Paměť na sedačkách Seat Toledo 1M

r.v. 1999-2005
Odpovědět
Martas179

Paměť na sedačkách Seat Toledo 1M

Příspěvek od Martas179 »

Zdravím , sem tu nový a chtěl bych se Vás zeptat . Nejde mi uložit paměť na sedačkách u řidiče . zkoušel sjem to už podle všech návodů atd , ale stále nic . A když to nepíchnu na diagnostiku tak mi to háže chybu 1008 . Nevíte prosim Vás někdo co s tím může být a jak to popřípadě odstranit ? Děkuji
Seat Toledo 1M 2.3 V5

Hanny
Globální moderátor

Re: Paměť na sedačkách Seat Toledo 1M

Příspěvek od Hanny »

Ahoj. Dle toho co jsem o této závadě našel na netu tak by mělo být v činosti to červené tlačítko u ovládání sedačky :-) Zkus tedy zda-li není zamáčknuté.
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

Na schématu by to mělo být nejspíš S3986. Kontakty by měly být sepnuty a sedačka by měla jít uložit. Pokud bude kontakt rozepnut tak nejspíš nepujde sedačka uložit. Já mám pouze sociální výbavu a tato porucha se mi na páce ještě nevyskytla :lol: :lol: :lol:
Přílohy
Sedadla, S pamětí.pdf
(97.37 KiB) Staženo 438 x
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]

Martas179

Příspěvek od Martas179 »

Hanny píše:Na schématu by to mělo být nejspíš S3986. Kontakty by měly být sepnuty a sedačka by měla jít uložit. Pokud bude kontakt rozepnut tak nejspíš nepujde sedačka uložit. Já mám pouze sociální výbavu a tato porucha se mi na páce ještě nevyskytla :lol: :lol: :lol:
Tak to se máš ... :D No já jsem to zkoušel aji se zapnutým a vypnutým tlačítkem a pořád nic ... Šve mě to že to nejde ... :/E

EDIT:
Jsi tu nový a pravidla ještě neznáš, tak ti tu jedno vypíšu :lol:
Pokud chceš odpovídat na příspěvek jenž se nachází jako poslední v tématu, tak používej tlačítko: Obrázek
Pokud chceš ale odpovídat na příspěvek jenž je někde v tématu tak užij tlačítko: Obrázek
Hanny
Seat Toledo 1M 2.3 V5

Martas179

Příspěvek od Martas179 »

Pardon .... polepším se :)
Seat Toledo 1M 2.3 V5

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

Tak co jeste nic?
Treba poradi jeste Poma s nejakym moznym resenim.

Martas179

Příspěvek od Martas179 »

NO pořád nic ..... nefunguje mi to a jsem z toho zmatený ... asi to nechám na odborný servis :)
Seat Toledo 1M 2.3 V5

marky

Příspěvek od marky »

prosím napsal by mi někdo jak se ukládá ta pamět? mám to jen v němčině a ta mi nejde.je mi divný že když zmačknu jakýkoliv tlačítko tak se nic nestane je možný že tam není nic uložený?díky

Odpovědět