Změna grafiky Clubu a fóra
Re: Nápady, tipy, názory na zlepšení
Já bych dal Lubo okenní lepku stejnou jako na rámeček SPZ (RZ), tedy návrh od "Ddawe"
jen samosebou krapet větší
jen samosebou krapet větší
jak říkám nechal bych to na TO brno a nebo na Jadernou co vy na to ?
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
Na Jaderné už MUSÍ být lepky hotové!
Bude focení
Bude focení
Herdek no tak to je třeba konat
Ok zkusíme nějaké lepky na SPZ + zkusíme okno co to udělá.
Ok zkusíme nějaké lepky na SPZ + zkusíme okno co to udělá.
Srdcovka
Srdcovka
jj konat je třeba rychle
Máme to kde udělat, když už se domluvíme na nějaké te verzi
Mám jednu známou co má malou reklamní agenturu v Rychvaldě, ale už 2roky jsem s ní nemluvil
Nebo zkusit tohle:
Nabízím zhotovení samolepek na řezacím plotru. Dle vašeho návrhu, jedno i vícebarevné. Již od jednoho ks bez poplatku za návrh.
Pár ukázek: http://samolepky-ab.rajce.idnes.cz/samolepky/
Kontakt: samolepky-ab@seznam.cz
Máme to kde udělat, když už se domluvíme na nějaké te verzi
Mám jednu známou co má malou reklamní agenturu v Rychvaldě, ale už 2roky jsem s ní nemluvil
Nebo zkusit tohle:
Nabízím zhotovení samolepek na řezacím plotru. Dle vašeho návrhu, jedno i vícebarevné. Již od jednoho ks bez poplatku za návrh.
Pár ukázek: http://samolepky-ab.rajce.idnes.cz/samolepky/
Kontakt: samolepky-ab@seznam.cz
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Luboši už pár firmám jsem psal, ale zkusím ještě tady toho tvojeho.
Jinak jak říkám je třeba hodit sem ke stažený to logo + jak by měla vypadat lepka na okno.
Přistoupil bych na Markův nápad, že lepka na okno bude zhruba jak ve velikost S-K jen upravené tak ať to naše není deformované.
Jinak SPZ: Buď uděláme celé SPZ a nebo jen lepky na plast uvidíme podle ceny. Ať se pak neválí doma lidem 30 podložek pod SPZ.
Jinak jak říkám je třeba hodit sem ke stažený to logo + jak by měla vypadat lepka na okno.
Přistoupil bych na Markův nápad, že lepka na okno bude zhruba jak ve velikost S-K jen upravené tak ať to naše není deformované.
Jinak SPZ: Buď uděláme celé SPZ a nebo jen lepky na plast uvidíme podle ceny. Ať se pak neválí doma lidem 30 podložek pod SPZ.
Srdcovka
Srdcovka
jednoduší je udělat nálepku i na SPZ na černý podklad a je to
Myslel jsem si to
Ok budu teda vést vyjednávání o výrobě tímto směrem.
Ok budu teda vést vyjednávání o výrobě tímto směrem.
Srdcovka
Srdcovka
Ke skinu fora....
Dale Lapipe a dalsi kluci co jste ve styku s hlavnim Adminem :
1, doladit a zamenit blbe smajliky (Lapip ma sady, ktere jsou ok)
2, tlacitko pro stranku s novymi prispevky " Zobrazit nové příspěvky " dat nekam do horni casti stranek. To rolovani dolu me znici Nemusi to byt tak dlouhy text, staci i s dalsimi tremi tlacitky udelat formou ikonek nejakych
3, doladit ikonky u prispevku, misto klasickeho seatackeho S se zobrazuje nekde z databaze VW logo
4, jsme SEAT-CLUB v logu je SEAT CLUB a v liste prohlizece je SEAT CLUB CZECH REP. - Seat Klub
Takze jsem pro to vsechno vsude sjednotit na SEAT-CLUB
5, pryc s tim "divnym" eSkem z loga a zamenit za klasicke seatacke
6, a takova malickost (vyhradne otazka na Admina), kdyz mi prijde oznameni na mail, tak mi chodi z adresy myslim ze admin@vw-club.cz, nic hrozne a rozumim proc, ale neni mozne aby admin pro tento site pouzil domenu seat-club ? Vzhledem k registraci i na VW-clubu v tom mam maly zmatek pak
Asi by bylo na cas to spachat, co myslite? V ankete vyhrala moznost, ze zmenime. Jsem jednoznacne pro. Toto mi neskutecne leze na nervyPoMa píše:termín hlasování do 15. března = měsíc, aby měli čas hlasovat všichni
Dale Lapipe a dalsi kluci co jste ve styku s hlavnim Adminem :
1, doladit a zamenit blbe smajliky (Lapip ma sady, ktere jsou ok)
2, tlacitko pro stranku s novymi prispevky " Zobrazit nové příspěvky " dat nekam do horni casti stranek. To rolovani dolu me znici Nemusi to byt tak dlouhy text, staci i s dalsimi tremi tlacitky udelat formou ikonek nejakych
3, doladit ikonky u prispevku, misto klasickeho seatackeho S se zobrazuje nekde z databaze VW logo
4, jsme SEAT-CLUB v logu je SEAT CLUB a v liste prohlizece je SEAT CLUB CZECH REP. - Seat Klub
Takze jsem pro to vsechno vsude sjednotit na SEAT-CLUB
5, pryc s tim "divnym" eSkem z loga a zamenit za klasicke seatacke
6, a takova malickost (vyhradne otazka na Admina), kdyz mi prijde oznameni na mail, tak mi chodi z adresy myslim ze admin@vw-club.cz, nic hrozne a rozumim proc, ale neni mozne aby admin pro tento site pouzil domenu seat-club ? Vzhledem k registraci i na VW-clubu v tom mam maly zmatek pak
Máš pravdu Vojto, je po 15.3., takže můžeme poprosit o změnu barev dle tohoto schématu, které jsme si odhlasovali.
