Vojtishkův Leon
Vojtishkův Leon
Abych tomu Jimovi udelal tu radost
Vetsina auto zna, kdo nezna, jde o 1.4 16V, rv. 2003 (uz po "faceliftu" ).
Nejsem zastancem nejakych mega uprav, spise takove praktictejsi veci.
Auto jsem koupil v 5/2007, takze uz jej nejaky patek mam a jsem s nim i spokojen, jen ten vykon, ale co, kdyz se nezavodi, tak to jde
Auto bylo po prvnim majiteli uplne v serii (coz znamena uplny zaklad, aspon klimu to melo ), coz je i ted, ale jsou navic nejake drobnosti a to:
AUX vstup do Brisy, zadni origo repro, zasuvka 12V v kufru, HID xenony (coz ted pujdou pryc brzo), mlhovky, tempomat, slunecni clonka nad zrcatko, loketka, HF Parrot, SEAT ALU R16, klimatizovany kastlik, parkovací asistent, ticket drzak (ten mi chybel ) Fabia ostrikovace, trosku kuze, RS pedale, vystrelovaci klic+uprava defend klice, nedofunkcneny displej mezi budiky, Fabia zadní stěrač, parkovací asistent a ja nevim co jeste, uz me nejak nic nenapada, mozna jeste neco se najde...
Vetsina auto zna, kdo nezna, jde o 1.4 16V, rv. 2003 (uz po "faceliftu" ).
Nejsem zastancem nejakych mega uprav, spise takove praktictejsi veci.
Auto jsem koupil v 5/2007, takze uz jej nejaky patek mam a jsem s nim i spokojen, jen ten vykon, ale co, kdyz se nezavodi, tak to jde
Auto bylo po prvnim majiteli uplne v serii (coz znamena uplny zaklad, aspon klimu to melo ), coz je i ted, ale jsou navic nejake drobnosti a to:
AUX vstup do Brisy, zadni origo repro, zasuvka 12V v kufru, HID xenony (coz ted pujdou pryc brzo), mlhovky, tempomat, slunecni clonka nad zrcatko, loketka, HF Parrot, SEAT ALU R16, klimatizovany kastlik, parkovací asistent, ticket drzak (ten mi chybel ) Fabia ostrikovace, trosku kuze, RS pedale, vystrelovaci klic+uprava defend klice, nedofunkcneny displej mezi budiky, Fabia zadní stěrač, parkovací asistent a ja nevim co jeste, uz me nejak nic nenapada, mozna jeste neco se najde...
Naposledy upravil(a) vojtishek dne 07.02.2010, 08:06, celkem upraveno 4 x.
Re: Vojtishkův Leon
pročpak půjdou HIDky ven, že by už i v Ov orgáni prudili
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Na me jeste ne, ale nez me dostanou, tak zkusim jine philipsy zarovky
no já asi zainvestují do denních světel, páč i tak z 80% jezdím za dne. No a na noc to ještě risknu
Jinak asi budu muset koupit origo xenony a nejlépe i s autíčkem
Jinak asi budu muset koupit origo xenony a nejlépe i s autíčkem
Tak už tu mají skoro všichni auta jen já nee. Ale taky časem dodám.
Jinak denní světýlka doporučuji a Philipsy také.
V jednom autíčku jsem minulý týden objevil Philips X-treme power, tak už jsou u mne a tam putovaly mé Vision plus. A ty se díky své výdrži bez DRL neobejdou. Ale v noci vidím i bez xenonů (myslím tím bez HIDek).
V jednom autíčku jsem minulý týden objevil Philips X-treme power, tak už jsou u mne a tam putovaly mé Vision plus. A ty se díky své výdrži bez DRL neobejdou. Ale v noci vidím i bez xenonů (myslím tím bez HIDek).
Jo a Vojto, ty samosvinovací šňůry na zadním platu už máš?
Mno ty se mas
ja porad uvazuji, zda poridit ty EcoVisiony nebo udelat kombinaci jako ty, ale kam zas ty DRL dam ja at to i vypada
Jeste uvidim, co vymyslim, ted nez sleze zima, tak snad me za ty HIDy nikdo nepochvali Do te doby je vytahovat nebudu v te kose
nemam Marku Ty pro me neco mas?
ja porad uvazuji, zda poridit ty EcoVisiony nebo udelat kombinaci jako ty, ale kam zas ty DRL dam ja at to i vypada
Jeste uvidim, co vymyslim, ted nez sleze zima, tak snad me za ty HIDy nikdo nepochvali Do te doby je vytahovat nebudu v te kose
nemam Marku Ty pro me neco mas?
Zatím ne, ale že je nevidím na seznamu úprav, tak jsem si vzpomněl.
Jo takhle tak jeste nemam.
Treba najdu jednou nekoho, kdo plato vymeni pred prodejem leona treba
Treba najdu jednou nekoho, kdo plato vymeni pred prodejem leona treba
Marku, ty myslíš tyhle žárovky → http://www.inmoto.cz/philips-h7-x-treme ... xp-blister
ty jsi měl taky HIDky? měl jsi tam ty Vision+ a šlo to? Taky přemejšlím, že vyhodím to jediné lákadlo na fízly a dám si raděj lepší žárovky. přemejšlím o BlueVision - taky 50% světla navíc, ale teplota blíž 6000KPoMa píše:Tak už tu mají skoro všichni auta jen já nee. Ale taky časem dodám.
Škoda OII, 2004, 1.9 PD, tlak 100kW / tep 300Nm be Reescha, stříbrnej šíp
SEAT Toledo 1.9TDi 97´ PRODÁNO
SEAT Toledo 1.6i 93´PRODÁNO
SEAT Toledo 1.9TDi 97´ PRODÁNO
SEAT Toledo 1.6i 93´PRODÁNO
prej kvůli mě, no to si snad ani nezasloužím
no konečně vojtišku, už sem myslel že nám to tu sabotuješ
OT: Ty žárovky mě taky zajimaji, prosim o vysvětleni: Philips X-treme power-ty se díky své výdrži bez DRL neobejdou.
Co je DRL?
OT: Ty žárovky mě taky zajimaji, prosim o vysvětleni: Philips X-treme power-ty se díky své výdrži bez DRL neobejdou.
Co je DRL?
Ibiza Cupra2 "99
Leon TS TDi "05
2x Ibiza Cupra TDi "05
Leon TS 20VT "03
Ibiza Cupra 20VT "06
Leon TS TDi "05
2x Ibiza Cupra TDi "05
Leon TS 20VT "03
Ibiza Cupra 20VT "06
Nene nesabotuji
DRL = daytime running lamp tzn. svetla pro denni sviceni
DRL = daytime running lamp tzn. svetla pro denni sviceni
Jako že málo vydrží a proto přes den ledky ?
Přesně tak, mají tak přibližně stejnou životnost jako Osram Silverstar, ale o mnoho více světla. Tak abych je tak často neměnil, tak jsem raději osadil DRL.
mě drží silvestary už rok a pul, nightbreakery prdly po 2 měs...
Aha , já teda měním nightbreakry tak po 3/4 roce asi si od nich začnu schovávat ůčtenky a budu reklamovat
Mě Silverstary odpovídaly výdrží najetým cca 15tis.km.
Vision plus jsem dával z auta po ujetých 20tis.km a šly do jiných lamp.
No a jelikož jsou x-treme power 3x dražší, než silverstary, tak budu raději přes den svítit ledkama
Vision plus jsem dával z auta po ujetých 20tis.km a šly do jiných lamp.
No a jelikož jsou x-treme power 3x dražší, než silverstary, tak budu raději přes den svítit ledkama