nové forum
nové forum
děkuji za nové forum pro seata, po zimě by jsem si chtěl koupil novou cupru tak snad se tu něco o tom dovím
zatim SEAT není po zimě by měla přijít new cupra v černém. ale musim prodat VW Golf IV 1.6SR a BMW E36 cabrio
Re: nové forum
To je fofr, vzdyt to nemam ani hotovy
nevadí, ale určitě to někdy doděláš přeji mnoho zdaru k tvé práci a děkuji za ni
zatim SEAT není po zimě by měla přijít new cupra v černém. ale musim prodat VW Golf IV 1.6SR a BMW E36 cabrio
co je paráda? nový forum, to určitě jojohnyG píše:To je parada
Jj new forum, konečně bechy preju at to maka jako vw-clubbalda88 píše:co je paráda? nový forum, to určitě jojohnyG píše:To je parada
podle mě to chce bechy udělat jako vw-club, takže to bude super. už se těšim, až se sem zaregistrujou ty jaký maji ve seatem moc zkušeností a budou dávat radyjohnyG píše:Jj new forum, konečně bechy preju at to maka jako vw-clubbalda88 píše:co je paráda? nový forum, to určitě jojohnyG píše:To je parada
super, sekce přibejvaj, obrázky nahoře nahrány taky jen bych si přál, aby jsem přibejvali členové jako na vw-club
Nejdriv musim vse dodelat, pak prijde na radu propagace
a jak budeš propagovat? klidně rád taky nějak zapojim svoji pomocnou rukubechy píše:Nejdriv musim vse dodelat, pak prijde na radu propagace
díky žes něco takového udělal, na VW forum chodim rad a docela dost i na http://www.seat-forum.czbechy píše:Nejdriv musim vse dodelat, pak prijde na radu propagace
bohuzel tam administrátoři téma o novém fóru seatu okamžitě zamknuli
hodne stesti a doufam ze to tu zacne velmi rychle slapat.
to by zamknul asi každej administrátor. ale bechy tohle forum bude mít určitě líp promakanýCitros píše:díky žes něco takového udělal, na VW forum chodim rad a docela dost i na http://www.seat-forum.czbechy píše:Nejdriv musim vse dodelat, pak prijde na radu propagace
To naprosto chapu, linkovat to timto zpusobem neni zrovna koser Nemam ted moc casu, ani inzerce na toto forum neni zadna ... ale az prijde cas, urco neco vymyslimeCitros píše:díky žes něco takového udělal, na VW forum chodim rad a docela dost i na http://www.seat-forum.czbechy píše:Nejdriv musim vse dodelat, pak prijde na radu propagace
Ja jsem z vw fora a musel sem se sem regnout, abych tu mohl psat, nedaly by se ty ucty nejak sdilet, aby si vw mohli psat se skodou a seat ? A bechy ... nejsi to ty, co mi porad posilas ty maily
passat B5 1.9TDI, seat toledo 1.9D
Zdar jsem tady novej a doufam ze budu moci v cemkoliv pomoct
Poslu i pro zajimavost foto auta...
Kdyby nahodou mam i servis takze kdykoliv muzu poradit...
Poslu i pro zajimavost foto auta...
Kdyby nahodou mam i servis takze kdykoliv muzu poradit...
Seat Cordoba Coupe 2.0 16V ABF
ahoj já jsem tu taky novej
Ahoj, ja taky... doufam, ze tu neuskodim, jak jinde
vejdi a neuškod
víš o čem to je, ten kdo nás zná ví o co šlo kdo ne, bohužel, nechci to řešit
mno tak šup poslat do icq odkaz na tohle forum
víš o čem to je, ten kdo nás zná ví o co šlo kdo ne, bohužel, nechci to řešit
mno tak šup poslat do icq odkaz na tohle forum
J8 jsem tu taky a mám alteu takže snad konečně budu jediný kdo takový auto na foru bude mít
A kulva chraň ruka páně jak zas někdo přijede z alteou
A kulva chraň ruka páně jak zas někdo přijede z alteou
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
garda se scházííííííííííííííííííí