Mlžení okno

r.v. 1999-2005
tomik

Re: Mlžení okno

Příspěvek od tomik »

ahoj to vypada pak na špatny radiator topeni,kolega měl to same a když se k němu dostal tak byl totalně prorezly nebo jak to nazvat,je to asi hlinik ten nekoroduje,ale prostě byla v něm dira a hned jak to pustil na okno tak byla citit chl.kapalina a totalně se mu to zamlžilo.

Martas179

Příspěvek od Martas179 »

Je to drahá záležitost na opravu ? To budu muset asi rozdělat celý středový panel ? Nebo rovnou celou palubku ? a kolik to zabere času ta výměna ?
Seat Toledo 1M 2.3 V5

Matt_CZE
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matt_CZE »

nejsem si jistý, jestli myslím to samé, co Tomik, ale nejspíš jde o výparník klimatizace.
Ten si ale pravděpoodobně sám nevyměníš ani omylem, protože by Ti unikla veškerá chladící směs a byť Tě nechci podceňovat, tak si nejsem jist, zda by si to dokázal poskládat tak, aby systém klimatizace těsnil :roll: Takže tě nejspíš čeká návštěva servisu.

Pro představu

Obrázek
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! ;)
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu ;))
ObrázekObrázek
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.

Martas179

Příspěvek od Martas179 »

Výparník klimatizace je úplně něco jiného. Jako i při výměně radiátoru topení se musí vypustit klima , ale nerozdělává se tam nic . A dá se to všechno udělat aji doma ( teda pokud máš doma plničku klimatizací ) ;)
Seat Toledo 1M 2.3 V5

Matt_CZE
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matt_CZE »

Ah, tak moje chyba :D
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! ;)
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu ;))
ObrázekObrázek
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.

Martas179

Příspěvek od Martas179 »

Tak problém se zápachem chl. kapaliny byl vyřešen ale pořád se mi při zapnutí samotného foukání na okna bez klimy strašně mlží a když prší tak aji rosovatí čelní okno . Nevíte někdo čím to může být ?
Seat Toledo 1M 2.3 V5

Martas179

Příspěvek od Martas179 »

Potřeboval bych poradit čím to může být , že když zapnu ofuk předního okna tk ucítím z ventilátorů vodu , okno se zamlží a po nějaké chvilce se začně odmlžovat . Ale když třeba prší tak můžu ofukovat jak chci ale okno se né a né odmlžit , spíš se ještě víc zamlžuje a pak musím pustit klimu :evil: . Někdy když otevřu dveře tak mám na gumně na prahu vodu . Poraďte prosím už mi to totiž leze krkem ... kabinový filtr je vyměněný a kryt je také správně nasazený ... už fakt nvm čím to je :wall: :wall: :help: :help:
Seat Toledo 1M 2.3 V5

Judasek

Příspěvek od Judasek »

mám také podobný problém filtr mám vyměněný a když zapnu polohu 3. polohu ventilatoru tak fouka hrozně máloo

Odpovědět