2din rádio
2din rádio
Zdravim vás všechny. jsem čerstvým majitelem Toleda r.v. 2000. mám dotázek nemá někdo zkušenosti s instalací 2 din rádia?? středový panel je sociál edition tudíž bez klimi jen s přihrádkou na 1 din rádio. Předem díky
Re: 2din rádio
Jo je to jednoduché - připrav si cca 8tisíc za panel na 2DIN rádio.
Rámeček sice stojí necelých 8stovek, ale to co je pod ním je sakra drahé. Navíc 2DIN je jen pro digi klimu a pokud chceš popelník, tak je pak až na středovém tunelu před řadičkou, tedy dalších cca 2500kč. Na vrakáči a na aukčních servrech nesehnatelné.
Ještě máš zájem?
Pak Ti můžu poskytnout objednávací čísla do Seatu
Rámeček sice stojí necelých 8stovek, ale to co je pod ním je sakra drahé. Navíc 2DIN je jen pro digi klimu a pokud chceš popelník, tak je pak až na středovém tunelu před řadičkou, tedy dalších cca 2500kč. Na vrakáči a na aukčních servrech nesehnatelné.
Ještě máš zájem?
Pak Ti můžu poskytnout objednávací čísla do Seatu
myslel sem to tak, že bych přesunul přepínač na výstražná světla a ten držák na kelímky někam jinam a nad ovládání ventilace umístil to 2din. to nikdo nedělal??
Ale jestli chceš, prodám ti ten 2DIN panel i s autem (toto je zrovna na prodej) - cena je 195tisíc
sakra. to neni žádná jiná možnost?? nejsem levej co se týká laminátu apod. tak nevim. ještě něco skusim vymyslet
Na aliexpresu seženeš všechno co potřebuješ a montáž není nic složitéhosatandaDC píše:Zdravim vás všechny. jsem čerstvým majitelem Toleda r.v. 2000. mám dotázek nemá někdo zkušenosti s instalací 2 din rádia?? středový panel je sociál edition tudíž bez klimi jen s přihrádkou na 1 din rádio. Předem díky
Vážně dokážu namontovat například toto autorádio: https://www.2din.cz/autoradia-skoda/aut ... obrazovka/ úplně sám???? Neke, jak?