No jo, ale Kuba se svlíká už během chlastání bez rozdílu, zda-li má zajištěn nocleh.
No jestli se bude na jaderné svlíkat ve výtahu, tak potěš koště - kde je nejbližší výtah od chaty?
Výjezd k chatě měl být jednotný v 17hodin, lze tedy zvážit sraz třeba v 17hodin sraz u JEDU a na chatu pak společný výjezd bude o to později (po focení a spanilce). Bude třeba vzít ohled na pracující lid, který musí i v pátek dodržet pracovní dobu. Já můžu teoreticky vyrazit z domu ve 12hodin, ale musíme sladit časy s ostatním osazenstvem (kolona od Ovy) tak, abychom na místo určení dorazili jako zbytek zůčastněných. Pro ostraváky by měl tedy platit čas odjezdu 2,5hodiny před časem srazu.
tak další možnost je, že kdo bude stíhat dřív, může dorazit dřív a pomůže mi s přípravama a potom se přesunem na místo srazu. A časy kdo kdy bude moci dorazit začnem řešit začátkem dubna.... Zatím se můžou dělat různé koncepce a pak se vybere ta nejlepší pro všechny.
Pokud by mohli všichni dorazit dřív, můžem čas přesunout třeba na 16:00 a dát si ještě delší spanilku...
Ten sraz na EDU už bych nechal ofiko, jen budem laborovat s dobou příjezdu.
Škoda OII, 2004, 1.9 PD, tlak 100kW / tep 300Nm be Reescha, stříbrnej šíp
SEAT Toledo 1.9TDi 97´ PRODÁNO
SEAT Toledo 1.6i 93´PRODÁNO
Já s tím časem zatím nevím. Volno asi nedostanu, ale možná bych zkusil zlomit čas kocne šichty na 13:00
Jinak jako obvykle 14:30 konec pracovní doby, ale vše bych už měl u sebe. Záleží jak Vojta bude mít konec, ale nechal bych to jak říkáte až na duben. To teď nemá stejně budoucnost
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví. Srdcovka