TLACHÁRNA
Re: TLACHÁRNA
ne jen musím ženušce najít náhradu za POLO motor KO, takže buď vyměnit motor nebo sehnat něco spolehlivého
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Skoda, ze to neprislo drive. Nedavno jsem prodaval tatikovou fabii v super stavu. Nakonec sla do acek za cenu jakou jsme chteli, 65tis.
Kdyby nahodou, maji ji za 80tis odkaz
Kdyby nahodou, maji ji za 80tis odkaz
dík.
Spíš sháním něco mladšího od r.2007 výše, no a žádné HTP (přece jen občas do toho budu muset sednout i já). Takže jediný motor, který připadá v úvahu je z koncernu 1,4-16V, 63kW. Cenově do 130000....no náročný úkol něco takového sehnat.
Spíš sháním něco mladšího od r.2007 výše, no a žádné HTP (přece jen občas do toho budu muset sednout i já). Takže jediný motor, který připadá v úvahu je z koncernu 1,4-16V, 63kW. Cenově do 130000....no náročný úkol něco takového sehnat.
tak úkol přece jen splněn
-
Chtěl bych se zeptat, jaký máte názor na přidávání aditiva do oleje naftového motoru. Na http://kralmotoru.cz/media/jake-aditivu ... eho-motoru jsem se dočetl, že je dobré přidávat Flashlube Diesel Contitioner, ale ostatním se vyhnout, že jde spíše o marketingový tah než přínos pro auto. Jak jste na tom vy, přidávate?
Ahoj, kúpil som Alteu XL a som sa tu zaregistroval ale vidím že tu chcípol pes. Mrtvé fórum.