výběr mobilu aneb kerý zvolit
výběr mobilu aneb kerý zvolit
Víc hlav víc rozumu, teda snad
Po dlouhém "studování" se můj výběr zužil na tyto dva kousky
1) HTC Sensation
2) Samsung I9100 Galaxy SII
Tož který z těchto dvou mobilu zvolit
Po dlouhém "studování" se můj výběr zužil na tyto dva kousky
1) HTC Sensation
2) Samsung I9100 Galaxy SII
Tož který z těchto dvou mobilu zvolit
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Re: výběr mobilu aneb kerý zvolit
HTC sensation jasná volba
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
galaxy s 2
no 1:1 ale důvody, proč který zvolit
HTC, dvou jádrový procesor, kvalita displeye k nezaplacení. Podpora prodejce parádní, uživatelské rozhraní snad nejlepší co jsem mohl zkusit.
Nemluvě o tom, že design HTC je suprový, jednoduchý, ale přitom vyjímečný.
Nemluvě o tom, že design HTC je suprový, jednoduchý, ale přitom vyjímečný.
Srdcovka
Srdcovka
- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
Samsung ! Jednoznačně . parádní display, ovládání, intuitivní menu , super aplikace , možnosti taky . Přehledné řazení sms, seznamu , administrace a nastavení doslova pro debila ....já bych volil Galaxy před HTC ( s obouma mám zkušenost )
Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
Jednoznačně HTC, mnohem lepší dílenské zpracování, kvalitnější a bytelnější provedení a materiály.. Samsung je sice hodně muziky za málo peněz, ale je to pořád hračka pro děti
Až budu na PC, napíšu víc
Oba běží na androidu, takže fajn aplikace jsou na oba, protože se stahují z Marketu, který mají společný, ovládání taktéž stejné s tím, že HTC má dle mého mnohem lepší pracovní plochu displeje srovnatelné
Zkušenosti s obouma, vlastním HTC
Až budu na PC, napíšu víc
Oba běží na androidu, takže fajn aplikace jsou na oba, protože se stahují z Marketu, který mají společný, ovládání taktéž stejné s tím, že HTC má dle mého mnohem lepší pracovní plochu displeje srovnatelné
Zkušenosti s obouma, vlastním HTC
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie!
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu )
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.
je to jako benzin a nafta, kazde ma svoje. Minimalne HTC ma bytelnejsi konstrukci, jak rika Matt, jinak srovnatelne. Samozrejme budu za HTC, nebot mam a spokojen a taky jako budouci majitel Sensationu-jen cekam na priznivou cenu.
S Lubosem jsme se uz o tom bavili a Sensation je bomba, GalaxyII je taky vyborny telefon, ale z meho pohledu to proste neni HTCcko.
Jnak vybirej dle vjemu, tady asi neudelas chybu s ani jednim
S Lubosem jsme se uz o tom bavili a Sensation je bomba, GalaxyII je taky vyborny telefon, ale z meho pohledu to proste neni HTCcko.
Jnak vybirej dle vjemu, tady asi neudelas chybu s ani jednim
- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
vojta to shrnul přesně . ( přirovnáním benzín - nafta ) a ať koupíš kterýkoliv z nich , tak chybu neuděláš . Ps: Hlavně že nechceš Iphone ! Zkus si v obchodě vyzkoušet oba a pak se sám rozhodni .Ps: Možná bych se poptal i po cenách příslušenství . kolik stojí třeba nová nabíječka, HF , stojany do auta . Nevím kolik se pohybují ceny ale tipuju že věci k HTC budou trošku výší ..
Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
No zrovna nabíječka = mikroUSB, čili univerzál pro obojí, kterou už Elpe má. HF má Elpe zabudovanou palubní přes bluetooth, čili opět komunikace s obojím bez komplikací.
Další argument - procesor: oba mají dvoujádro 1200MHz, SW výbava - oba mají Android 2.3, čili co nabídne Android Market, to máte
Rozdíly jsou v designu, kde bych řekl, že má Samsung navrch (momentální módní vlna), ale není ničím vyjímečný - tady bych volil konzervatívnější HTC
Rozdíl v displeji, kde sice Samsung má živější barvy, ale HTC má větší rozlišení na stejné uhlopříčce, je tedy jemnější - volba je na HTC
Paměť - sice má Samsung podstatně větší jak operační, tak uložnou, ale je zde možnost využívat paměťových karet i pro instalace, čili rozdíl se smazává (pokud není Elpe mobilní pařan), což stejně platí i o grafice.
Výdrž - HTC je žravější, ale jestli mi má mobil kleknout po 1,5dnu místi jednoho dne - tak i tak ho nabiju denně, čili pro mne opět nerozhodující.
Foťák - v tom HTC pokulhává, ale zase výmluva - neočekávám od něj kvalitu zrcadlovky, spíš pohotovost (rychlost použití) a možnost focení dokumentů - hra mnoha megapixelů už výrobce foťáků přešla, mobily se za něma zatím honí
Video - HTC vrací úder a Samsung na něj nemá
No a teď podpora, servis, kvalita příjmu signálu, kvalita a výdrž materiálů atd. - zde bych volil opět HTC
Toto jsou mé postřehy, které může každý vnímat jinak. Neřeknu kup si HTC, Samsung je šmejd a naopak. Oba jsou kvalitní mobily, každý má své zaměření - HTC pro usedlejší, Samsung pro mladé. Oba zaujmou.
Píšu-li HTC, myslím aktuálně probíraný Sensation (ne Sensation XL a zbytek HTC), stejně jako u Samsungu myslím Galaxy SII (ne jiný)
Další argument - procesor: oba mají dvoujádro 1200MHz, SW výbava - oba mají Android 2.3, čili co nabídne Android Market, to máte
Rozdíly jsou v designu, kde bych řekl, že má Samsung navrch (momentální módní vlna), ale není ničím vyjímečný - tady bych volil konzervatívnější HTC
Rozdíl v displeji, kde sice Samsung má živější barvy, ale HTC má větší rozlišení na stejné uhlopříčce, je tedy jemnější - volba je na HTC
Paměť - sice má Samsung podstatně větší jak operační, tak uložnou, ale je zde možnost využívat paměťových karet i pro instalace, čili rozdíl se smazává (pokud není Elpe mobilní pařan), což stejně platí i o grafice.
Výdrž - HTC je žravější, ale jestli mi má mobil kleknout po 1,5dnu místi jednoho dne - tak i tak ho nabiju denně, čili pro mne opět nerozhodující.
Foťák - v tom HTC pokulhává, ale zase výmluva - neočekávám od něj kvalitu zrcadlovky, spíš pohotovost (rychlost použití) a možnost focení dokumentů - hra mnoha megapixelů už výrobce foťáků přešla, mobily se za něma zatím honí
Video - HTC vrací úder a Samsung na něj nemá
No a teď podpora, servis, kvalita příjmu signálu, kvalita a výdrž materiálů atd. - zde bych volil opět HTC
Toto jsou mé postřehy, které může každý vnímat jinak. Neřeknu kup si HTC, Samsung je šmejd a naopak. Oba jsou kvalitní mobily, každý má své zaměření - HTC pro usedlejší, Samsung pro mladé. Oba zaujmou.
Píšu-li HTC, myslím aktuálně probíraný Sensation (ne Sensation XL a zbytek HTC), stejně jako u Samsungu myslím Galaxy SII (ne jiný)
dííík všem za reakci, pochybnosti o volbě teda zažehnáný. Jen mě včera kapečke rozhodil prodavač když jsem si přišel founa vyzkoušet a on mi dal na výběr i ten druhý a začal je srovnávat ...volím HáTeCečko
ale Lubo, jak jsem rikal, pokud vydrzis, seckej, po novem roce budou ceny jinde. Budes se pak bit do hlavy
taky sem pro htc sensation.iphone 4 sel tento tyden do sveta a uz ho mam objednany viz odkaz.ber dokud je cena luxusni zaruka 24 mesicu u O2 ktera bezi od 10.11.2011 oba telefony sem porovnal a samsung je jak naka maketa z obchodaku.spatne sedi v ruce neni to ono.htc krasne padne do ruky bytelna konstrukce atd. http://aukro.cz/show_item.php?item=1930 ... b268fbd908
To budeme mit vseci stejne mobily
Cena s porovnanim u operatora je super, sice pro me nezajimava, ale verim ze Martu jen potesila. mmch u Tebe jsem cekal, ze pujdes do 4S
Cena s porovnanim u operatora je super, sice pro me nezajimava, ale verim ze Martu jen potesila. mmch u Tebe jsem cekal, ze pujdes do 4S
no dám na Vojtu a pod strom si nadělím zatím jen OBÁLKU
Vojto, kolik je zajímavá cena
Vojto, kolik je zajímavá cena
To co hodil mamut a ještě mín
Srdcovka
Srdcovka
4S čeká na mne
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie!
sest max. ... jak se povede, tak budes informovan
tož to ať se povedou DVA kousky jeden pro mne
No ještě chvilku štenkrujte a Vojta bude zajišťovat kousky tři