cuzik....ziju, dycham a kupodivu me nic neboli....protoze TO CO JSEM SI RANO VYSLECHL....tak to opravdu nikomu nepreji (jako myslim tim me vypadle vzpominky a jejich ranni REPETE)...ale sami jste to videli...noo akce SUPROVA...ehm..teda mozna az moc

myslim ze to co uvadeli ve zpravach ze se ted na Morave ukazalo tornado, tak jeho ohromne pokracovani bylo v me penezence...pri ranni pohledu to byl sok cislo 2..ale proc ne

Jinak diky vsem co se podileli na OPET suprove akci...tesim se na dalsi...ale pry (rika Halinka) ,,priste zadne nebude"
to ze jsem se ,,pusinkoval s lapipem a vojtou" to je v poho..ale to oblbovani servirek a holek okolo to bylo dost....

jen doufam ze jsem nikomu nic nezpusobil svym ,,nepamatujicim se chovanim" a ze nikomu nic nedluzim...ale jak jsem videl rano penezenku, bylo mi jasne ze asi vse bylo zaplaceno a na ,,tringeltech" se nesetrilo....Pokud ma nekdo pocit ze bych mu dluzil penize at posle cislo uctu ale prosim nezneuzivejte toho MOC

a ti co mi prachy dluzi at si to z toho odectou...diky vsem za pochopeni a tesim se na dalsi akci...
SEAT S VAMA