Celox performance tuning - Ano/Ne

Vše co se týka servisu automobilů ...
Odpovědět
Mad_Mike

Celox performance tuning - Ano/Ne

Příspěvek od Mad_Mike »

Nazdar Lidičky.
Mám takovou filosofickou otázku. Mám jít a nebo nemám jít do tohoto (Tedy šli byste do toho nebo byste do toho nešli) http://www.celoxperformance.com/holographics.html . Viděl jsem to teď v praxi na 1,9 Tdi Koktávce od známého. Spotřeba mu šíleně klesla na nějakých 4,2 dlouhodobá. Nejezdí sice 220, ale po dálnici se zase nebelhá 130. Mám spíš strach aby to nedokurvilo motor. Pochopil jsem, že to funguje na nějakém "oblbování" jednotky ohledně teploty paliva, nebo co. Jaký máte na toto názor?

Radik1.9TDI
Kontaktovat uživatele:

Re: Celox performance tuning - Ano/Ne

Příspěvek od Radik1.9TDI »

Za mne nebrat.
Život je hořký, Bohu dík
Prassat 1.9 tdi 130Hp
Leon 1.8 20v 125Hp - prodáno
Obrázek

vojtishek

Příspěvek od vojtishek »

98% odpovedi bude negativnich. Nejak tomu neverim a spis ve vysledku se bude jednat o placebo efekt
Tančíš příliš divoké tango v příliš malém sále!
Kdo byl, byl. Kdo je, je. Kdo bude, bude.
Keď jsi šťastný, urob smajlíka :) Obrázek

Mad_Mike

Příspěvek od Mad_Mike »

Taky si myslím, že 98% bude negativních. Ono se jedná spíš o ten eco run, který se s tím může udělat. Viděl jsem palubní počítač s cca 1300 km najetých převýžně dálnice a okresky se 4.2 litry. Pokud by to mělo jenom snížit spotřebu tak super, ale jestli to má dokurvit motor, tak raději ne

vojtishek

Příspěvek od vojtishek »

Nevim kam a jak se to zapojuje, ale aby to pak tuto informaci o spotrebe nehazelo jen diky tomu udelatku a ve skutecnosti nebyla jina.
Tančíš příliš divoké tango v příliš malém sále!
Kdo byl, byl. Kdo je, je. Kdo bude, bude.
Keď jsi šťastný, urob smajlíka :) Obrázek

Granad.de.bill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Granad.de.bill »

Je to stejná kravina jako tohle http://www.sportovniautodoplnky.cz/motor/turbonator/ .
Když to rozebereš tak tam bude pár drátků a tím to hasne . Má ten výrobce nějaké potvrtení o zkouškách v nějaké známější laboratoři ? Nebo nějaký atest ? Takových blbostí do auta už bylo ...Stejně jako power box ( kravina naopak zvyšující spotřebu ) , výše zmíněný turbonátor , nějaká kravina co se dávala místo váhy vzduchu (udajně na snížení spotřeby a zvýšení výkonu ) atd atd...Takové věci jsou vyhození peníze ..raději si natankuj plnou a jezdi
Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]

Mad_Mike

Příspěvek od Mad_Mike »

Jasné, že mě to bylo do očí. Jenom jsem si chtěl ověřit u zkušenějších, že pokud se tomu vyhnu tak udělám moc dobře. Díky moc ze info

Mad_Mike

Příspěvek od Mad_Mike »

Tak jsem si konečně odpočinul od Velikonoc a pořádně zagooglil. Tenhle bazmek nesmí k mému motoru ani přičichnout. Zde jeden post z UK fora:
Looking at the above post it says you can put it on the engine coolant temp sensor, so this will make the ECU think the engine is cold and so run on "Choke" all the time, bye bye fuel consumption, and wait for the petrol to wash the bores and cause the piston to pick up liner and bye bye, crank shaft, cylinder, liner, head, valves, piston........ Don't think I need to go on?????

Throw it in the bin!!!

Granad.de.bill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Granad.de.bill »

Jako bych to neříkal ...Když by to bylo tak dokonalé , proč by to tam výrobce přímo nedal ? Nebo proč je to tak málo známé a přitom tak zázračné ? :D Kravina nejvyššího kalibru . Takové věci nebrat ..nic podobného co zázračně zvyšuje výkon..U aut platí že výkon není nikdy zadarmo ..pokud chceš výše , musíš platit ..A to hlavně za hmatatelné upravy motoru ( Ostré vačky, přepsání map ŘJ , výměna výfuku, větší turbo , jiné vstřiky, jiná pumpa atd atd - je toho haldy co se dá s motorem udělat...jen bude to stát hromadu peněz ) NIKDY ale nevěř podobným blbinám co mají jen vysílat falešné signály do motoru . Už jsem to řešil na jiném foru kde si dotyčný nechal do Nissan Pathfinder nainstalovat "zázračný" powerbox ...výkon poklesl , spotřeba soupla ...placebo efekt fungoval chvíli ...než to stihnul dát pryč , odporoučelo se mu čerpadlo , turbo , a hromada dalších věcí ....
Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]

Odpovědět