Tak hlavne kola mam tam jenom origos litaky 15 ky pak svetla ledkove cerne mam vybrane at to sedi do te cerne masky chctel bych i ten origos kit aleto neni k sehnani uvidim mam problem s tim ze ta ibiza je jeste relativne mlada a moc dilu na ni neni... =(
á další krajan. Vítej mezi námi, přeji ať auto slouží, vybral sis momentálně nejspolehlivější a osvědčenou motorizaci v této typové řadě ibiz. Sice jde o motor, jenž vychází ze známé a rozšířené 1.4 16V 55kW, která je v produkci déle než 10let, ale inženýři od VW ji rozumně doladili do dnešní výkonové podoby i s dodržením stále přísnějších emisních limitů, aniž by byla nějak razantně snížena životnost motoru a přidružených komponent.
A já bych řekl, že ta černá vepředu měla být v lesku, tak to na mě působí jako nárazník na Fóbii Junior. K tomu černému pak sedí i origo černé lampy (má je např. M.E.N., ale na bílé to není ono).
vzadu originál bocanegra nemá nic, proto jsem tam nic nedával, co se týče matu, doporučili mi to přímo v tinteku, kde jsem si to nechával dělat, kvůli tomu, že všechny plasty mám matné a kdyby byla folie lesklá tak by se to bylo a prý se ty lesklé folie hodně škrábou, jinak originál bocanegra má lesklé, ale má i lesklé plasty a co se týče světel plánuju tyhle http://www.f2tuning.cz/produkt/16394-se ... ?katID=275
Pokud jezdíš i po tmě, tak budeš zklamaný. Ty světla mají mizerné čočky (shodné jako mají AngelEyes) a vůbec to nesvítí. Ty ledky jsou navíc jako poziční světla, nikoliv jako denní. Je tedy na tobě jestli je zvolíš. Pokud máš možnost, tak si je nejdříve u někoho vyzkoušej, ať víš do čeho jdeš.
Hele já teda nevím, ale tuším, že Bocanegra ma totálně jiný nárazníky a prahové lišty. Necháš za to takový balík, že ti z toho bude zle... Jinak nevěř PoMovi, černé světla se líbí každýmu a gór na bílé Ibě! Ale na té tvé to bude rozhodně taky fajn. S matnou folii jsi udělal dobře když jde o fólie, protože černá v lesku dělá bordel (škrábe se a mění teplem tvar, dělá bubliny atd.). Jenže mě se teda lesk líbíbí mnohem víc... S tou matnou mi to přijde jako tjuzing... Ona totiž pravá, ušlechtilá Ibiza Bocanegra má lak, nikoli folii... Co vím, že 3dv. Boca má černou i na zadku kolem SPZ, co nevím jestli se dělá Boca v 5dv...