A z druhe strany letacku se podepis Jime
Jinak zkusit se to muze, ale v tomto case to asi nema smysl, nez to nekdo najde, tak je diky pocasi necitelny.
Sekci SERVIS a UDRZBA nebo jak to chcete nazvat, jen vitam, hodi se na ty Jimove (na ktere jsem zvedav) dotazy.
Tančíš příliš divoké tango v příliš malém sále! Kdo byl, byl. Kdo je, je. Kdo bude, bude. Keď jsi šťastný, urob smajlíka
Jen pro inspiraci pro ostatní:
Co říkáte na takovéto barvy i skin fóra? Mě se zdají velmi přívětivé (neunavující) pro oči a je tam nádech barevného schématu alá Seat-Sport.cz
ODKAZ
Naposledy upravil(a) PoMa dne 18.02.2010, 12:47, celkem upraveno 1 x.
ja jsem určitě pro tmavej vzhled, jednak se na to lepe kouká, nemusi tam být tolik řvavých linek jako teď, a celkove si myslim že to vypada luxusněji, a posunulo by to naše forum o kus dopředu. tenhle vzhled spoustu lidi odrazuje si myslim. Navic černá+žluta ve me proste evokuje SEAT, zato červeno-stříbrna spíš AUDI.
ale nechtěl bych tím tady vyvolat nějaky rozbroje, když vidim pruběh hlasování
ze stavajiciho vzhledu me zezačatku bolely oči, samozřejmě sem si skoro zvykl, a už sem si kvuli tomu udělal mod pro monitor, kde sem si stahl kontrast, brigtness, gama, a vše co sviti, aby se na to dalo koukat.
Naposledy upravil(a) ddawe dne 18.02.2010, 16:47, celkem upraveno 1 x.
Ibiza Cupra2 "99
Leon TS TDi "05
2x Ibiza Cupra TDi "05
Leon TS 20VT "03
Ibiza Cupra 20VT "06
Tedy kdo použije černý podklad, tak evokuje S-K?
Nee, my použijeme přece barvy mateřské http://www.seat-sport.cz , tedy nám příbuzné. Navíc budou odlišná tlačítka, ikony atd. tedy myslím, že není na místě zde pomýšlet na S-K. Je to námět do diskuze a můj názor.
Hlasovano pro styl od Marka, tento styl co je ted mi moooc vadi a je to jeden z duvodu, proc se tu porad necitim dobre. Oci me z toho boli dost. Kdyz jsem tu delsi dobu, tak kontrast monitoru musi davat do tmava. A taky si myslim, ze to neni kopirovani od S-K. Oni tam cernou barvu taky nevymysleli jako prvni na svete
Tančíš příliš divoké tango v příliš malém sále! Kdo byl, byl. Kdo je, je. Kdo bude, bude. Keď jsi šťastný, urob smajlíka
a co lepka
Já bych navrhoval to logo co je na stránkách vlevo nahoře. Jen místo toho zdupaného "S" dát origo SEAŤácké "S"
Nejsem grafik tož to neumím dát do kupy, ale na zadním skle by se to vyjímalo pěkně
No a na SPZ nebo-li RZ dát ten nápis co navrhl Ddawe
Přílohy
logo.png (17.76 KiB) Zobrazeno 6615 x
lepka.jpg (24.13 KiB) Zobrazeno 6615 x
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM