Leon 1,2TSI 77KW
Leon 1,2TSI 77KW
Jsem tady novej a Seata vastním teprve 2. týden(výměna za i30)
- Přílohy
-
- leon2.jpg (36.92 KiB) Zobrazeno 12496 x
-
- leon6.jpg (41.08 KiB) Zobrazeno 12496 x
-
- leon9.jpg (42.48 KiB) Zobrazeno 12496 x
Leon 1,2 TSi 77KW
UP! 44KW
UP! 44KW
Re: Leon 1,2TSI 77KW
pěkné ať slouží! Četl jou Tvou recenzí na mojeauto.cz, srovnání s i30 mě velice překvapilo. To jsem si myslel, že šikmoocí jsou na tom už lépe. Který ročník si měl tu i30?
Mě silně láká ST ve výbavě FR
Mě silně láká ST ve výbavě FR
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Dík, měl jsem tu poslední verzi r.v.2012 1,6CRDi 94KW mimo kůže v plné palbě. Nebylo to špatné auto ale chtěl jsem benzín(hodně krátkých tras) a Hyundai jsem přestal věřit. Měl jsem na to že to bylo nové auto hodně problémů a i když se je snažili ochotně odstranit začal jsem si o té nejvyšší kvalitě myslet své. Leon jsem koupil proto že dle mého názoru není v kompaktech do 350tis. momentálně lepší nabídka.
ST a FR je super kombinace!!! Bohužel mimo mé finanční možnosti, jdi do toho!!!
ST a FR je super kombinace!!! Bohužel mimo mé finanční možnosti, jdi do toho!!!
Leon 1,2 TSi 77KW
UP! 44KW
UP! 44KW
TSI 77kW super volba motoru.... výkonu akorát, spotřeba do 6-ti litrů a s autem to hejbe skvěle mame to v Golfu 7 a jezdí se mi v tom naprosto parádně
jinak novej Leon je zvenku parádní,ale ten interier mě hodně zklamal
jinak novej Leon je zvenku parádní,ale ten interier mě hodně zklamal
Ten motor je super dnes jsem jel KT - Plzeň za 5,3 jinak jezdím kolem 6l. Každý máme jiný vkus, mně se Leon líbí víc uvnitř než zvenčí. G VII jsem původně měl ve výběru ale rozhodla cena a také u Seatu nejednají tak s patra (domáčtější).
Leon 1,2 TSi 77KW
UP! 44KW
UP! 44KW
toť otázka co znamená rozdíl ceny abych měl stejně vybavenýho Leona jako Golfa tak se tam nahrne milion příplatků
Běžný zájemce o auto bude mít nějaký limit a hodně záleží na tom kde bude. Já jsem chtěl kompakt kolem 300 a max. by jsem šel do 350tis. Jakého by jsem asi dostal Golfa a v jaké výbavě?(asi základ Trendline a ještě by mi odmontovali kola)
Něco jiného by bylo za 400tis., tam už se dá špekulovat.
Něco jiného by bylo za 400tis., tam už se dá špekulovat.
Leon 1,2 TSi 77KW
UP! 44KW
UP! 44KW
no tak běžnej golf trendline ma jen komplet ele, climatronic, 7 bagů, mutlikolizní bzdu a tak
i když dělam ve VW tak se mi seat líbí zvenku víc....
i když dělam ve VW tak se mi seat líbí zvenku víc....
Já vím, že trendline je už slušná výbava. Já to mám obráceně, mi se líbí ta jednoduchost Leonu uvnitř a zvenku se mi líbí zepředu Golf z boku a zezadu Leon. Když jsi od fochu tak mi nabídni Golf 1,2 TSi, 77kw, 6st, metal, alu a uvidíme. Od pasu ti můžu říct, že budeš o 60 tis. výš než jsem dal za Leona a to byl pro mne při nákupu ten největší argument.
Leon 1,2 TSi 77KW
UP! 44KW
UP! 44KW