TLACHÁRNA
Re: TLACHÁRNA
Zamluveno
kurňa pozdě, jsem tedy přišel o nedělní polívku 

MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Třebas tě Granad pozve 

http://www.czechlamborghini.cz/2011/10/ ... zil-do-cr/
SEAT to sice není ale paráda

krása,tenhle odstin laku prostě žeru 

Snow is here boys so dont bee shy and be First what will had the winter wheels

Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
FIRST jako první Kubo však jsme se to u tebe v Brně minulý týden učili
I want a had sex with you.
Do you want a had sex with me ?
Tyhle fráze ti šly nejlíp nevím proč sis nezapamatoval.= First = první

I want a had sex with you.
Do you want a had sex with me ?
Tyhle fráze ti šly nejlíp nevím proč sis nezapamatoval.= First = první

Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Srdcovka
Srdcovka
- Granad.de.bill
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych poděkovat Vojtovi za bleskové jednání a předání\darovaní želviček . Pacienti přežili převoz bez úhony, nyní už si hoví ve vodě .Teda, jedna si hoví pod žárovkou a nechce tam tu druhou pustit , potvora .
Takže já i Zlatka Vojtovi děkujem
ps: čumíme na ně jak na televizi

Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]
tak olej vyměnen... je tam místo 5W-40 10W-40 polosyntetika... PRÝ je ten olej dobrý, já jako neználek nevím... Ale kamarad se s nímuná osobně, servisuje mu oktávii, která má nalítano 300 tisíc a je bez úhony, tak snad...
výměna oleje jde citelně poznat, zdá se mi, že auto lépe jede, mnohem rychleji se vytáčí motor a zabírá z dolních otáček... Kombinováno s Carrerou 100 z OMV...
Rozdíl znatelný...
Jinak jsem si dnes udělal výlet za Mohym, kterého můžete znát ze Seat-Klubu, kupoval jsem od nej HF Parrot, bohužel v Leonu (který zůstal v Praze) zůstal dálkový ovladač (příjmout, odmítnou, zesílit...), který prý pošl poštou (což teda opravdu doufám !!!)
Cesta fajn, OVA => Šumperk za 6.5l/100km a to jsem jel jako prase
Cesta tam nebyla úplně žůžo labůžo, protože pršelo celou cestu, teplota potom klesla na 3°C a začalo to nepříjemně klouzat... z mých 110kmh jsem musel rezignovat na 40kmh a držet se středové čáry, protože mlha nedovolila nic jiného... cesta zpět bohužel přes nějákou objížďku, ale už krásné počasí... 
výměna oleje jde citelně poznat, zdá se mi, že auto lépe jede, mnohem rychleji se vytáčí motor a zabírá z dolních otáček... Kombinováno s Carrerou 100 z OMV...

Jinak jsem si dnes udělal výlet za Mohym, kterého můžete znát ze Seat-Klubu, kupoval jsem od nej HF Parrot, bohužel v Leonu (který zůstal v Praze) zůstal dálkový ovladač (příjmout, odmítnou, zesílit...), který prý pošl poštou (což teda opravdu doufám !!!)
Cesta fajn, OVA => Šumperk za 6.5l/100km a to jsem jel jako prase

Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! 
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu
)

I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.

Sleduj i na Facebooku (dole pod menu

I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.
No pokud jsi doposud jezdil na 5w-40 a neměls úbytky oleje, tak je škoda přejít na 10w-40. On totiž 5w-40 líp a dřív maže, obzvláště v zimě, která je za dveřmi. A když líp maže, vzniká i nižší tření a klesne tak i spotřeba paliva. O to důležitější je ale dodržet VW normu oleje (502.00 - opraveno).
Teď, když už je použitý olej s menší viskozitou se už nebudeš moct vrátit k původní viskozitě, jelikož by začal víc uvolňovat nanesené nečistoty a mohl bys mít problém s mazáním (možnost přicpání kanálků) a mohl by začít unikat olej do válců.
Viskozita už neudává, zda-li je to syntetika nebo polosyntetika tak jak tomu bylo kdysi. Dnes už může být polosyntetika i 5w-40 a naopak.
To, že cítíš lepší vytáčení do otáček je dáno palivem, i když u tebe jsi mohl místo Carrery 100 natankovat Carreru 95. Těch 98 oktanů, co má Carrera 100 tvůj motor nevyužije a čistící přísady (o kterých jsme se bavili) mají obě Carrery stejné. Ale těch 40Kč rozdílu na plné nádrži není tak markantní, aby tě zruinoval a tak sis mohl aspoň vyzkoušet placebo efekt pocitu natankování lepšího paliva (ono dřív jak po 100km nepoznáš, že má palivo jiné oktanové číslo - dokud se nepřizpůsobí mapy v řídící jednotce podle dat z čidel)
Ten palivový filtr máš vyměněný? Jestli jo, rozřízni ten původní a hoď foto jak vypadal zevnitř
Teď, když už je použitý olej s menší viskozitou se už nebudeš moct vrátit k původní viskozitě, jelikož by začal víc uvolňovat nanesené nečistoty a mohl bys mít problém s mazáním (možnost přicpání kanálků) a mohl by začít unikat olej do válců.
Viskozita už neudává, zda-li je to syntetika nebo polosyntetika tak jak tomu bylo kdysi. Dnes už může být polosyntetika i 5w-40 a naopak.
To, že cítíš lepší vytáčení do otáček je dáno palivem, i když u tebe jsi mohl místo Carrery 100 natankovat Carreru 95. Těch 98 oktanů, co má Carrera 100 tvůj motor nevyužije a čistící přísady (o kterých jsme se bavili) mají obě Carrery stejné. Ale těch 40Kč rozdílu na plné nádrži není tak markantní, aby tě zruinoval a tak sis mohl aspoň vyzkoušet placebo efekt pocitu natankování lepšího paliva (ono dřív jak po 100km nepoznáš, že má palivo jiné oktanové číslo - dokud se nepřizpůsobí mapy v řídící jednotce podle dat z čidel)

Ten palivový filtr máš vyměněný? Jestli jo, rozřízni ten původní a hoď foto jak vypadal zevnitř

jenže on asi nepotřebuje LL 504.00, která je celkem problém v 10w40 sehnat ne?
sorry, 502.00. Ale stejně může být i 504.00
- a 10w-40 jsem nedoporučoval

Oleje s normou VW 504 00 jsou určeny určeny pro benzínové motory a lze jimi nahradit oleje VW norem: VW 501 01, VW 502 00, VW 503 00, VW 503 01 a VW 505 01.
na ojeji bych nedoporučoval šetřit - to raději nechám stěrače do roztrhání těla

Olej, olejový filtr, palivový filtr a palivo tvoří základ životnosti a kondice celého motoru
- na těch se nešetří

Tak to jsem rad, ze delaji radost:) kdyz tak me obcas potes fotemGranad.de.bill píše:Chtěl bych poděkovat Vojtovi za bleskové jednání a předání\darovaní želviček . Pacienti přežili převoz bez úhony, nyní už si hoví ve vodě .Teda, jedna si hoví pod žárovkou a nechce tam tu druhou pustit , potvora .

Taky jsme na ne kdysi cela rodina cuceli jak na televizi

A je to páreček, nebo jen tak spolu vegetovaly?
nečuč na mě a dej mi další list