Andy, jak bude chvile, tak udelam squash turnaj, tak tam se urcite ukaz a zahrajem, 100% lepsi nez stat nekde na parkingu a klepat se kosou Za chvilku bude teplo a bude to lepsi a kdyz ne, tak to jednoduse zrusime
Tančíš příliš divoké tango v příliš malém sále! Kdo byl, byl. Kdo je, je. Kdo bude, bude. Keď jsi šťastný, urob smajlíka
Kluci kdopak tam z Vás byl??? Viděl jsem 2 stříbrné toleda 1M s černejma oknama vedle sebe...u electroworldu a potom nějakou zelenou alhambru a světlé medrého leona 1P v podzemkách jen jsem projížděl jelikož jsem nevěděl jestli to je někdo z klubu
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Zdravím hoši,. Nechcete někdo dorazit vyjímečně i první středu v měsíci ? Zrovna ten den budu kousek od Ostravy a rád bych vás opět viděl a pokecal,.. Kdyby někdo měl čas byl bych rád. V Ostravě budu cca od 12hod. takže mi to je vcelku jedno v kolik zhruba do večera než bude tma.
I já mám pracovní povinnosti a tak se nedostavím.
A jak to tak vidím dle reakcí ostatních, tak tuto středu nejspíš nebude mít smysl nějaký sraz dělat.
Je-li problémem termín, je možno jej změnit, tak jak jsem již psal dříve. Středy jsou pro mě z pracovního hlediska už problém (stejně jako čtvrtky a pátky). Vše záleží ale od ochoty ostatních. Stačí se vyjádřit.