K ostatním bodům:
ad. 1) - nabídnout lapipem sadu smajlíků k výběru
ad. 2) - souhlasím
ad. 3) - souhlasím
ad. 4) - souhlasím
ad. 5) - logo bych dal stejné jako bude na nálepkách = až po realizaci nálepek
ad. 6) - k tomu bych navíc odfiltroval adresu bechy@vw-club.cz
dále realizovat již předem vznesené připomínky - sumarizaci dostane na starost lapip
Je toho celkem dost, tak je potřeba počítat s tím, že to nebude ze dne na den a ne vše půjde hladce. Pokud nebude někomu něco fungovat po provedení změn, nechť to napíše zde včetně projevu anomálie.
K ostatním bodům:
ad. 1) - nabídnout lapipem sadu smajlíků k výběru
ad. 2) - souhlasím
ad. 3) - souhlasím
ad. 4) - souhlasím
ad. 5) - logo bych dal stejné jako bude na nálepkách = až po realizaci nálepek
ad. 6) - k tomu bych navíc odfiltroval adresu bechy@vw-club.cz
dále realizovat již předem vznesené připomínky - sumarizaci dostane na starost lapip
Je toho celkem dost, tak je potřeba počítat s tím, že to nebude ze dne na den a ne vše půjde hladce. Pokud nebude někomu něco fungovat po provedení změn, nechť to napíše zde včetně projevu anomálie.
Presne tak, nechcu to ze dne na den, ale rad bych poprosil Admina, aby si s lapipem udelali nejaky cas a zkusili udelat maximum pro toto. Bylo by fajn, se pokusit vyzdvihnout toto forum z "beta" verze.
K smajlum Marku:
K smajlum Marku:
sesta stranka tohoto topicu. Ja si myslim, ze by byli tak akorat, no ne?vojtishek píše:co tak zamenu smajlu? Ti co jsou mi nesedi? Pokud by jste nebyli proti, tak bych byl pro tyto, pridavam i odkaz na stazeni, zbytek na Tobe Kubiku.
http://smajlici.qipim.cz/downloads.php? ... load_id=16
Jo smajly jsou ucházející, já lapipovi taky hodil jednu sadu (ty máš z QIP, já mám z GG) - ještě, že máme ty kecálky
smajlíci jsou pohybliví
smajlíci jsou pohybliví
Klidne i tyto, taky nejsou spatni. Aspon v kazde z nich je palec nahoru *THUMBS UP*
Kluci jen informativně.
Admin je do zítřka pryč takže se nedivte, že se zatím nic neděje. Hned jak na to jukne budou nějaké výstupy.
Admin je do zítřka pryč takže se nedivte, že se zatím nic neděje. Hned jak na to jukne budou nějaké výstupy.
Srdcovka
Srdcovka
už se admin vrátil?????lapip píše: Kluci jen informativně.
zatím mi nepsal tak nevím
Srdcovka
Srdcovka
Takže hoši, pánové, kluci, chalani, ogaři a jiní
1, Pokud chceme nové logo prosím někoho kdo umí robit grafiku aby ho udělal. Aktuální logo je děláno za peníze a majitel už to nechce znova platit.
Logo v této velikosti <delete link> jak je zde vidět. Pak to pošlete soukromou zprávou na Admina a začnou se opravy.
Zbytek v průběhu
1, Pokud chceme nové logo prosím někoho kdo umí robit grafiku aby ho udělal. Aktuální logo je děláno za peníze a majitel už to nechce znova platit.
Logo v této velikosti <delete link> jak je zde vidět. Pak to pošlete soukromou zprávou na Admina a začnou se opravy.
Zbytek v průběhu
Srdcovka
Srdcovka
Vaše prozby byli vyslišeny.
Nahoře již vidíte nové příspěvky, aktivní témata a podobně. Smailíci přijdou na řadu za chvilku
Nahoře již vidíte nové příspěvky, aktivní témata a podobně. Smailíci přijdou na řadu za chvilku
Srdcovka
Srdcovka
tak kdy tu bude nove logo ? jsem ti ho poislal uz vcera !
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně