BAAAAAAAF!
Mám dotaz - nečekaně.
Když otevřu kufr tím malým znáčkem, který se vyklápí, občas se stane, že sám nezaklapne zpátky a já pak jezdím s odklopeným znáčkem jako debil... to, že zůstane dole trochu nedovřený, jsem si už TROCHU zvykl
Neví někdo, co s tím dělat? nechci do toho stříkat WD40, protože jak to pak vyteče ven, tak od toho bude 1) celý kufr a 2) to nechci mít na rkou pokaždé, jak do toho kufru polezu. Mimo to, bůh ví, zda by to pomohlo...
Díky
Nevracející se znáček seat
Nevracející se znáček seat
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie!
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu )
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.
Re: Nevracející se znáček seat
Měl jsem podobný problém, chce to namazat nějakým lubrikantem a nebo olejem, prostě to drhne díky prachu ve vzduchu
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Sranda je, ze to je potreba namazat vnitrne (nemyslim tim chlast )
Nejlepsi je sundat tapec, demontovat cele eSko i s vnitrnim mechanismem, vykoupat to cele v technickem benzinu a vse projet v te lazni steteckem. Pak sterchanim vyplachnout veskery bordel, vysusit a namazat bilym tukem mista, jenz jsou zatizeny trenim. Pak opet slozit a mas na 10 let klid.
Pridre se to prave ve chvili, kdy po prvnich naznacich to nekdo prostrikne vnejsne, na coz se pak o to rychleji nachyta maras, jenz je ho za mokra na zadnich vratech pozehnane.
Nejlepsi je sundat tapec, demontovat cele eSko i s vnitrnim mechanismem, vykoupat to cele v technickem benzinu a vse projet v te lazni steteckem. Pak sterchanim vyplachnout veskery bordel, vysusit a namazat bilym tukem mista, jenz jsou zatizeny trenim. Pak opet slozit a mas na 10 let klid.
Pridre se to prave ve chvili, kdy po prvnich naznacich to nekdo prostrikne vnejsne, na coz se pak o to rychleji nachyta maras, jenz je ho za mokra na zadnich vratech pozehnane.
já do toho dneska nacákal nějákou sračku, kterou má kamarád z praxe v Toyotě... Bezvadně to rozpustilo bordel, který byl v prazích, tak jsem to obstříkal kolem a přestalo se to zasekávat uplně, ale stejně se to dokonale nedocvakne... NO, ale žeby se mi s tím chtělo až tak čachrovat se úplně říct nedá... (nejsem si jist, že bych to zase složil)
Caute mám trochu větší problém V patek sem chtěl vlézt do kufru a ono ejhle nejde to Esko vyklopit jde asi tam prasklo táhlo Ale nevim jak to ted otevřít abych se mohl na to podivat
To se mi taky stalo, že to Esko šlo uplně na volno. Stalo se mi to v mraze, asi to něják přimrzlo... Stačilo zajet do podzemek, nechat to zahřát a zase to chodilo. Ale teď asi takové mrazy ještě nejsou.