Gumové koberce
Gumové koberce
Chalpi. chtel jsem se zeptat na gumové koberce do leona rv. 2003. Pasuji do nej koberce z Octavie I? Díky
Re: Gumové koberce
Ahoj já mám v toledu koberce z octávky a není to přesně ono lepší koupit origo na toledo
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Leon I/ Toledo II/ Golf IV/ Bora/ New Bettle/ A3/ Octavia I - mají shodné gumové koberečky, pokud je nějaký výrobce neupraví podle sebe.
Doporučuji PETEX, jenž jsou velmi přesné a kvalitní a dodávají se i pro autosalóny.
Doporučuji PETEX, jenž jsou velmi přesné a kvalitní a dodávají se i pro autosalóny.
- Přílohy
-
- 2064257288.jpg (31.48 KiB) Zobrazeno 10191 x
Ahojte, chtěl jsem se zeptat, zda nemíte někdo zkušenost s koupí gumových koberců na Toledo III r.v. 2006? Doporučte mi něco Díky
Opět bych doporučil od firmy Petex. Pro VW koncern asi to nejlepší. Dělané přesně dle tvaru podlahy, nikde nic neodlézá, nevadí pohybu pedálů a nesmrdí. Rovněž mají i protiskluzovou úpravu a drží na svém místě.
Na našem trhu jsou k dostání i když většina produkce končí za hranicema (výrobce je český). VW/Audi je dává dokonce jako originální příslušenství pod svým OE číslem.
Do Toleda III jsou shodné s Octavií II, Leonem II a Alteou (ne XL).
Na našem trhu jsou k dostání i když většina produkce končí za hranicema (výrobce je český). VW/Audi je dává dokonce jako originální příslušenství pod svým OE číslem.
Do Toleda III jsou shodné s Octavií II, Leonem II a Alteou (ne XL).
- Přílohy
-
- 2225554491.jpeg (15.29 KiB) Zobrazeno 10146 x
Děkuji ti, přesně to jsem potřeboval