Jaké letní gumy ???
Jaké letní gumy ???
blíží se jaro pak léto no jakou značku doporučujete 225/45 R17 já měl bridgest.od prodejce odjel jsem na nich jednu a půl sezony loni na podzim jsem je vyhodil- na první pohled fajn gumy,ale na omak pila tak co doporučujete-nabízíte?
Re: gumy???
Přesunul jsem ti to do támatu servis. Tady by měla být tvá otázka zodpovězena
Jiank trošku jsem ti upravil i název ať se ví o co ti jde

Jiank trošku jsem ti upravil i název ať se ví o co ti jde

Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
Re: Jaké letní gumy ???
jsi boží dík
Za málo. Jinak někde jsem četl test pneu jestli se mi podaří to najít tak to sem hodím.
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Srdcovka
Srdcovka
taky jsem jich pár četl zajímá mě na čem jezdíte klucíí a jak jste spokojený
Protože nemáš v profilu popis svého auta (podvozek, váha i výkonnostní parametr motoru ovlivňuje chování pneu), bylo by vhodné toto doplnit (já vím, máš to v jiné sekci, ale kdo zde nahlédne o tom vědět nebude).
Zároveň napiš jaký máš styl jízdy (rozjezdy, zatáčky, brždění) a nejčastější typ silnic (město, dálnice, okresky). Taktéž jestli preferuješ přilnavost před hlukem a opotřebením, nebo jaká je tvá priorita.
Ono totiž jedna pneu bude pro někoho vynikající a druhý ji označí za největší šmejd. Každý ale bude mít jiné kritéria hodnocení.
Pokud se ti na Bridgestonech (předpokládám RE050) udělala pila, budeš mít nejspíš velmi razantní rozjezdy a nebyl k tomu přizpůsoben tlak v pneu. Samy o sobě jsou tvrdé, s vynikající přilnavostí, ale díky velkým plochám bloků běhounu toto při agresívní jízdě dělají. Prvním ukazatelem "zubatění" je pak vysoký hluk pneu.
Zároveň napiš jaký máš styl jízdy (rozjezdy, zatáčky, brždění) a nejčastější typ silnic (město, dálnice, okresky). Taktéž jestli preferuješ přilnavost před hlukem a opotřebením, nebo jaká je tvá priorita.
Ono totiž jedna pneu bude pro někoho vynikající a druhý ji označí za největší šmejd. Každý ale bude mít jiné kritéria hodnocení.
Pokud se ti na Bridgestonech (předpokládám RE050) udělala pila, budeš mít nejspíš velmi razantní rozjezdy a nebyl k tomu přizpůsoben tlak v pneu. Samy o sobě jsou tvrdé, s vynikající přilnavostí, ale díky velkým plochám bloků běhounu toto při agresívní jízdě dělají. Prvním ukazatelem "zubatění" je pak vysoký hluk pneu.
ja sem měl možnost vyzkoušet ve všech režimech jízdy:
225/47/17 Goodyear Eagle F1
195/65/15 Goodyear excelence
185/60/14 Michelin Pilot exalto Pe2
195/45/16 Michelin Pilot exalto Pe2
205/40/17 Michelin Pilot exalto Pe2-právě sem zakoupil a budu obouvat na Cupru.
A jasně doporučuju ty Michelinky, neskutečně drží, a hodně najedou ( normální jízda pry i 90tis, sportovni 50-60tis což je super ). Pultova cena je dost hrozna, ale na netu je spousta slev, ja kupoval jednu 205/40/17 za 3042,-
225/47/17 Goodyear Eagle F1
195/65/15 Goodyear excelence
185/60/14 Michelin Pilot exalto Pe2
195/45/16 Michelin Pilot exalto Pe2
205/40/17 Michelin Pilot exalto Pe2-právě sem zakoupil a budu obouvat na Cupru.
A jasně doporučuju ty Michelinky, neskutečně drží, a hodně najedou ( normální jízda pry i 90tis, sportovni 50-60tis což je super ). Pultova cena je dost hrozna, ale na netu je spousta slev, ja kupoval jednu 205/40/17 za 3042,-
Ibiza Cupra2 "99
Leon TS TDi "05
2x Ibiza Cupra TDi "05
Leon TS 20VT "03
Ibiza Cupra 20VT "06
Leon TS TDi "05
2x Ibiza Cupra TDi "05
Leon TS 20VT "03
Ibiza Cupra 20VT "06
Doplněno do sekce vedlelapip píše:...někde jsem četl test pneu jestli se mi podaří to najít tak to sem hodím.

http://www.seat-club.cz/viewtopic.php?t ... 2720#p2720