TLACHÁRNA
Re: TLACHÁRNA
dobré pondělní ráno
venku to voní jarem, dámy a slečny zkrátili sukně, odhalují krčky a výstřihy, no není hned krásněji na světě?
venku to voní jarem, dámy a slečny zkrátili sukně, odhalují krčky a výstřihy, no není hned krásněji na světě?
nejhorší je to ale v létě a ve městě, to se tak prostě kocháš, kocháš, a najednou ten před tebou zabrzdí a je vymalováno, mluvím z vlastní zkušenosti v Brně na Pekařské cca 2 roky zpět v létě, ale naštěstí to byl jen nárazník a ten co jel za mnou tak mě trefil taky, takže vina nebyla na mé straně
ale to chce v klidu sedět v parku a kochat se...
ne z auta
ne z auta
nebo nechat pilotovat drahou polovičku a můžeš se kochat i za jízdy
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
kdybyste viděli to co já, tak byste možná ten nárazník taky obětovali
čauky to se teda máte taový počasí tady u nás déšt´se sněhem a vítr myslím,že to míří k Vám tak si to taky užijte
Jen si to tam pekne nechej, nam je tady dobre
hoši ten prosklenej kancl má něco do sebe a to zrcadlo taky, vidim zepředu, pak z boku a finále zezadu...(event i naopak záleží kam jdou že )
No já dneska měl první pracovní den a hoši to vám povím budu to mít těžké
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
proč?
žádné icq? žádná pěkná sekretářka? 8 hodin tvrdé hokny?
žádné icq? žádná pěkná sekretářka? 8 hodin tvrdé hokny?
a po dobu zkušební doby sexuální abstinence
Zdravím všechny, jen jsem nakoukl a jdu zase spát
Zdravím všechny, jen jsem nakoukl a jdu zase spát
ne spíš jsem tam dneska sedel jak pecka 6 hodin bez PC a zítra to vidím ve stejném rytmu
Srdcovka
Srdcovka
Pak se půjdeš zaučit k peci žďárat do železa a teprve když se osvědčíš, dostaneš své mega PC (P II, 200MHz Turbo, s 32MB operační pamětí a 10GB HDD, grafika S3 s celými 8MB grafické paměti a to vše včetně 14" monitoru, na kterých uvidíš W95) na kterém budeš mít provozvat AutoCad
Po tom, co PC v 6 ráno zapneš a už v osm budeš moct sáhnout na klávesnici (tedy po spuštění pracovních aplikací), zjistíš, že PC v 8:01 zamrzlo a musíš opakovat spuštění PC - KRÁSNÉ VYHLÍDKY V NOVÉ PRÁCI
Po tom, co PC v 6 ráno zapneš a už v osm budeš moct sáhnout na klávesnici (tedy po spuštění pracovních aplikací), zjistíš, že PC v 8:01 zamrzlo a musíš opakovat spuštění PC - KRÁSNÉ VYHLÍDKY V NOVÉ PRÁCI
- Radik1.9TDI
- Kontaktovat uživatele:
Kura to bych zvladnul sedět 6 hodin jak pecka a ten comp by mi stačil. (na Pampucha)
Naštěstí pracovní stanice by měla být Dell , ale co dostanu já to nevím
Srdcovka
Srdcovka
a cos tam těch 6 hodin dělal?
no to co tam bude dělat i později celý den, NIC
tak tak nedelal jsem nic dneska jsem v 10 hodin dostal PC a opět jsem nedělal nic
Srdcovka
Srdcovka
dostal jsi i takové věci jako "klávesnice, myš, monitor" a podobně? Pokud ne, vysvětlovalo by to příčinu tvé nečinnosti.
Aby pak nebylo v polovině příštího měsíce: Tak všichni dnes dostali výplaty - a já nic
Aby pak nebylo v polovině příštího měsíce: Tak všichni dnes dostali výplaty - a já nic
Ne ne dostal jsem pně funkční PC sice starší kousek, ale mám prý u Dellu obědnány nový kousek. Takže zatím mám pentium 4 s 1 giga ramky a 17 monitor:D no a za 3 týdny dostanu 4 jádro - 4 giga ram - profi grafika a tak s 24 palcákem takže zase budu ve svojem
No mám za ukol navrhnout pár kusů závěsu ale musím počketa až mi to ten tulda spočte jak mají být zatzížení jenže jsem dneska upozornil na to, že některé jsou zatížené moc že by se to mělo krapte víc rozložit no a co se nedělo , že ? kluci začali rozkládat
Fákt rád vám kluci povím víc se budete smát
No mám za ukol navrhnout pár kusů závěsu ale musím počketa až mi to ten tulda spočte jak mají být zatzížení jenže jsem dneska upozornil na to, že některé jsou zatížené moc že by se to mělo krapte víc rozložit no a co se nedělo , že ? kluci začali rozkládat
Fákt rád vám kluci povím víc se budete smát
Srdcovka
Srdcovka