RAAPL
RAAPL
čau kluci jsemt tu chvilku fotek nic moc tak zatím jedna můj mazel Altea XL 1.8 TFSI koupená 2007 je můj druhej seat a naprostá spokojenost,jen jsem na ní tehdá čekal 4 měsíce,proháněl jsem kvůli ní i lidi na zastoupení v Praze no nakonec se to čekání vyplatilo
Re: RAAPL
jo tak skusím napsat pár dojmů začnu asi takhle mám ho dva roky a furt se ho nemůžu nabažitmám najeto 35tis.už do výroby jsem si nechal zadat velkou hf sadu s ovládáním na volantu a 17 kola ze začátku jsem trochu zíral na spotřebu,ale motor si už"sedl" mám teďka průměrnou spotřebu 10l jezdím více město mimo po padne i na 7l teda když jí nahoním a to jde fakt těžko jede to jak raketa.V německu na dálnici se 4 dospělí v autě 250 jela by ještě kousek,ale to už jsem se bál.
No postupně jak jsou penízky tak jí dodělávám,fólie nejdřív jen vzadu,ale vypadala blbě tak jsem je nechal dát i dopředu.Letos dodělám hudbu a možná čip mám tip na chlápka v Mar.Lázních
No postupně jak jsou penízky tak jí dodělávám,fólie nejdřív jen vzadu,ale vypadala blbě tak jsem je nechal dát i dopředu.Letos dodělám hudbu a možná čip mám tip na chlápka v Mar.Lázních
Kráááásne auto, chvalim...az budu velky, tak si taky takove poridim, po Leonovi to bude asi jasna volba
foto raapl
čau čau tak pokus raapl na zimních kolech v lese
- Přílohy
-
- obraz0092.th.jpg (4.81 KiB) Zobrazeno 7889 x
Re: foto raapl
nemusíš zakládat nové téma když už tady svoje máš
tak jsem dneska byl po 2měsících mejt auto,už jsem to psichycky nevydržel jel jsem z práce a koukám 0 stupňů,naložil jsem kyblíček a a houbičku a hurá na myčku masíroval jsem tam alteu půl hodiny a pak na hodinu do podzemních garáží sušit,ale stálo to za to ten relax a navíc krásně čistej auťák jak jste na tom vy?
taky občas vyteču a šupky na wapku-horkou vodou, kartáčem, voskem a pak vyhodit tatu na 1 noc z garaže aby mi to vyschlo
jak si na tom se spotřebou?
na octavia clubu je ted poprask ohleden 1.8TFSI prej to v 250 tis km končí borec tam měl u 2 ze 3 aut přidřenou kliku

jak si na tom se spotřebou?
na octavia clubu je ted poprask ohleden 1.8TFSI prej to v 250 tis km končí borec tam měl u 2 ze 3 aut přidřenou kliku
No jo vímže to dlouho nevydrží čistý,ale ta sůl,´už mi stejkala po kapotě a celí to bylo jak voslizlí.Jo a spotřeba teď 10l jezdím více město,je to dost,já vím,ale to svezení--za všechno se platí,měl jsem předtím leona 1.4 jelo to,ale každý předjíždění jsem si musel dvakrát rozmyslet,zvlášť když jsem jel s rodinkou.Zato teď no raketa.
Mohl by jsi prosítě poslat pár fotek vnitřku a kufru?
Stačí mi na e-mail co jsem ti posílal kdybys to tu nechtěl dávat.
Chtěl bych se kouknout jak to je v nosci podsvícený ta přístrojovka.
Dneska jsem viděl Alteu ve FL a ten vnitřkem se mi líbí
Stačí mi na e-mail co jsem ti posílal kdybys to tu nechtěl dávat.
Chtěl bych se kouknout jak to je v nosci podsvícený ta přístrojovka.
Dneska jsem viděl Alteu ve FL a ten vnitřkem se mi líbí

Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka