Fisova Raketa
Re: Fisova Raketa
Každá světlá barva je na prd... pokud bylo ještě moje toledo šedé či jaké tak to bylo cajk ale od té doby co je po laku na tom jde vidět všechno
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]
tak v plánu pár věcí do bílé mám kryty zrcátek a stříšku Nad těma mřížkama v nárazníku sem taky uvažoval ale nevím no uvidíme na jaře
Minulý týden asi po ujetí 7kilometrů mi začala blikat kontrolka žhavení ale po asi minutě přestala a pak už to nedělalo Neví někdo co to může být ať přibližně vím kdyby se to opakovalo
- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
Jo stalo se mi to na mojem FR . Jedna se pravděpodobně o chybu spínače brzdových světel který je pod pedálem . (takový váleček s tyčinkou) Pokud ti bliká kontrolka a je to tím spínačem (dle mě nejpravděpodobnější) nesvítí ti brzdové světla ! Pozor na to . Pokud bude blikat a máš při ruce ještě jednoho - vylez z auta a druhý ať mačká brzdy .
Oprava 260kč se mi zdá za spínač. Vyměnit to jde bez problémů
Oprava 260kč se mi zdá za spínač. Vyměnit to jde bez problémů
Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
Nejpravděpodobnější, tak jak píše Granad
Jinak diagnostika - to blikání je zapsáno jako závada v paměti a může to být 8 různých věcí.
Jinak diagnostika - to blikání je zapsáno jako závada v paměti a může to být 8 různých věcí.
Moooc pěkné kola. Bílé disky jsou parádní, jen opravdu nesedí na každé auto. Já bych zkusil na tvé ibě udělat nějaký bílý proužek podél vozu na dveřích, resp. od předních světel k zadním světlům..
Seat Leon™ rv95 77kw @ 94kw
hned se jezdí líp A gumy už nehučí Zatím foceno pouze mobilem časem bude lepší
- Přílohy
-
- P110312_17.jpg (211.19 KiB) Zobrazeno 16024 x
-
- P110312_171.jpg (237.61 KiB) Zobrazeno 16023 x
Celkem ještě brzo na letní, ale pokud nebudeš jezdit ráno, tak to snad půjde - i když zákon říká do 31.3. dá-li se předpokládat námraza nebo sníh na vozovce (což ráno hrozí), je povinnost mít zimní obutí.
Kola se zdají celkem utopené, to je ale dáno nataženou kastlí bez lemů - problém 6L. Jinak hlavně že se líbí tobě
Kola se zdají celkem utopené, to je ale dáno nataženou kastlí bez lemů - problém 6L. Jinak hlavně že se líbí tobě
Utopené jsou a nelíbí se mi to Ale to spraví podložky
Taky jsem uvažoval, že bych přezul, zvlášť když, jsem se podíval na předpověď a přečetl si toto:
http://www.novinky.cz/domaci/261577-o-v ... tupnu.html
ale, říkáš Marku, mám počkat ještě?
http://www.novinky.cz/domaci/261577-o-v ... tupnu.html
ale, říkáš Marku, mám počkat ještě?
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie!
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu )
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.
by mě zajimálo co by se dělo kdyby marek napsal, že budou zítra padat žáby
no co asi... padaly by žáby..?
to mi připomíná
„Pane Lorenc, uvezu to?”
„Ne.”
.....
„A teď?”
„Teď jo.”
„Pane Lorenc, uvezu to?”
„Ne.”
.....
„A teď?”
„Teď jo.”
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
tak ted jsi tomu dal korunu
pekne Lubo
pekne Lubo
jde mi spis o to, ze je to vicemene moje prvni vynena ze zimnich na letni a tak jsem se chtel spise poradit kdy a proc, protoze ja (narozdil od Vas, chlapci) uceny a vsevedouci z nebe nespadl. Nicmene Vam dekuju za (naprosto vycerpavajici a hodnotne) nazory )
stesti, ze vas mam
stesti, ze vas mam
Tak jinak Matty... vzdyt to Marek jednou napsal, co vic bys k tomu chtel dodat? Potvrzeni, ze ano pockej jeste?Matt_CZE píše:ale, říkáš Marku, mám počkat ještě?
Takze ano, pockej jeste. Minimalne do chvile, kdy to rika zakon!
PoMa píše:Celkem ještě brzo na letní, ale pokud nebudeš jezdit ráno, tak to snad půjde - i když zákon říká do 31.3. dá-li se předpokládat námraza nebo sníh na vozovce (což ráno hrozí), je povinnost mít zimní obutí.
Já bych taky počkal ale ty letní pneu jsou na tom lépe než ty zimní
Počasí odpoledníma teplotama lákat bude, i já bych už rád přezul. Ale jezdím i brzy ráno a nerad bych aby mi to někde podklouzlo.
Ono sice bude při té odpolední teplotě mizet vzorek zimních gum doslova před očima, ale levnější jsou gumy než plechařina. K tomu stačí korigovat tlak v pneu s venkovní teplotou a guma nebude tak zatížená opotřebením jako přetlakovaná.
Je na každém, jak se rozhodne s přezutím, jen ať pamatuje, že na silnici nejezdí sám a že někoho může sestřelit.
Kdo má dvě sady kol, klidně může 2x denně kola přehazovat
Jinak i ty nejlepší letní gumy jsou na namraze a sněhu pořád horší jak nejhorší zimní (pomineme-li některé číny)
sice se teploty blizi rano k nule, prezouvam uz tento tyden, jelikoz davam auto do servisu a necham uz to udelat pri jednom... nicmene i tak vim ze to je docela risk, a je brzo...
Tvorba www stránek, grafiky, reklamy aj. http://www.nndesign.cz veskere info přes PM/telefon/osobně
Taky bych rád už přezul na letní ale není co a hlavně za co
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]