha