TLACHÁRNA
Re: TLACHÁRNA
jj se snažím do rachoty to jde páč tam se mi nechce, ale zpět hmm to je problém
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Marku, ten predlistopadovy trojuhelnicek uz ma ten plast stejne sterely, nekdy pred vanocema jsem ho mel v ruce a vyhazoval, nebot byl popraskany cely.
Jinak dnes jsem mel moznost najezdit pres 1000km - OV-Pha-Lib-Pha-OV (pul na pul ridic/spolujezdec) s novou sluzebni Ibizou ST v edici COPA, ale az tak me nenadchlo to auto, jak se mi moc predtim libilo Ve meste problem s vyhledem pres Ackovy sloupek, sedacky nepohodlne, hlavove operky bez moznosti nahnuti, volat mi nepadl do ruky - v miste, kdyz drzim volant levou a loket opren o okno, tak uzky a citil jsem to na prstech. A strasne to auto plave pri bocnim vetru Jinak dizajnove se povedl uplne, bily podsvit budiku super, vzhled radia pekny, ovladani radia pod volantem paradni , tempomat i s touto motorizaci (1.2 70k/51kW) slapal bez problemu. Chovani motoru nezminuji, dalnicni stihacka to nebude , ale zustane jako auto po Praze vicemene. A velikost kufru i s odkladackou pod platem se mi libila.
Kluci, kdo mate tyto Iby, taky vam nesedi co zminuji? Jako ferove, kdybych si to auto koupil, tak nepindam a zvyknu si. Ale kdyz je to sluzebka...
Jinak dnes jsem mel moznost najezdit pres 1000km - OV-Pha-Lib-Pha-OV (pul na pul ridic/spolujezdec) s novou sluzebni Ibizou ST v edici COPA, ale az tak me nenadchlo to auto, jak se mi moc predtim libilo Ve meste problem s vyhledem pres Ackovy sloupek, sedacky nepohodlne, hlavove operky bez moznosti nahnuti, volat mi nepadl do ruky - v miste, kdyz drzim volant levou a loket opren o okno, tak uzky a citil jsem to na prstech. A strasne to auto plave pri bocnim vetru Jinak dizajnove se povedl uplne, bily podsvit budiku super, vzhled radia pekny, ovladani radia pod volantem paradni , tempomat i s touto motorizaci (1.2 70k/51kW) slapal bez problemu. Chovani motoru nezminuji, dalnicni stihacka to nebude , ale zustane jako auto po Praze vicemene. A velikost kufru i s odkladackou pod platem se mi libila.
Kluci, kdo mate tyto Iby, taky vam nesedi co zminuji? Jako ferove, kdybych si to auto koupil, tak nepindam a zvyknu si. Ale kdyz je to sluzebka...
- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
tak já jsem už v pondělí zamrznul - nastartoval jsem auto na první škubnutí , po cca 4 minutách ( zrovna když jsem vycouvával) auto škytlo a bylo ticho ...nastartovat se mi nepodarilo . Až po chvilce jízdy na laně a celém dni na slunci a noci v podzemních garážích jsem opět nakopnul
Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
Já baterku nenabíjel pouze natankoval Vervu a rána při -17 napoprvé chytne a led z okna neškrábu
taky zatím jezdím a nezmrzám
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie!
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu )
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.
Ono prozatím nemrzne, ten pravý mráz teprv přijde
Vojto, hezky jsi to s tou ibou shrnul, plně s tebou souhlasím. Toho chování podvozku si všimne hlavně ten, kdo sedne z většího vozu, místo ve předu je dosti omezené. Jen mě udivuje, že i s tvou postavou jsi měl problém. Na dlouhé trasy prostě není.
Trojúhelníček budu muset zřejmě oželet.
Vojto, hezky jsi to s tou ibou shrnul, plně s tebou souhlasím. Toho chování podvozku si všimne hlavně ten, kdo sedne z většího vozu, místo ve předu je dosti omezené. Jen mě udivuje, že i s tvou postavou jsi měl problém. Na dlouhé trasy prostě není.
Trojúhelníček budu muset zřejmě oželet.
Na dlouhe vubec. A ano i s mou postavou jsem nadaval, hlavne jsem si nedovedl za celou cestu nastavit spravne sedadlo. Mno nic, po Praze super a mimo to pujde minimalne.
Navic a uz jsem kdysi i o tom cetl nekde, tak vyhrat zadnic sedadla je problem. Nebot jsem si hned z rana vlezl dozadu a ze se natahnu trosku (nemluve o prostoru), tak teplo mi tam snad bylo az po pul hodine.
EDIT: Jinak auti mi staruje bezproblemu
Navic a uz jsem kdysi i o tom cetl nekde, tak vyhrat zadnic sedadla je problem. Nebot jsem si hned z rana vlezl dozadu a ze se natahnu trosku (nemluve o prostoru), tak teplo mi tam snad bylo az po pul hodine.
EDIT: Jinak auti mi staruje bezproblemu
Jede někdo ?
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
Hmm, mě láká spíš toto: Rock am Ring / Rock im Park, kde v rámci turné zavítají o měsíc později.
Je to ale ještě na mě moc daleko a již hlásí vyprodáno! (jinak lístek od 160€, což je sice skoro 3x více jak v Praze, ale je to 3-denní festival).
Jo a SEAT je oficiální sponzor
Je to ale ještě na mě moc daleko a již hlásí vyprodáno! (jinak lístek od 160€, což je sice skoro 3x více jak v Praze, ale je to 3-denní festival).
Jo a SEAT je oficiální sponzor
- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zvědav , ofiko je v orlove momentálně -17,7°c , tak jsem zvědav jestli mi ta nafta zamrzla . Z aditiv se mi stal lubrikační gel, těžce už se i řadí , ptáci chodí pěšky a jezevčíci se lámou v zatáčkách ..to zas bude dneska den ..Velebnosti, to je hnus ...dnes se mi do té práce opravdu nechce
já ted právě přemyšlím jestli mám projet auta, nebo se na to vykváknout zase v uterý musím v 6 ráno odjet a nerad bych zjistil že ani prd velebnosti
- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
tak já jsem dokonal. Baterka točí, ale v palivových hadičkách už není nafta Po chvilce točení motorem se mi dokonce rožne kontrolka mazání . Takže zase na lano a odtah do podzemek k roztání auta momentálně natankovaná nafra v čr+ VIF ..a stejně ani hovno takže stařičký nissan to jistí
Já startuju normálně bez problému
Česká nafta + Jimův VIF
Česká nafta + Jimův VIF
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Srdcovka
Srdcovka
2roky staré žhavičky NGK a 3roky stará baterka Exide Excell že Lapipe To se pak startuje dobře, když je i ošetřená nafta a čistý naftový filtr.
U nás pod barákem to vypadá jak v neděli ráno, plné parkoviště aut - akorát že zamrzlých
U nás pod barákem to vypadá jak v neděli ráno, plné parkoviště aut - akorát že zamrzlých
tak dnes start při -17,5°C na první šup a dokonce i teplota se dostala po ujetí 10km ze 12,5km na 90°C
jenže těsně před parkingem se rozsvítila kontrolka DPF cestou z rachoty jsem to trošlu vypálil a kontrolka zhasla
jenže těsně před parkingem se rozsvítila kontrolka DPF cestou z rachoty jsem to trošlu vypálil a kontrolka zhasla
MEN car: Altea FR
no mě to taky startovalo zatím pohodě ale po příjezdu z práce k autu tak se mu nechtělo Tak to zítra radši ani nezkouším a volám at pro mě přijedou jestli ty firemní auta naskočí
dneska -18C° , je to hnus , ale jinak auto v poho
mi teda rozmrzl kufru (PoMovi patří opět velký dík ) a aby mi to náhodou nebylo líto, tak se poexkrementovali vrata od garáže, takže jsem stejně nevyjel
Nicméně starty OK [klep klep]
Nicméně starty OK [klep klep]
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie!
Potřeboval bych koupit, ale nemám přístup. Pomůže mi někdo? http://www.slevomat.cz/sleva/9096-welln ... h-besenova
Ve zdraví se dožít smrti
Bohuzel, taky nemam pristup