Vaše fotky o čemkoli :D
Re: Vaše fotky o čemkoli :D
Oukey, tak pak hod.. myslim vseobecne tve fotky, ne jen to Brno
http://fixs.rajce.idnes.cz/Sraz_sportov ... o_5.5.2012
Kdybych nechodil po VIP parkovišti tak by byly fotky jen ze předu,ale já to vychytal když tam nebyl ještě hlídač
Kdybych nechodil po VIP parkovišti tak by byly fotky jen ze předu,ale já to vychytal když tam nebyl ještě hlídač
Naposledy upravil(a) Fis dne 13.05.2012, 15:27, celkem upraveno 1 x.
Fotka vznikla jako další podklad pro seminárku do školy na téma portret, jinak focení dětí upřímě nesnáším. Asi proto se nerad fotím
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie!
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu )
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.
Vim, ze to tak ma byt, ale i tak se mi to svetlo nelibi. Pali mi to do oci i pres monitor. Ale o portretu nevim ani tuk... jinak pohyb-nepohyb klucika se mi libi
no dle mého laického názoru měl na raketu mířit paprsek slunce....je to ale kapku moooc bijící do očí jak píše Vojta
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
tok slunečního světla bohužel nejsem schopen ovlivnit
Matty, co tak z jineho uhlu foto? popr. nejky filtr na eliminaci toho slunce?
To je fesak, co?
To je fesak, co?
kužwa to je ksicht
MEN car: Altea FR
Filtry moc nepoužívám.. pochopitelně jsem mohl zvolit jiný uhel pohledu, stačilo foťákem pohnout asi o centimetr a zmizelo by to, ale já to tam prostě chtěl Akortá Vám se to jaksik nelíbí Přitom mi to světlo příjde uplně dokonalý
Ještě mě napadá, že máte něják divně kalibrované monitory, ale až tak je asi překalibrované mít nemužete
Ještě mě napadá, že máte něják divně kalibrované monitory, ale až tak je asi překalibrované mít nemužete
jasny matty, me se to svetlo libi. Jen je mooc ostre. U me to kalibraci nebude. Neni to tak davno, co nam bratranek pomoci nejake fjucurinky kalibroval monitory doma.
no já mám monitor po tobě Matte a tak bych to měl vidět správně
Já takové fotky mazal v domnění, že je nepovedená, ale já mám nepovedené všechny
Druhá věc je, že o fotografii oproti tobě víme prd a teprve cca na čtvrtý pohled jsem nad tou fotkou začal přemýšlet a můj laický názor je, že by fotka vypadala poutavěji, kdyby ono světlo bylo jen na cca 50% fotky a ne na 2/3, plus kdyby měl chlapeček na fotce i nožičky
Já takové fotky mazal v domnění, že je nepovedená, ale já mám nepovedené všechny
Druhá věc je, že o fotografii oproti tobě víme prd a teprve cca na čtvrtý pohled jsem nad tou fotkou začal přemýšlet a můj laický názor je, že by fotka vypadala poutavěji, kdyby ono světlo bylo jen na cca 50% fotky a ne na 2/3, plus kdyby měl chlapeček na fotce i nožičky
Tak to bych ja zase rekl, ze vyvazenost a umisteni je spravne. Kompozice oku lahodi. Zadne nozicky-chodidla, je to preci portret. Toto je oka. I ta ''prostornost a roztazenost'' svetla, jen moc jasne, memu oku moc jasne svetlo. Matty, jak budes mit chvilku, zkus udelat mensi update a to svetlo zatmavit.
Však píšu, že o fotografii vím prd
Jinak včera i když to vypadalo, že slunko se u nás celý den neukáže, tak se nakonec na necelých 5 minut ukázalo a prosvítilo zachmuřenou ponurou oblohu.
Jinak včera i když to vypadalo, že slunko se u nás celý den neukáže, tak se nakonec na necelých 5 minut ukázalo a prosvítilo zachmuřenou ponurou oblohu.
- Přílohy
-
- IMG_5903.jpg (348.88 KiB) Zobrazeno 5829 x
-
- IMG_5903_1.jpg (204.29 KiB) Zobrazeno 5822 x
-
- IMG_5903_2.jpg (299.78 KiB) Zobrazeno 5818 x
hmm , tak na tu musim kouknout doma. Na mobilu to vypada krasne.
Ok, tak já na to tedy ještě kouknu a uvidím, co vymyslím... jinak za mě ta poslední, Marku
Ta posledni by byla super, kdyby na ni nebyl takovy sum...
Ta druha, se mi ale libi hodne.
Marku fotis vse z ruky?
Ta druha, se mi ale libi hodne.
Marku fotis vse z ruky?
jj, z ruky. Jsou to jen momentky. To slunko šlo vidět ten den jen necelých 5minut a z toho 4 minuty jsem měl jinou činnost
Než bych hodil zrcadlo na stativ, tak bych fotil už hvězdy
Než bych hodil zrcadlo na stativ, tak bych fotil už hvězdy
Chtelo by to se pripravit na to, pak by opravdu stala za to... kurde, mas to fajny vyhled...
Ja dnes lozil v Pze po strechach a vim uz ze priste s metrem budu tahat i fotak
Mám klíče i od střechy, ale prozatím nebyl důvod tam rozkládat stativ, bo fotit šachty nemá smysl a zbytek je zahalený do oparu z Mitallu