Jak vyměnit volant s airbagem ???

r.v. 1993-1999 + facelift 1999-2002
Odpovědět
hejbeno
Kontaktovat uživatele:

Jak vyměnit volant s airbagem ???

Příspěvek od hejbeno »

Zdravim všechny Seaťáky,

potřeboval by jsem poradit jak vyndat volant na Seatu Ibiza,r.v. 1997.Je v něm už i Airbag.Chtěl by jsem tam dát sportovní volant,ale raději by jsem chtěl nějakou radu jak na to,určitě z vás má někdo nějaky zkušenosti.Děkuji všem za alespoń malou informaci...
;) ;) ;) Karlos...

P.e.p.i.n

Re: Jak vyměnit volant s airbagem ???

Příspěvek od P.e.p.i.n »

hejbeno píše:Zdravim všechny Seaťáky,

potřeboval by jsem poradit jak vyndat volant na Seatu Ibiza,r.v. 1997.Je v něm už i Airbag.Chtěl by jsem tam dát sportovní volant,ale raději by jsem chtěl nějakou radu jak na to,určitě z vás má někdo nějaky zkušenosti.Děkuji všem za alespoń malou informaci...
;) ;) ;) Karlos...
Zespodu volantu jsou 2 šrouky,na každý straně jeden,ty povolíš a vyndaš airbag,pak povolíš matku na volnatu a máš to venku,je lepši mít odpojenou baterku,ale nikdy jsem jí přitom neodpojoval.. :D A záleží jestli chceš dávat sportovní s bagem,nebo bez bagu.Pokud bez bagu,tak můžeš napojit na ty kabliky co vedou k bagu odpor se stejnou hodnotou,aby ti nesvítila kontrolka a nebo z ní vyndej žárovku.:D Ale bacha,pokud budeš mít s autem bouračku,nemusí ti potom pojištovna zaplatit ani korunu...
Škoda Octavia I,rv.00 1.8 20V Turbo,FMIC + chip,air filtr,pop off valve.

Odpovědět