Ibizy
Re: Ibizy
Pro OndruSl: Máš to fakt pěkný,tady je vidět,že kola dělaj auto.S tou rychlostí to bylo jen o kousek... Jinak maskování SDI taky mě to napadlo,ale pak jsem od toho upustil,ale asi se kde kdo pak divi...
Škoda Octavia I,rv.00 1.8 20V Turbo,FMIC + chip,air filtr,pop off valve.
geandjoe: Děkuji ..mě po tý době co ji mám už to an nepřijde ..
Ten interiér je super,jenže udržovat ho tak nějak v kondici je celkem záhul,teď jsem na to chvíli kašlal,ale budu to muset dát do léta do pořádku..a kola jsou k mání,kdyby měl někdo zájem!!!
P.e.p.i.n. : Ta rychlost?Nj,měli jsme tady takovou komornější akcičku a měšťáci nám při sprintech změřili cílovku..nicméně,důležitý je že trefená slepice dostala čuchnout ..a to sdi fakt funguje,zrovinka dnes ráno jsem o tom jednoho přesvědčil,myslím,že ještě teď přemýšlí,jestli se nepřekouknul
Ten interiér je super,jenže udržovat ho tak nějak v kondici je celkem záhul,teď jsem na to chvíli kašlal,ale budu to muset dát do léta do pořádku..a kola jsou k mání,kdyby měl někdo zájem!!!
P.e.p.i.n. : Ta rychlost?Nj,měli jsme tady takovou komornější akcičku a měšťáci nám při sprintech změřili cílovku..nicméně,důležitý je že trefená slepice dostala čuchnout ..a to sdi fakt funguje,zrovinka dnes ráno jsem o tom jednoho přesvědčil,myslím,že ještě teď přemýšlí,jestli se nepřekouknul
Seat Ibiza 6KI, 1,9SDI..ASV,ale je to tajný!!! Turbo GT1749VA, Kat + Egr off..soft from Hollandia
www.chipforum.cz..Area of high pressure....
Právě,zdálo se mi to s tou rychlostí divný to by bylo sakra bodů a hodně velká pokuta,dlouho by sis nezajezdil... No já nemám v zadu nápis žádnej,ale jak mile jsem dal na zadní okno samolepku DIESELPOWER,tak se dost lidí snaží.... takže s tím SDI to taky chápu...to musej krapet koukat. Taky jsem jednou potkal kluka,měl octávku II RS a vzadu nápis 1.4 16V... a kámoš s ibizou 1.8 20VT musel hodně držet knedlík,aby jsem se drželi. (jeli jsme akorád ze Sosnoví,takže každej nabuděnej) S tím interierem to ti věřim,mě osobně se teda líběj ty komplet černý,ale to je věc názaru,ale i tak to mám někdy jak prase,že to musim dát na čištění,to to na tom černým neni tak vidět..
hodně lidí když na to kouká,tak zpočátku nechápe ..
Já vím,že nás matoucích je hodně,viz Polo dieselpower..a nebo kámoš má na fábii ostrý HTP a střeva našlapaný z RS,taky koukaj..hlavně fízlové
Zlatej černej,to mi věř..jenže u jetýho auta holt člověk musí dělat kompromisy
Já vím,že nás matoucích je hodně,viz Polo dieselpower..a nebo kámoš má na fábii ostrý HTP a střeva našlapaný z RS,taky koukaj..hlavně fízlové
Zlatej černej,to mi věř..jenže u jetýho auta holt člověk musí dělat kompromisy
Seat Ibiza 6KI, 1,9SDI..ASV,ale je to tajný!!! Turbo GT1749VA, Kat + Egr off..soft from Hollandia
Koukam, ze vsichni matete nepritele...
mlada jezdi v ibize a dokud byl na skle vzadu napis DIESELPOWER tak se s ni nikdo nechtel honit tak jsme ho sundali...
jinak motor uz se pomalu sklada...vyfuk jeste neni, ale bude prazdny s pruchozim tlumicem vzadu.
spodek je ok, je komplet prekrouzkovano, hlava po repasi od Pejska..
turbo uz mame 130ku, trysky Sprint uz jsou tam davno, novy olej a filtry jsou samozrejmosti,
rozvody maji taky 1500km, takze dilu je tam povymenovano dost uz od minule zimy
spojka je jak nova, bodet ne, kdzy ma najeto max 1500km po vymene loni v zime
je tam jednohmota + pritlacak VR6 + lamela Sachs od Reeschi
prevodovka zatim zustane origo, uvidime dle naladeni jak to pojede...
