Dodělání el. zrcátek se sklápěním
Dodělání el. zrcátek se sklápěním
Zdravím pánové, mám manuálně ovládaná zrcátka a chtěl bych elektrické se sklápěním. Zrcátka již leží v garáží a jednotky dá se říct, že také, jen potřebuji vědět jak zrcátka propojit z jednotkou, popřípadě který kabel kam přívést, bohužel se mi celé svazky nepodařilo sehnat. Pokud někdo dodělával nebo má s tímto zkušenosti, schéma apod. Jednotky mám 1J0 959 801F a 802F
Re: Dodělání el. zrcátek se sklápěním
No obě jednotky jsou do roku 2001 a tak s novější centrální ŘJ nemusí komunikovat, ale druhá anomálie je 1J0 959 802F - to je ŘJ pro pravostranné řézení, tedy pro GB verzi.
K 801F patří ke spolujezdci 802G - aspoň dle etky. Tyto jednotky umí jen zrcátko štelovat, nikoliv sklápět. Tedy záleží i na modelovém roku tvého vozu, abys spároval komfortní jednotky i s centrální jednotkou. Tvořit kabeláž bez konektorů - raději koupit z vraku.
K 801F patří ke spolujezdci 802G - aspoň dle etky. Tyto jednotky umí jen zrcátko štelovat, nikoliv sklápět. Tedy záleží i na modelovém roku tvého vozu, abys spároval komfortní jednotky i s centrální jednotkou. Tvořit kabeláž bez konektorů - raději koupit z vraku.
OK, mám rv 2001 a komfortku 799AH, jaké motorky tam potřebuji? 801F a 802G ?
Ano, k centrální komfortce 1J0 959 799AH potřebuješ dveřní komfortky 1J0 959 801F (řidič) a 1J0 959 802G (spolujezdec). K tomu potřebuješ správně nakódovat centrální jednotku (nyní bude s kódem 043 = pouze el. okna ve předu a vzadu + centrál s DO a budeš potřebovat dokódovat zrcátka (na origo jednotce je pak 03T, nebo 076), jinak si nebude rozumět s těma dveřníma komfortkama.
Schématka máš tady: http://leteckaposta.cz/993591854
Schématka máš tady: http://leteckaposta.cz/993591854
Jetšě ty jednotky sehnat, budu se muset mrknout do polska, snad se tam příští týden dostanu, moja chce na nákupy do Bialska a Já si skočím do Jasienice, doufám že tam něco budou míti
No naslepo bych do Jasienice nejezdil - najdi si nejdříve jednotky na Allegru (dej si okolí Bielska do výběru lokalizace), pak si tam zavolej a domluv, že si pro ně přijedeš. Jinak nemusí být už na pultě.