Toledo 1M by Hanny
Re: Toledo 1M by Hanny
No ono je rozdíl zatmavené s homologací od tuningové firmy s nesníženou svítivostí
a zatmavené sprejem (nebo fólií) bez homologace a naprd svítivostí.
Myslím, že prodejci autobaterií budou mít následující dny žně
a zatmavené sprejem (nebo fólií) bez homologace a naprd svítivostí.
Myslím, že prodejci autobaterií budou mít následující dny žně
Fis: na toledo nejdou sehnat jinačí světla než originál
Baterka v autě a žhaviče Bosch všechny 4 vyměněny a autíčko stálo venku asi 7 hodin před garáží a úplně krásně nastartovalo
Jedinné co ještě blbne je zajíždění pastorku startéru. Když je větší zima tak špatně zajíždí a setrvařník jej pěkně oláme asi newím jestli to namazat vazelinou? popřípadě bez vazeliny?
Je možné aby při -15 už začal pomalu tuhnout olej v převodovce???
Baterka v autě a žhaviče Bosch všechny 4 vyměněny a autíčko stálo venku asi 7 hodin před garáží a úplně krásně nastartovalo
Jedinné co ještě blbne je zajíždění pastorku startéru. Když je větší zima tak špatně zajíždí a setrvařník jej pěkně oláme asi newím jestli to namazat vazelinou? popřípadě bez vazeliny?
Je možné aby při -15 už začal pomalu tuhnout olej v převodovce???
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Starter je na repas. Mazání nepomůže.
Olej v převodovce je na výměnu.
Olej v převodovce je na výměnu.
Dík marku za radu olej vyměním o víkendu a na starter budu muset přišetřit nebo dá se koupit nějaká opravná sada???
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Olej je nejlepší dát v origo balení od VW pro 6-kvalty. Jen je dražší (o dost).
Kdybys přeci jen chtěl dát jiný, může se ti stát, že i po použití doporučeného oleje s viskozitou 75w-90 a třídy GL4 a s VW normou ti nepůjde řadit. Mohou za to citlivé synchrony montovaných převodovek. S origo olejema a olejem Valvoline jsem problém nikdy neměl.
Opravná sada na startér tuším je v autokelly (uhlíky a kluzná pouzdra).
Kdybys přeci jen chtěl dát jiný, může se ti stát, že i po použití doporučeného oleje s viskozitou 75w-90 a třídy GL4 a s VW normou ti nepůjde řadit. Mohou za to citlivé synchrony montovaných převodovek. S origo olejema a olejem Valvoline jsem problém nikdy neměl.
Opravná sada na startér tuším je v autokelly (uhlíky a kluzná pouzdra).
Marku dík
Před chvílí jsem zapadl u nás ve vesnici ve sněhu zůstal jsem vyset na "bachoru" tak jsem musel někomu místnímu ukrást kus zhnilého plotu abych se vykopal no a stejně jsem 45 minut jezdil dopředu a dozadu než se podařilo vyjet
Před chvílí jsem zapadl u nás ve vesnici ve sněhu zůstal jsem vyset na "bachoru" tak jsem musel někomu místnímu ukrást kus zhnilého plotu abych se vykopal no a stejně jsem 45 minut jezdil dopředu a dozadu než se podařilo vyjet
kradeš značky na výfuk, tak co bys neukradnul kus plotu, že...
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie!
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu )
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.
to o těch značkách se neříká stejně ta stopka tam byla na nic
Tak jsem dneska byl na závodech Ve stopě valašské zimy 2012 a cestou zpátky jsem zjistil že asi při 160km/h mi vždycky vypne turbo a skočí to do nouzáku. Je to celkem nepříjemné když předjíždíš nějaké auto a najednou to nejede
Mám tip na snímač tlaku v sacím potrubí ale budu rád za každý další návrh
Mám tip na snímač tlaku v sacím potrubí ale budu rád za každý další návrh
Spíš přímo regulace turba - nejčastější příčina, kterou odhalí nalogování turba a váhy za plného výkonu motoru.
Jinak se asi nemáš moc rád v tomto počasí jezdit 160
Jinak se asi nemáš moc rád v tomto počasí jezdit 160
Já se mám rád ale když on mě zrovna předjel transporter.... jel jsem za ním chvilku a pak to vyplno... on letěl tak 190
Dík za radu Marku
Dík za radu Marku
Ták celej climatronic přepájenej z červené na modrou vypadá to pěkně a zabralo to tak 2 hodinky času i s demontáží a montáží zejtra budu pokračovat ve vypínačích a budíkách
- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
Hezky..pak to vyfoť . Jsem zvědav jak dlouho ty ledky vydrží
Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
pak dej foto, jak to vypadá ..
Tak jsem dneska teda nepokračoval včera se to nějak zvrhlo a nebyl jsem schopen vzít tu diodku ani do ruky, natož jí pájet
Oprava seata začala flexa, svářečka, a nějaké ty tmely a zase bude brzy v cajku
Ve zdraví se dožít smrti
Tak chyba. COčko mi zase začalo nějak blbnout neustále se mi upaluje drát ve špičce. Nějak se to prostě někde zadrhává. Měl jsem ho dneska 3x rozebrané kompletně a nikdy jsem na nic nepřišel. Zejtra asi letí do kontejneru :-/
hlavně nezapomeň na fotodokumentaci...
OK klidně ti vyfotím svářečku u kontejneru