LAPIPOVA ČERVENÁ KuLe
Re: LAPIPOVA ČERVENÁ KuLe
prostě není prý na prodej, teda zatím....chcou si ho užít
já věděl, že do něho nemám sedat
já věděl, že do něho nemám sedat
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
já říkal už v pátek, že se mají s tím autem otočit a jet dom
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
Stalo se už někomu, že na 433 MHz dálkáči vyměnil baterky, vyzkoušel, normálně zamkl, odemkl, nastartoval, ujel pár km zastavil vypnul motor a chtěl zamknout a nic ? Ani to na ovládači nebliklo ?
Srdcovka
Srdcovka
Asi sis špatně dal baterky, když ani dálkač neblikne. Nebo sis koupil špatné baterky.
Dobře, přečti si to ještě jednou co jsem napsal. Vyměnil jsem, normálně odemkl, zamkl a odjel 5 km zastavil vystoupil a už to nešlo.
Dal sem je dobře byli tam přesně tak jak jsi je měl ty
Dal sem je dobře byli tam přesně tak jak jsi je měl ty
Srdcovka
Srdcovka
dobře jsem četl, i nová baterka může vykazovat vady, jenž se projeví po použití.
Koupils tedy dvě baterie CR2016, změřil jsi, že mají každá skutečně 3V a pak je dal do ovládače ju?
Mají stále ještě 3V?
Koupils tedy dvě baterie CR2016, změřil jsi, že mají každá skutečně 3V a pak je dal do ovládače ju?
Mají stále ještě 3V?
Ne baterku jsem fakt neměřil jestli má 3V a neznám nikoho normálního kdo by toto dělal, jelikož se jedná už o 3 sadu baterek co jsem koupil, tak pochybuji, že mám tolik smůly, že bych koupil vždycky vybité. Usuzuji, že chyba bude možná v plošném spoji, který možná vybíjí baterky ( tedy nějaký zkrat )
Srdcovka
Srdcovka
No já to zrovna dělám, že je přeměřím, ale co už...
Může se stát, že bude chyba v ovládači. Tento typ je citlivý na pády, odpadává z něj rád kapacitní trimr, novější verze už jej nemají a jsou už jen na jednu baterii CR2032 (tedy napájení 3V místo 6V)
Může se stát, že bude chyba v ovládači. Tento typ je citlivý na pády, odpadává z něj rád kapacitní trimr, novější verze už jej nemají a jsou už jen na jednu baterii CR2032 (tedy napájení 3V místo 6V)
A to ty baterky zkoušíš přímo v obchodě ? Ještě než je koupíš ? Co když jsou zabalené ? To je rozbalíš vyzkoušíš a poté koupíš ? A nebo koupíš, vyzkoušíš v obchodě a jak jsou vybité vracíš ? S nárokem, že jsi zakoupil neadekvátní zboží ?
Jako neber to osobně, ale já třeba nikdy neslyšel o tom, že by někdo zkoušel baterky, vím o žárovkách to jooo, vím, že ve starých železářstvích měly takovou tu mašinku, ale v dnešní době hypermarketů a podobně to jde těžko. Rád bych se přiučil tedy něčemu novému o čem jsem jaktěživ neslyšel
Jako neber to osobně, ale já třeba nikdy neslyšel o tom, že by někdo zkoušel baterky, vím o žárovkách to jooo, vím, že ve starých železářstvích měly takovou tu mašinku, ale v dnešní době hypermarketů a podobně to jde těžko. Rád bych se přiučil tedy něčemu novému o čem jsem jaktěživ neslyšel
Srdcovka
Srdcovka
Moc to rozpitváváš.
Ale než je do dálkače dám (konstrukce není zrovna nejlepší na častou výměnu baterek), tak je změřím abych se vyvaroval další rozborce dálky. Baterky kupuju jen osvědčené a dívám se na datum spotřeby. Pokud zbývá rok, neberu je. Napětí měřím až doma, když není OK, putuje do sběrného dvora. Těch 25Kč mi za dohady s prodejcem nestojí. V marketech baterky zásadně nekupuji, tam je nejvíce starých kousků a nepodarků.
Ale než je do dálkače dám (konstrukce není zrovna nejlepší na častou výměnu baterek), tak je změřím abych se vyvaroval další rozborce dálky. Baterky kupuju jen osvědčené a dívám se na datum spotřeby. Pokud zbývá rok, neberu je. Napětí měřím až doma, když není OK, putuje do sběrného dvora. Těch 25Kč mi za dohady s prodejcem nestojí. V marketech baterky zásadně nekupuji, tam je nejvíce starých kousků a nepodarků.
Nerozpitvávám jen se ptám zajímá mě to jsem zvídavý.
Baterky jsem kupoval ve specializovaném obchodě a jak říkám vyměnil jsem šlo to, rozjel se zastavil nešlo to, za 10 min by se to přece nemohlo vyšťavit ne ? I kdyby to bylo lehce vybité.
Baterky jsem kupoval ve specializovaném obchodě a jak říkám vyměnil jsem šlo to, rozjel se zastavil nešlo to, za 10 min by se to přece nemohlo vyšťavit ne ? I kdyby to bylo lehce vybité.
Srdcovka
Srdcovka
Není problém změřit odběrný proud dálky, jestli tam nastal problém, tak tam bude dál a s výměnou baterek příjde další vybití. Takže když vyjmeš baterky a budou dead, před vložením nových si změř klidový proud dálky. Když bude skoro nulový, byly vadné baterky, nebo chybně nainstalovány.
Nemám volt metr takže v podstatě jsme uvízli na mrtvém bodě
Srdcovka
Srdcovka
Tak počínaje dneška jsem se stal zimním gumovládcem
Srdcovka
Srdcovka
Inspiračka jak by měly vypadat nové KULE ?
Srdcovka
Srdcovka