A co jsem říkal? - stávka zrušenaPoMa píše:Stávka by nebyla ani tak, češi na to nejsou, vždycky to někdo zhatí, aby z toho těžil pro sebe
TLACHÁRNA
Re: TLACHÁRNA
No ještě že tak už jsem myslel, že poruším svůj slib
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
chudáčci, sotva jsme došli za kafíčka, hned jsem se nasral u zpráv
napíšem jim A
nebo že by stávkovali?
ale kuci tady žádný benefity nedostanete
nebo že by stávkovali?
ale kuci tady žádný benefity nedostanete
jeden jo, nemusím sledovat růžovku
Nevim Kubi, aby ses dockal
ja pockam na L.A.
ja pockam na L.A.
a kruci no jo dneska je poslední díl z grisomem
Ya Ya
no já se koukám na nejbohatšího policajta
Srdcovka
Srdcovka
na koho Kubo?
jinak hezké skoro poledne
mám zkažený den, blbé počasí fakt, já chtěl rapidit
jinak hezké skoro poledne
mám zkažený den, blbé počasí fakt, já chtěl rapidit
tobě Rapid netopí??? ještě bych si vzpomněl co se dělalo za zlepšováky aby tato auta byly vhodná i do arktických podmínek tj. pod + 18°C
topí ale sul(pokud ji teda silničáři ještě mají) bych mu nerad dopřál nehledě na OR 34
Seriál o nejbohatším policajtovi.
Zavřeli ho na doživotí za vraždu a po 12 letech ho pustili bo to neudělal a dostal magické odstupné tak si ted kupuje třeba traktory pomerančové sady a tak
Zavřeli ho na doživotí za vraždu a po 12 letech ho pustili bo to neudělal a dostal magické odstupné tak si ted kupuje třeba traktory pomerančové sady a tak
Srdcovka
Srdcovka
zdar tak jak se daří?
Mě dneska počasi překazilo přezuti na letní sníh mě trošku znejistěl, uvidime v pondělí.
Jinak, kluci pojede někdo z vas na 11.Seat sraz ? doufám že se z toho nerozběhne velkej flame, jen se ptám
Mě dneska počasi překazilo přezuti na letní sníh mě trošku znejistěl, uvidime v pondělí.
Jinak, kluci pojede někdo z vas na 11.Seat sraz ? doufám že se z toho nerozběhne velkej flame, jen se ptám
Ibiza Cupra2 "99
Leon TS TDi "05
2x Ibiza Cupra TDi "05
Leon TS 20VT "03
Ibiza Cupra 20VT "06
Leon TS TDi "05
2x Ibiza Cupra TDi "05
Leon TS 20VT "03
Ibiza Cupra 20VT "06
Zdar ddawe,
no s letníma bude potřeba počkat více, než na pondělí (asi až po dalším pondělí). Počasí hovoří jak o sněhové nadílce, tak o teplotách hluboko pod bodem mrazu.
Jinak taktéž vyhlížím na teplo. Auto půjde mírně k zemi a dostane nová kolečka.
Co se týče srazu S-K, tak je to na každém jak se rozhodne. Jsme Free země. Moje rozhodnutí je jasné. Od S-K se distancuju, ale jsou to mé osobní důvody.
no s letníma bude potřeba počkat více, než na pondělí (asi až po dalším pondělí). Počasí hovoří jak o sněhové nadílce, tak o teplotách hluboko pod bodem mrazu.
Jinak taktéž vyhlížím na teplo. Auto půjde mírně k zemi a dostane nová kolečka.
Co se týče srazu S-K, tak je to na každém jak se rozhodne. Jsme Free země. Moje rozhodnutí je jasné. Od S-K se distancuju, ale jsou to mé osobní důvody.
co to čtu? Marek bude TUNIT
co se týka přezutí, tož to dle předpovědí vypadá v nejlepším na začátek dubna. Teda pokud se rosničkáři nesekli Pro nás co vyjíždíme den co den brzo ráno (nebo spíš pozdě v noci ) je lepčí s letními počkat než skončit někde ve škarpě
co se týka přezutí, tož to dle předpovědí vypadá v nejlepším na začátek dubna. Teda pokud se rosničkáři nesekli Pro nás co vyjíždíme den co den brzo ráno (nebo spíš pozdě v noci ) je lepčí s letními počkat než skončit někde ve škarpě
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM