Mlžení okno
Re: Mlžení okno
ahoj to vypada pak na špatny radiator topeni,kolega měl to same a když se k němu dostal tak byl totalně prorezly nebo jak to nazvat,je to asi hlinik ten nekoroduje,ale prostě byla v něm dira a hned jak to pustil na okno tak byla citit chl.kapalina a totalně se mu to zamlžilo.
-
Je to drahá záležitost na opravu ? To budu muset asi rozdělat celý středový panel ? Nebo rovnou celou palubku ? a kolik to zabere času ta výměna ?
Seat Toledo 1M 2.3 V5
nejsem si jistý, jestli myslím to samé, co Tomik, ale nejspíš jde o výparník klimatizace.
Ten si ale pravděpoodobně sám nevyměníš ani omylem, protože by Ti unikla veškerá chladící směs a byť Tě nechci podceňovat, tak si nejsem jist, zda by si to dokázal poskládat tak, aby systém klimatizace těsnil Takže tě nejspíš čeká návštěva servisu.
Pro představu
Ten si ale pravděpoodobně sám nevyměníš ani omylem, protože by Ti unikla veškerá chladící směs a byť Tě nechci podceňovat, tak si nejsem jist, zda by si to dokázal poskládat tak, aby systém klimatizace těsnil Takže tě nejspíš čeká návštěva servisu.
Pro představu
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie!
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu )
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.
-
Výparník klimatizace je úplně něco jiného. Jako i při výměně radiátoru topení se musí vypustit klima , ale nerozdělává se tam nic . A dá se to všechno udělat aji doma ( teda pokud máš doma plničku klimatizací )
Seat Toledo 1M 2.3 V5
Ah, tak moje chyba
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie!
-
Tak problém se zápachem chl. kapaliny byl vyřešen ale pořád se mi při zapnutí samotného foukání na okna bez klimy strašně mlží a když prší tak aji rosovatí čelní okno . Nevíte někdo čím to může být ?
Seat Toledo 1M 2.3 V5
-
Potřeboval bych poradit čím to může být , že když zapnu ofuk předního okna tk ucítím z ventilátorů vodu , okno se zamlží a po nějaké chvilce se začně odmlžovat . Ale když třeba prší tak můžu ofukovat jak chci ale okno se né a né odmlžit , spíš se ještě víc zamlžuje a pak musím pustit klimu . Někdy když otevřu dveře tak mám na gumně na prahu vodu . Poraďte prosím už mi to totiž leze krkem ... kabinový filtr je vyměněný a kryt je také správně nasazený ... už fakt nvm čím to je
Seat Toledo 1M 2.3 V5
mám také podobný problém filtr mám vyměněný a když zapnu polohu 3. polohu ventilatoru tak fouka hrozně máloo