Představenka:
SEAT Altea
r.v. Leden 2006
Motorizace: BKD - 2.0 TDi 103 Kw 16V

Barva: Stříbrná

Historie:
Automobil vyroben ve španělku kde strávil rok a při najetí 60 000 byl převezen a spatřen v Ostravském autobazaru AAA Auto u Místecké.
Byli 4 hodiny odpoledne kdy jsem jako vždy odešel z práce a říkal jsem si dneska je hezky půjdu se kouknout do bazarů jestli tam nemají něco zajímavého. Vešel jsem do áček první co mě uchvátily byli krásné SUV, ale ceny byli mimo rámec peněženky. Pak jsem procházel kolem krásné mazdy r.v. 2006 v combi s luxusní výbavou, kožené sedačky atd atd. Auto bylo krásné, ale šlo vidět, že bylo bourané a spravované. Pak jsem narazil na VW Touran říkal jsem si krásný rodiný kousek avšak najetách 200 000 mě zarazilo.
A pak to přišlo stála v rohu schovaná pod střechou pomalu na ní nešlo ani vidět. Ano bylo to ona láska mého života. První pohled mě vyloženě dostal. TA Barva - ty dravé tvary - ten desing, byla to Altejka, kterou mi bude každý závidět

Nedalo mi to zašel jsem za prodejcem a řekl jsem mu jestli si mohu sednout. Vmžiku přinel klíče otevřel já se posadil a už jsem nechtěl ven. Zaplatil jsem zálohu aby náhodou nedošlo k předčasnému prodeji a jel jsem domů a pro svého mechanika.
Těch 6 hodin čekání, než se vše vyřídilo bylo snad nejdelších v mém životě. Ale dočkal jsem se ve 22:10 jsem opouštěl autobazar v novém automobilu a od té doby se bez něj nehnu ani nakrok.

Musím poděkovat Vojtishkovi jelikož mě inspiroval značkou Seat

Pár fotos: Bylo by toho víc, ale jelikož mi kolaboval systém staré fotky mám stěží. Jen něco co jsem posbíral po internetu.

Něco ze zimy:

I lapip fandí Baníku