Toledo 1M by Hanny
Toledo 1M by Hanny
Tak jsem se rozhodl že Vám představím své TOLEDO
- rok výroby je 2000 nebo 2001 tedka nwm a nechce se mi vstávat z postele kvůli tomu
- motor je 1,9tdi 81KW klasik, bez jakýchkoliv úprav jen EGR je zaslepenej
- podvozek je BILSTEIN B10, hodně kvalitní a tvrdý podvozek
- přední světla jsou černé AE
- ve předu je spoiler + vzadu je origo nárazník pouze zahlazená lišta na něm
- boční diodové blinkry
- kola OZ racing POWER r16 (na prodej)
- ze všech dveří byly sundány lišty a jsou tedy zahlazeny
- anténa sundaná ze střechy a zavařená dírka po ni (hledám ted pro ni vhodné místo?)
- výbava je asi nejchudší v tom se nevyznám ještě (climatronic, 4x okna v el., zrcátka v el.)
- momentálně je auto v plniči nachystáno na novou barvičku ta bude zelená rally z fábie + černá perleť.
- přijdou ještě dodělat folie a všelijaké nesmysly ale to až se to bude dělat tak popíšu
Foto:
Uploaded with ImageShack.us
http://imageshack.us/photo/my-images/220/dscn0096x.jpg/
- rok výroby je 2000 nebo 2001 tedka nwm a nechce se mi vstávat z postele kvůli tomu
- motor je 1,9tdi 81KW klasik, bez jakýchkoliv úprav jen EGR je zaslepenej
- podvozek je BILSTEIN B10, hodně kvalitní a tvrdý podvozek
- přední světla jsou černé AE
- ve předu je spoiler + vzadu je origo nárazník pouze zahlazená lišta na něm
- boční diodové blinkry
- kola OZ racing POWER r16 (na prodej)
- ze všech dveří byly sundány lišty a jsou tedy zahlazeny
- anténa sundaná ze střechy a zavařená dírka po ni (hledám ted pro ni vhodné místo?)
- výbava je asi nejchudší v tom se nevyznám ještě (climatronic, 4x okna v el., zrcátka v el.)
- momentálně je auto v plniči nachystáno na novou barvičku ta bude zelená rally z fábie + černá perleť.
- přijdou ještě dodělat folie a všelijaké nesmysly ale to až se to bude dělat tak popíšu
Foto:
http://imageshack.us/photo/my-images/220/dscn0096x.jpg/
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Re: Toledo 1M by Hanny
už Ti někdo řekl, že ten nárazník je hroznej?
Těším se na tu barvu z Fábie, třeba se jednou konečně dočkáš kolik vůbec stojí ten celolak?
Edit: jinak ty světla jsou teda opravdu černé no
Těším se na tu barvu z Fábie, třeba se jednou konečně dočkáš kolik vůbec stojí ten celolak?
Edit: jinak ty světla jsou teda opravdu černé no
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie!
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu )
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.
ono je to po známosti takže tak 12 - 15 doufám
Nárazník není hroznej až bude v zelené barvě a budou v něm černé mřížky tak se ti začne líbit
a pokud né tak věř že násilí je všemocné a opravdu se ti začne líbit
Nárazník není hroznej až bude v zelené barvě a budou v něm černé mřížky tak se ti začne líbit
a pokud né tak věř že násilí je všemocné a opravdu se ti začne líbit
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Jestli to je ta zelená z těch nových fóbií taaaak to bude pecka, protože ta barva se mi moc líbí
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
jj pekna barvička
Ano pánové je to přesně tahle barva Uvidíme jak to bude vypadat na Toledu ale doufám že to bude super
Chtěl jsem barvu která je na toledu jedinečná a asi ji nikdo nemá zatím a nebo byla v plánu bílá perleť ale nedokázal jsem tak kvalitně nachystat sám plnič aby to na to šlo nastříkat i modrá perleť z nové Octávky RS by byla pěkná ale ta zelená je prostě bomba
Chtěl jsem barvu která je na toledu jedinečná a asi ji nikdo nemá zatím a nebo byla v plánu bílá perleť ale nedokázal jsem tak kvalitně nachystat sám plnič aby to na to šlo nastříkat i modrá perleť z nové Octávky RS by byla pěkná ale ta zelená je prostě bomba
Po frýdku výdám právě tuto barvu na fabii combi a fakt se mi líbí je parádní
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Srdcovka
Srdcovka
Á další z nadšenců do úprav. Musíš být hodně zapálený do úprav, když jdeš předělávat víc jak 10leté auto v takovém rozsahu. Každopádně přeji, ať se ti povede a vložených investic nelituješ.
Sám jsem zvědav, jak bude vypadat ta zelená na sedanu (k hatchbacku sedí) a jak se bude chovat pak to auto na podvozku dobrém tak na okruhy (extra tvrdé a snížené o 60/40mm). Doporučuji k tomuto podvozku vyměnit všechny silentbloky za pevnější a bacha na přední stabilizátor - bude bouchat o poloosu.
Nárazník bych dal když už tak originál z Cupry R a ne tento laminát - ten na autě nemá co dělat (a o dopasování nějakých mřižek nemluvě). Světla místo Angel eyes, která vůbec nesvítí bych taky nedával. Jestli se chceš odlišit, mám tu xenony s čočkama Hella od JE Design (bohužel bez automatické elektroniky naklápění a papíru o atestu pro zapsání - jsou homologována, tedy legální) - cena 6tisíc za komplet i s výbojkami a elektronikou (nová sada byla za 1250€) Takto vypadají na autě Cenově do toho vliješ ještě dosti peněz, 15 tisíc za lak (včetně přípravy) je dosti málo na takovou velikost auta (když nepočítám práci).
Anténu, pokud nemáš v úmyslu něco alá nefunkční ploutvička, tak je vhodné řešení použít techniku z Audi - aktívní antény na sklech. Nepůjde vidět a příjem je lepší jak na prutu na střeše (technologie min. dvou antén)
No a kola? k tomu podvozku a snížení je 19 palců optimál
Sám jsem zvědav, jak bude vypadat ta zelená na sedanu (k hatchbacku sedí) a jak se bude chovat pak to auto na podvozku dobrém tak na okruhy (extra tvrdé a snížené o 60/40mm). Doporučuji k tomuto podvozku vyměnit všechny silentbloky za pevnější a bacha na přední stabilizátor - bude bouchat o poloosu.
Nárazník bych dal když už tak originál z Cupry R a ne tento laminát - ten na autě nemá co dělat (a o dopasování nějakých mřižek nemluvě). Světla místo Angel eyes, která vůbec nesvítí bych taky nedával. Jestli se chceš odlišit, mám tu xenony s čočkama Hella od JE Design (bohužel bez automatické elektroniky naklápění a papíru o atestu pro zapsání - jsou homologována, tedy legální) - cena 6tisíc za komplet i s výbojkami a elektronikou (nová sada byla za 1250€) Takto vypadají na autě Cenově do toho vliješ ještě dosti peněz, 15 tisíc za lak (včetně přípravy) je dosti málo na takovou velikost auta (když nepočítám práci).
Anténu, pokud nemáš v úmyslu něco alá nefunkční ploutvička, tak je vhodné řešení použít techniku z Audi - aktívní antény na sklech. Nepůjde vidět a příjem je lepší jak na prutu na střeše (technologie min. dvou antén)
No a kola? k tomu podvozku a snížení je 19 palců optimál
PoMa, nemá ty světla Peršan na autě? Jsou to hrozně škaredé světla, každopádně určitě o 100% lepší než HnusoEyes, ale když se to líbí Hančovi, tak co...
co vůbec kola Hačo, přeorientuješ se z 18" na 19" jak radí Marek..?
co vůbec kola Hačo, přeorientuješ se z 18" na 19" jak radí Marek..?
ono je nějaké novší auto o návratnosti investic?!
Poma: Dík za rady Kdybych o těch světlech věděl dříve tak bych je asi vzal ale už takhle jsem dal 10tis. za světla a další zatím v plánu nemám kupovat Ten podvozek je tvrdý to máš pravdu a snížení na předku určitě není 60 podle toho co bylo psané ale max. tak 30 a to o tom jeste pochybuji jelikoz to auto šlo kousek jenom Ty silentbloky budu muset taky jeste vymenit jelikož jsem to tenkrat neudelal a ten stabilizator mi zatím o poloosu netluče. Nwm jakto že to šlo jenom takový kousek ale prostě to šlo jen tak no kdyby to šlo o 2cm víc tak bych se nezlobil Návratnost peněz určitě není a nikdy nebude.... Ale chtěl jsem aby se mi to auto líbilo a nemíním s ním jezdit někam na Tuning srazy ale pouze aby bylo pěkné a něčím se odlišovalo od ostatních aut čauec jedu na výlet na Praděd
Z pod Pradědu jsem se vrátil v sobotu
No zajímavé, že jen o 3cm, ono B10 mají pokud vím předek -60mm, zadek -40mm, proto mluvím i o tom stabíku. Když snížíš jen o 3 cm, tak tam ještě místo je a stabík se neozývá. Jen odklony už nesedí (a nejsou stavitelné). u -30mm to je ještě v toleranci, při -60mm už hobluješ dosti rychle gumy zevnitř.
