Radio vypisuje SAFE
Radio vypisuje SAFE
Chci se zeptat jestli někdo nevíte co mám udělat aby se mi oblokovalo radio.Měnil jsem baterii a rádio se mi zablokovalo.Mám příručku o radio AURA ale pouze v němčině.Tam je něco o SAFE napsáno ale nerozumím tomu.Taky tam je napsaný i cod ale jak ho tam mám zadat??
Re: Radio vypisuje SAFE
Tady to máš ve srozumitelném jazyce
- Přílohy
-
- 013.gif (118.07 KiB) Zobrazeno 14962 x
-
- 012.gif (95.57 KiB) Zobrazeno 14961 x
-
Tak to mám stejnej problém (taky aura). Stalo se mi to už jednou. Chvíli jsem si počkal a naběhl mi druhej pokus a vcajku. Jenže se mi to před dvouma měsícema stalo znova. A už je to definitivní a musim to nechat někde odblokovat, protože ať jsem to nechal vyplý tejden v autě, pak jsem ho vyndal a bylo tejden vyplý mimo baterku, několikrát jsem ho zapnul, vypnul a pořád na rádiu SAFE. Nezbyde mi nic jinýho.
Dopadl jsem uplne stejne, dnes za 300kc odplokovano.
[color=#0000FF]SEAT LEON 1999, 1.6 74kw[/color]
To rádio musí být právě více jako hodinu zapnuté aby naskočila další možnost zadání kodu.
Naposledy upravil(a) cputakt dne 13.03.2012, 18:18, celkem upraveno 1 x.
Přesně jak říká cputakt, měl jsem stejný problém, rádio jsem nechal přes hodinu zaplé a měl jsem další pokus.
2x Toledo II, [color=#4040BF]1,6 Sr - 74kW[/color] a [color=#BF0000]1,9 Tdi - 121kW[/color]
jenze ja dostal k radiu uplne jiny kod nez radio melo.tak ted ho znam a priste vim ze mam tedy hodku pockat.
[color=#0000FF]SEAT LEON 1999, 1.6 74kw[/color]