Veverka:)
Re: Veverka:)
nebylo, to si nechal ušít děda
jo taaak. no to pak jo, ale ze me to taky nenapadlo
a vleze se kufírek je to dobré
mám tam snad i pár fotek, ale jaksi jsem je nestáhl no:(
přeci jenom bylo lepší se projet
mám tam snad i pár fotek, ale jaksi jsem je nestáhl no:(
přeci jenom bylo lepší se projet
jen tak na rychlo, co vzniklo včera čekáním na začátek OC srazu v Baldovci
Vidim prvni fotku a rikam si, to je jako lom v Baldovci a pak ctu... v Baldovci
pekne fotecky, Veverka je fesak
pekne fotecky, Veverka je fesak
tak po menším opětovném pozlobení s mazaním, jsem o víkendu přidal dalších 100km, tentokrát i s kouskem adrenalinu-3ka opravdu vydrží do tacho 130, 2 jsem tam nechal do těsně pod 7tis otáček
taky jsem provedl kontrolu funkčnosti a obsahu před chystanou cestou na sraz-160km ke Kutné Hoře pak už se bude jen leštit
taky jsem provedl kontrolu funkčnosti a obsahu před chystanou cestou na sraz-160km ke Kutné Hoře pak už se bude jen leštit
že ses nestavil
jel jsem na chatu sekat trávu a pak jsem to vzal objíždkou, ale jet na solo výlet nevyšlo
dneska jsem ho decent protáh, ztratil víčko od nádrže, vyglancal nevenkovní prostory-kufr, vnitřek, motor, odvezl na veterinu-našel víčko od nádrže protože 29 se jede na šáde sraz
Snad ji a ne ho, ne?
tak včera a dnes přibylo na tachometr Veveřice 407km, za Vojtové účasti-za což mu velice děkuji, jsme se vydali ke Čáslavi na škoda tw sraz
200km tam jsme jeli 3:20 v těch 25 stupních se ji nějak nechtělo, nebo že by to byla ta ještě jedna náprava v kufru?
první dvojzávada se projevila hned 30 km od pv kousek za Protivanovem když po předjetí motorky v kopci auto přestalo jet! vyhákl se spoj plynové bowdenu u karbecu , já při pokusu o rychlý výpad směrem k motoru urval táhlo dveří , takže pak jsem musel otvírat zvenku, přes stažené okénko
po příjezdu nás čekal malebný kemp s dačickým pivem(po zkoušce 10,12 braník jsme setrvaly u 12), na vojtův popud se stan nestavěl, a provedli jsme bivak ve voze
pak následoval grilování, kecání atd, šak to znáte
nevím jak vojtu ale mě velmi překvapil nocleh v rapidu, kdy mě ráno nebolela záda
ráno proběhla již zmiňovaná "dábělská procházka, kolem rybníky, kdy se ukázalo že se nedá obejít celý a tak jsme v děšti cca 3 km šli polem, nepolem
a protože nás nelákala projiždka v dešti(podpořená stavem některých jedinců, stavem vozovky a představou že mi někde posune motor na zadní sedačky) jsme se spanilé jízdy odklonili směr Prostějov, tahle cesta z mého pohledu probíhala rychleji a motor lépe šel, co mě potěšilo že stoupání s vytočenou 4 jsme zvládali bez poklesu rychlostí více než o 10km
zbylé fotos:
http://s702.photobucket.com/albums/ww27 ... m/Veverka/
200km tam jsme jeli 3:20 v těch 25 stupních se ji nějak nechtělo, nebo že by to byla ta ještě jedna náprava v kufru?
první dvojzávada se projevila hned 30 km od pv kousek za Protivanovem když po předjetí motorky v kopci auto přestalo jet! vyhákl se spoj plynové bowdenu u karbecu , já při pokusu o rychlý výpad směrem k motoru urval táhlo dveří , takže pak jsem musel otvírat zvenku, přes stažené okénko
po příjezdu nás čekal malebný kemp s dačickým pivem(po zkoušce 10,12 braník jsme setrvaly u 12), na vojtův popud se stan nestavěl, a provedli jsme bivak ve voze
pak následoval grilování, kecání atd, šak to znáte
nevím jak vojtu ale mě velmi překvapil nocleh v rapidu, kdy mě ráno nebolela záda
ráno proběhla již zmiňovaná "dábělská procházka, kolem rybníky, kdy se ukázalo že se nedá obejít celý a tak jsme v děšti cca 3 km šli polem, nepolem
a protože nás nelákala projiždka v dešti(podpořená stavem některých jedinců, stavem vozovky a představou že mi někde posune motor na zadní sedačky) jsme se spanilé jízdy odklonili směr Prostějov, tahle cesta z mého pohledu probíhala rychleji a motor lépe šel, co mě potěšilo že stoupání s vytočenou 4 jsme zvládali bez poklesu rychlostí více než o 10km
zbylé fotos:
http://s702.photobucket.com/albums/ww27 ... m/Veverka/
Tak tak, vyletik byl fajny. Jimuv servisni zasah byl tak rychly, ze jsem se bal, ze to nestihnu vyfotit ani
Spani bylo paradni, uz jsem neco malo ve skodarnicce naspal a v rapidku se spalo paradne taky.
Jinak Veverka tahne paradne... je to holka sikovna
Spani bylo paradni, uz jsem neco malo ve skodarnicce naspal a v rapidku se spalo paradne taky.
Jinak Veverka tahne paradne... je to holka sikovna
no prvně ve mě hrklo, pak mi to cvaklo a pak už jsem jen letěl, protože tuky, tuk ještě se mi nestalo aby se bowden smrskl uplně, ale i tak čím dřív je chycen tím lepe že
jako bonus výletu mi Vojta konečně ukázal jak správně zamykat víčko nádrže
ještě se musím k nečemu, přiznat, včera jsem si dáchl, vysál auto, spravil lanko, zapojil vyšklublý podsvit hodin z pojistkovky a vezl veverku na veterinu a normálně jsem dostal chuť se jet ještě kousek projet
no nejsem magor?
jako bonus výletu mi Vojta konečně ukázal jak správně zamykat víčko nádrže
ještě se musím k nečemu, přiznat, včera jsem si dáchl, vysál auto, spravil lanko, zapojil vyšklublý podsvit hodin z pojistkovky a vezl veverku na veterinu a normálně jsem dostal chuť se jet ještě kousek projet
no nejsem magor?
joo, Tebe to proste bavi a uzivas si to. To jde videt pri kazdem zarazeni, slapnuti po plynu atd.
Vicko bylo paradni Pry, tak si to zkus, ukaz mi to... aha ... jak jsi to udelal?
Vicko bylo paradni Pry, tak si to zkus, ukaz mi to... aha ... jak jsi to udelal?
no baví no, zvláště když to jede
jinak kolega co jsme mu vezli nápravu, ji musel na spanilce přeložit k Uruvi bo škrkal spodkem
jinak kolega co jsme mu vezli nápravu, ji musel na spanilce přeložit k Uruvi bo škrkal spodkem
Vidím, že jsi z Veverky stihl udělat během víkendu třínápravovou maringotku
Ale potěší, když má někdo z něčeho dobrého radost - ať slouží a dělá radost dále
Ale potěší, když má někdo z něčeho dobrého radost - ať slouží a dělá radost dále
U me taky... nostalgicky jsem zavzpominal o vikendu a ted u clanku zase