No zajímavé, že jen o 3cm, ono B10 mají pokud vím předek -60mm, zadek -40mm, proto mluvím i o tom stabíku. Když snížíš jen o 3 cm, tak tam ještě místo je a stabík se neozývá. Jen odklony už nesedí (a nejsou stavitelné). u -30mm to je ještě v toleranci, při -60mm už hobluješ dosti rychle gumy zevnitř.
PoMa: Mám B10 a řekl bych že to moc víc nešlo musel bych to s někým porovnat či změřit nějak
S těma odklonama máš pravdu kola jsou nehorázně moc do A a gumy co jsem měl vydržely hodně málo a byly vnitřkem na dráty a z venku byl ještě dosti slušnej vzorek
Zvažuju že bych asi kola koupil až na jaře jelikož už to nemá cenu na ty 2 měsíce potom kupovat gumy a raději bych asi přišetřil na ty 19tky nějaké pěkné a kvalitní gumy..... Neměl by někdo z Vás potom na jaře na pujčení 19tky jenom na parkovišti třeba bych to vyzkoušel jestly se tam ty kola vlezou a nebude to někde o něco dřít???
zatím Dík čauec
S těma odklonama máš pravdu kola jsou nehorázně moc do A a gumy co jsem měl vydržely hodně málo a byly vnitřkem na dráty a z venku byl ještě dosti slušnej vzorek
Zvažuju že bych asi kola koupil až na jaře jelikož už to nemá cenu na ty 2 měsíce potom kupovat gumy a raději bych asi přišetřil na ty 19tky nějaké pěkné a kvalitní gumy..... Neměl by někdo z Vás potom na jaře na pujčení 19tky jenom na parkovišti třeba bych to vyzkoušel jestly se tam ty kola vlezou a nebude to někde o něco dřít???
zatím Dík čauec
čauec klucí Zejtra jede auto konečně do lakovny a v pátek by mělo bejt zpátky... no těším se jak malé dítě na hračku tak hnedka hodím fotky jak to přivezeme zpátky
No já jsem taky zvědavý jak to bude sedět tato barevná kombinace. Tak držím palce, ať je vše v cajku
doufám, že Ti to dopadne !!
Tak klucí auto je tam sice cestou do lakovny praskla na odtahovce hadice na vodu... tak jsme ještě opravovali v Pohořilkách (vesnice mezi Fulnekem a Bílovcem) odtahovku ale jinak v pohodě V pátek by mělo bejt doma
Tak co Hanny, těšíš se, až si zítra pojedeš pro Toleda...?? Svěží ropuchová zelená..?
čau
Tak nwm jestli bude auto zejtra hotové, jelikož prej nebylo dokonale nachystáno....
Tím byly myšleny dveře na kterých jsou zavařené lišty a nebyly prej uplně super rovné...
Prej budou muset dát dveře znova do plniče a opravit to..... střecha a kapota a stříška už byly včera v barvě...
Tak nwm jestli to bude zejtra no
Měl bych jet na 2 tejdny pracovat možná do Německa tak nwm kdy bude auto poskládané ale pokud německo neklapne tak na příštím sraze mě máte v Ostravě
Tak nwm jestli bude auto zejtra hotové, jelikož prej nebylo dokonale nachystáno....
Tím byly myšleny dveře na kterých jsou zavařené lišty a nebyly prej uplně super rovné...
Prej budou muset dát dveře znova do plniče a opravit to..... střecha a kapota a stříška už byly včera v barvě...
Tak nwm jestli to bude zejtra no
Měl bych jet na 2 tejdny pracovat možná do Německa tak nwm kdy bude auto poskládané ale pokud německo neklapne tak na příštím sraze mě máte v Ostravě
wau, tak doufám, že Ti Německo klapne a že Tě brzo uvidíme na srazu !!!