Pomoc-Jak vyměnit rádio??
Pomoc-Jak vyměnit rádio??
Čau klubáci, víte někdo jak v ibize rv 2000, nový typ, vyměním autorádio? Stávající rádio originál je tam integrováno ve středovém panelu s velkým displayem i pro topení .(fota zítra),
chci tam dostat klasické autorádio
díky
chci tam dostat klasické autorádio
díky
Re: Pomoc-Jak vyměnit rádio??
spíš mě zajímá zda koupím rámeček aby display zustal a byl tam i otvor pro klasické autorádio
čau...hele taky sem tenhle problém řešil...origo rádio mi vyhoŕelo..tak sem si koupil nového Pioneera a dal jsem si ho nakonec pod volant jak je kastlík na pojistky mam to s dálkovim ovládánim a žádnej problém nohám mi nepŕekáźí...a středovej panel jsem nemusel kuchat....byl jsem se ptát v seatu taky jestli by tak klima neśla pŕedélat na manualní nebo tam dát tŕeba digi s Golfa IV ale na to si netroufnou,takźe sem to nechal takhle...origo rádio můžu nechat v klidu zpravit kdyź to budu prodávat toto si vyndam a je vśechno v kliku...a navíc jsem to vidélk źe to takhle ŕeśí i v némecku tady máš kdyžtak foto toho mého....matasimek píše:spíš mě zajímá zda koupím rámeček aby display zustal a byl tam i otvor pro klasické autorádio
Škoda Octavia I,rv.00 1.8 20V Turbo,FMIC + chip,air filtr,pop off valve.
Ahoj, taky nam odeslo radio...nemame v Ibize pridavne budiky jako Pepin, takze jsme napachali radio Clarion pod stredovy tunel a pohoda...original radio mame na vypinac, aby se dalo vypnout nezavisle..matasimek píše:spíš mě zajímá zda koupím rámeček aby display zustal a byl tam i otvor pro klasické autorádio
Seat Ibiza Gt Tdi 81kw + turbo 96kw + trysky Sprint + kat off + EGR off = cca 130k - prodano
Octavia Tdi 81kw v úpravě RS
Škoda octavia 2 kombi - Familiewagen
viz.fotogeandjoe píše:Ahoj, taky nam odeslo radio...nemame v Ibize pridavne budiky jako Pepin, takze jsme napachali radio Clarion pod stredovy tunel a pohoda...original radio mame na vypinac, aby se dalo vypnout nezavisle..matasimek píše:spíš mě zajímá zda koupím rámeček aby display zustal a byl tam i otvor pro klasické autorádio
Seat Ibiza Gt Tdi 81kw + turbo 96kw + trysky Sprint + kat off + EGR off = cca 130k - prodano
Já to mam zapojený na ten origo konektor,akorád tam mam danej ten mezikus na Eurokoncovku do toho Pioneera,takže do ty origo bedny mam nataženou jenom tu barevnou zásuvku na to topení a klimu...
Ahoj vím o klukovi co má v ibize místo toho origo rádia vsazené normální a funguje mu i klima a vše ostaní.Lépe by vypadalo kdyby to rádio zapustil,ale i toto je řešení.Mrkněte na foto.Ahoj
a link:http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=2 ... 8&start=90
a link:http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=2 ... 8&start=90
-
hoodne sikovne udelane, hod kontakt na toho klucinu jestli by nemel zajem porypat se v mym aute:) samozrejme odmena jista:) samotnymu se mi to delat nechce protoze na to nemam ani ruce ani cas
Tak to jestli ti to udělá,tak budeš mit kliku,četl jsem o tom i na jinym foru se Seatama a žadnej med to neni,co jsem četl tak by to moc lidí podruhý dělat nechtělo..
-
prave jsem to taky slysel, nechce se mi mit radio pod nahama jako ted...kazdopadne kdyby se do toho nekdo chtel pustit odmena jista:))
Zdravím a za jaké ho plánujete vyměnit? Já jsem našel nabídku tady: https://www.2din.cz/reproduktory-seat-ibiza-iv-2009/ ale nejsem si jistý výběrem. Kdyby mi někdo dokázal poradit z vlastní zkušenosti, s čím jste spokojení, tak budu moc rád.