Zvuky z Interieru - seat leon
Zvuky z Interieru - seat leon
zdar chlapy jen tak by me zajimalo co mate leony nebo toleda dela vam interier nejaky zvuky prijde mi treba ze tapecy na dverich ze obcas skripnou jestli to je tim ze jsou z trde hmoty zajimalo jak jste na tom vy diky za odepsani
Re: Interier seat leon
co mi vrže:
při obsazení PZ opěrka sedáku
můj sedák -asi přímo ta výplň
někdy spolujezdcuv pás
moje rukojet držátka ve dveřích
stačí
při obsazení PZ opěrka sedáku
můj sedák -asi přímo ta výplň
někdy spolujezdcuv pás
moje rukojet držátka ve dveřích
stačí
ta operka sedaku vzadu kdyz si tam nekdo sedne tak mi taky vrze delal si s tim neco
podlepil dosedací plochy tesnení do dveří ale nepomohlo, naštěstí jezdím sám nebo ve 2
- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
Mě něco drnčí kolem volantu při nižších otáčkach nebo podobných drobných nerovnostech které rozstřesou autem ...Myslel jsem že je to spínačka ..nic , kotvení volantu , nic , páčka na zvednutí volantu, nic ...tak nevím..ještě mám podezření na ten šroubovák co mi tam před 2ma rokama zapadnul
Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
Mě vržou madla obou předních dveří, pak ještě plastová lišta u řidiče, co jde od okénka a navazuje na ten velký kus plastu dveří. Vyřešil jsem to tím, že si dám hlasitost na rádiu víc doprava a je po vrzání.. Po původním majiteli, byla zapadlá pětikoruna za předním sklem, nehorázně otravnej a protivnej drnčivej zvuk dělala, magnet a šla ven.
2x Toledo II, [color=#4040BF]1,6 Sr - 74kW[/color] a [color=#BF0000]1,9 Tdi - 121kW[/color]
ty zvuky jsou na palici co me treba obcas vrze zadni sedacka kdyz couvu pri nerovnostech
zesilim radio a nevrze nikdy nic
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
u mě by bylo asi kratší vypsat co nevrže
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
Spíš bych se divil, kdyby tu někdo napsal, že mu v interiéru nevrže nic.
Ale malé vychytávky:
- vrzání opěrek zadních sedaček: odmastit dosedací plochu gumového dorazu a mírně jej zašroubovat (ne vyšroubovat) tak, aby nevznikla vůle na zámku sedačky. Guma pak tlakem a třením nevydává ony pazvuky popískávání.
- vrzání plastů na sloupku volantu: rozšroubovat kryt, odmastit dosedací plochy a vlepit černý vlizelín (nebo podobný matriál) na dosedací plochu
- vrzání palubovky u airbagu: demontovat kastlík a podložit filcem nebo papírem dosedací plochu mezi palubovkou a kovovou konstrukcí mezi kastlíkem a bagem
- vrzání/klepání přední sedačky: vyměnit/namazat bílým tukem plast v boční lyžině pojezdu sedačky
-vrzání od přední nápravy: vyměnit gumky (domečky) na stabilizátoru (na 21mm stabík patří 18mm gumka!), pokud je pod gumkou na stabíku rez, tak se efekt po roce vytratí a bude vrzat znova (= ošetřit/vyměnit stabík)
-vrzání mezi tapecem dveří a vnitřním plastem zrcátka (trojúhelníček): pořádně odmastit dosedací plochy, na spodní hranu trojůhelníčku nalepit vlizelín
Jinak u většiny vrzajících plastů/gum pomůže řádné vyčištění/odmaštění těch ploch co vržou a upuštění od používání sprejů se silikonem (Kokpit spreje), jenž gumu a plasty časem poškodí.
Účinné je např. toto a toto, ale i jiné čistící prostředky mohou pomoct.
Ale malé vychytávky:
- vrzání opěrek zadních sedaček: odmastit dosedací plochu gumového dorazu a mírně jej zašroubovat (ne vyšroubovat) tak, aby nevznikla vůle na zámku sedačky. Guma pak tlakem a třením nevydává ony pazvuky popískávání.
- vrzání plastů na sloupku volantu: rozšroubovat kryt, odmastit dosedací plochy a vlepit černý vlizelín (nebo podobný matriál) na dosedací plochu
- vrzání palubovky u airbagu: demontovat kastlík a podložit filcem nebo papírem dosedací plochu mezi palubovkou a kovovou konstrukcí mezi kastlíkem a bagem
- vrzání/klepání přední sedačky: vyměnit/namazat bílým tukem plast v boční lyžině pojezdu sedačky
-vrzání od přední nápravy: vyměnit gumky (domečky) na stabilizátoru (na 21mm stabík patří 18mm gumka!), pokud je pod gumkou na stabíku rez, tak se efekt po roce vytratí a bude vrzat znova (= ošetřit/vyměnit stabík)
-vrzání mezi tapecem dveří a vnitřním plastem zrcátka (trojúhelníček): pořádně odmastit dosedací plochy, na spodní hranu trojůhelníčku nalepit vlizelín
Jinak u většiny vrzajících plastů/gum pomůže řádné vyčištění/odmaštění těch ploch co vržou a upuštění od používání sprejů se silikonem (Kokpit spreje), jenž gumu a plasty časem poškodí.
Účinné je např. toto a toto, ale i jiné čistící prostředky mohou pomoct.
tyhle pripravky jsou primo na odmasteni nebo to musim nejdriv necim odmastit poradte cim ,aby to treba neudelalo fleky .
Tak Já musím napsat že v introšu mi nevrže nic ale v motorové části tam mám dvě mouchy
Seat toledo 1.9tdi 66kw rotačka rv.2004 ALH