vysledek cekame zatim cca 150-155k po chipu od Reeschi
ted resime podvozek...
jinak nova kola uz jsou doma - OZ superturismo WRC 7x16, pneu 215/40/16
a jedeme daaaaaaaaaaaaaal
mlada jezdi v ibize a dokud byl na skle vzadu napis DIESELPOWER tak se s ni nikdo nechtel honit tak jsme ho sundali...
jinak motor uz se pomalu sklada...vyfuk jeste neni, ale bude prazdny s pruchozim tlumicem vzadu.
spodek je ok, je komplet prekrouzkovano, hlava po repasi od Pejska..
turbo uz mame 130ku, trysky Sprint uz jsou tam davno, novy olej a filtry jsou samozrejmosti,
rozvody maji taky 1500km, takze dilu je tam povymenovano dost uz od minule zimy
spojka je jak nova, bodet ne, kdzy ma najeto max 1500km po vymene loni v zime
je tam jednohmota + pritlacak VR6 + lamela Sachs od Reeschi
prevodovka zatim zustane origo, uvidime dle naladeni jak to pojede...
vysledek cekame zatim cca 150-155k po chipu od Reeschi
ted resime podvozek...
jinak nova kola uz jsou doma - OZ superturismo WRC 7x16, pneu 215/40/16
a jedeme daaaaaaaaaaaaaal
Seat Ibiza Gt Tdi 81kw + turbo 96kw + trysky Sprint + kat off + EGR off = cca 130k - prodano
Octavia Tdi 81kw v úpravě RS
Škoda octavia 2 kombi - Familiewagen
dam vedet...P.e.p.i.n píše:Koukám,že ses do toho teda dal...jen tak dál..jinak kola peckový... Tak dej pak info jak to jede...
Naposledy upravil(a) geandjoe dne 22.08.2009, 21:28, celkem upraveno 1 x.
Seat Ibiza Gt Tdi 81kw + turbo 96kw + trysky Sprint + kat off + EGR off = cca 130k - prodano
Ono jde spíš o rozlepení a slepení světla byhc řekl než o tu barvu, pár světel jsem už na jiných autech dělal a s loupáním nebyl problém..P.e.p.i.n píše:Takhle jsem si chtěl uelat ty moje origo,ale pořád nevim čim to stříknou,aby se to pak nezaćoalo loupat...
jinak motor uz je temer slozeny, zitra by mel jit do auta...
To rozlepení věřím,že jde blbě,ale snad se to nějak musí povést,já loupal 2..ale ty méli klascký sklo..tyhle plastovy jsem ještě nedělal...
tak motor uz je v aute..zatim to vypada dobre,tak uvidime dal...
Naposledy upravil(a) geandjoe dne 22.08.2009, 21:29, celkem upraveno 1 x.
hehe velmi pekny kuksok.. prečo si nezaslepil EGR ked už si mal moter venku???
pepin : tie kola super pasnu k ibize.... origo porsche alebo ronal turbo? a rozmery??... kolko cm su podložky na zmenu rozteče?
pepin : tie kola super pasnu k ibize.... origo porsche alebo ronal turbo? a rozmery??... kolko cm su podložky na zmenu rozteče?
Hračka : Seat Ibiza 6K pôvodne 1,9TDi AHU, namerany vykon 103KW/356Nm váha pod 1000kg
upgrade motora na ARL 110Kw 6kvalt+samosvor, KW 2, OMP, powerflex, OZ wheels, Yokohama parada+sliky 8x22,5 R16, Brembo CupraR brzdy 305x28mm 4piest+MD 286x10mm
upgrade motora na ARL 110Kw 6kvalt+samosvor, KW 2, OMP, powerflex, OZ wheels, Yokohama parada+sliky 8x22,5 R16, Brembo CupraR brzdy 305x28mm 4piest+MD 286x10mm
ale EGR je zaslepeny, jen to neni videt )Tunerko píše:hehe velmi pekny kuksok.. prečo si nezaslepil EGR ked už si mal moter venku???
pristi tyden se udela vyfuk, turbo a vse ostatni je tam, ceka se jen na soft...
tie ozetky mam aj ja
a pod nimi 305/28 brembo 4 piesty budu nahodene
Hračka : Seat Ibiza 6K pôvodne 1,9TDi AHU, namerany vykon 103KW/356Nm váha pod 1000kg
dobry brzdy, ale ty mas jine kone pod kapotou, to my neeeTunerko píše:tie ozetky mam aj ja
teda synku,udélal jsi to moc hezky,to se musí nechat a jak to nakonec jede.????Už to máš ochipovaný???Co ty brzdy,to jsou zimermany????