Tak si jdu pro radu pánové (už si asi vážně to téma pro Rózu budu muset založit) jak si myslíte, že by jí slušela tato kolečka (šla by samozřejmě do jiné barvy) jsou to 7J 13 ET23 ...
http://desmond.imageshack.us/Himg805/sc ... es=landing
jinak jsem na Rózu koupila zadní světla z Lupa (zlatý normální lampy než to co tam strkaj jako origo

), sundala jsem všechny ty chromový nesmysly co tam dal předchozí majitel a koupila jsem jí přední mlhovky ... a s tím bych chtěla taky ještě poradit, ještě jsem na to nekoukala, ale nevíte, je u aut, který nemají mlhovky od výroby, nějaká příprava? a jak s tím kolečkem co je na jejich zapínání (bývá na tom co zapíná světlomety a zadní mlhovku)? asi si budu muset koupit nové, že? když tam nemám tu polohu, kterou se zapínají ...
a máme první "nehodu" včera se mi zbláznil přerušovač na blinkry (ono je to asi i relátko v jednom s čudlem na výstražný) a zkratoval se i lucas na blinkry, prvně jsem půjčila auto ségře a ta najednou křičí, bože z toho volantu se kouří!!!

největší sranda je, že do těchto aros se dával takový čudl co nebyl v žádném jiném autě, takže nikde není skladem a tak musím čekat, až se sem dobelhá až ze Španělska

do té doby než dorazí jsem raději vyndala pojistku z blinkrů, aby se z toho pořád nekouřilo a nový lucas tam raději přijde taky až po výměně toho neřádu zlobivýho ... já se prostě nenudím

a hlavně se musim smát, když si představuju jak si lidi za mnou říkaj "hele jí frajerku, neví co je to blinkr"

ještě, že do práce jezdím jen rovně, ty tři kruháky se mnou holt řidiči musí protrpět