LCD nebo NeoPDP
LCD nebo NeoPDP
Zdarec, máte někdo zkušenosti s NeoPDP???
mám spadeno na toto LCD http://www.tivis.cz/televizory/lcd-tele ... compareAdd
nebo
na toto NoePDP http://www.tivis.cz/neopdp-televize/tx-p42g15e/
poradíte někdo?
mám spadeno na toto LCD http://www.tivis.cz/televizory/lcd-tele ... compareAdd
nebo
na toto NoePDP http://www.tivis.cz/neopdp-televize/tx-p42g15e/
poradíte někdo?
Škoda OII, 2004, 1.9 PD, tlak 100kW / tep 300Nm be Reescha, stříbrnej šíp
SEAT Toledo 1.9TDi 97´ PRODÁNO
SEAT Toledo 1.6i 93´PRODÁNO
Re: LCD nebo NeoPDP
no mám už dva roky plazmu Panasonic (107cm) a naprostá spokojenost. Když jsem vybíral dal jsem na rady odborník že LG není Panasonic, největší rozdíl je v "černé". Dnes ovšem TV pokročily o notný kus dále. Platí ale prý pravidlo do 100cm LCD, nad 100cm plazma.
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
To pravidlo už neplatí.
Jinak LG se vyhni obloukem. Pokud LCD, tak Philips a pokud Philips, tak nejmíň sedmičkovou řadu = přinejmenším v tvém případě 42PFL7404H (100Hz obraz).
A podmínka je jej živit dobrým zdrojem signálu (HD), pak poznáš pravý požitek z obrazu.
Jinak LG se vyhni obloukem. Pokud LCD, tak Philips a pokud Philips, tak nejmíň sedmičkovou řadu = přinejmenším v tvém případě 42PFL7404H (100Hz obraz).
A podmínka je jej živit dobrým zdrojem signálu (HD), pak poznáš pravý požitek z obrazu.
Já mám plazmiče LG ( 107 )už 2 roky. Full HD rozlišení. A naprostá spokojenost, ale je fakt, že když jsem se díval v obchodech tak oproti jiným je to krapet obyč, ale na domácí koukání na fotbal to stačí a filmy proháním přes HDMI, takže to je dokonalý koncert. 

Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Díky za typ. Ta se mi moc líbí, jak cena tak i velikost - při 106cm se mi vejde do metrové díry. TV krmím satelitem UPS a domácí kino má komponentní a S-Video výstup.PoMa píše:To pravidlo už neplatí.
...a když si vezmeš osmičkovou řadu, budeš mít i net v TV a měnící se osvětlení okolí TV 

ne ne, to už je moc a tato se mi vleze do 20k.. to je hlavní a už ji mám objednanou 

Tak to sis pospíšil. Tak pak poreferuj tvé dojmy 

tak nakonec objednaná osmičková řada.... nechal jsem se zlákat technikou, když už jsem ten technoid 

Ja koupil samsung 50" plazmu... obraz neskutecny... LCD v tyhle velikosti stoji 2x tolik a nedosahuje takovych paramaetru jako plazma 

Seat Ibiza FR 1,9TDI 96KW... trosku upravena 

koupil? já myslel že si řikal že dostal...
Jasny...dovezl jezisek prasule a ja si ji jel koupit 

50" to už je celkem na pováženou, jestli neinvestovat do projektoru a dobrého plátna.
Každopádně u tohoto rozměru je LCD mimo.
A jak jsi to napsal ježíškovi? Abych na příští vánoce poslal taky správně formulovaný dopis za polární kruh.
A jak jsi to napsal ježíškovi? Abych na příští vánoce poslal taky správně formulovaný dopis za polární kruh.
Ja co videl projektory, tak to je maximalne pro vecerni (ja koukam cely den) vysilani a musis mit super kvalitni platno aby to fakt vyniklo... A 50" mi neprijde nijak velka tv ve formatu 4:3 je obraz pouze 103cm velky...PoMa píše:50" to už je celkem na pováženou, jestli neinvestovat do projektoru a dobrého plátna.
Jinak jsem byl asi moc hodnej...protoze jezisek mi ji donesl aniz bych si ji nejak verejne pral...

Já taky ne

Kolik toho ve 4:3 je? Už pomalu převažuje vysílání 16:9 popř. dokonce 14:9 ne? Takže na 1,3metru uhlopříčku už je potřeba sakra dobrý zdroj signálu.
Me prijde, ze tak minimalne 50% vysilani je v pomeru 4:3...

Tak už mám tu TV doma, jsem zklamám ze satelitu... má špatnej signál.....
přesněji řečeno čekám na HD vysélání, které UPC spustí v létě, nebo bude přechod na SKYLINK HD...
Myslím, že SkyLink nebo CSLink je vhodnější volba než drahé UPC s ubohou kvalitou nabídky