Moje prvni bylo osmikilo, uz jsem ho mel na stredni, do kufru kdyz se nevlezla pomalu ani basa piv, tak jsem rozebral 2hifi veze a dal si 4 repro bedny do kufru, pri zesileni radia mi pohasilany predni svetla do rytmu a rezonoval zadni sterac...
Jednalo se teda o Daewoo Matiz 0.8i, r.v.2003, celkem 51poniku pod kapotou, spotreba 8-9litru, Vmax 144km/hod (s castym sledovanim ve zpetnem zrcatku zdali mi neco neuleti..)...naslapane 13ti palcove plechove kola..5ti mistny vuz nejnizsi tridy, VSECHNO BYLO MANUALNI ZADNE ELEKTRICKE OKNA NIC.....akcelerace stala za povsimnuti, jen tehdy, kdyz jsem byl sam a bez sedacek

na druhou stranu v nem jelo 6 lidi po F-M najednou...a nejvetsi rekord sklidil, kdyz nase fena (Bernsky salasnicky pes) porodila 11 stenat a potreboval tatik se vsema zajet na veterinu na odcerveni a do Leona to nepripadalo v uvahu, tak a uz jsem ho startoval

..takze u veteriny z Matizu vystoupil Tatik, ja, Mamina, nase Fena a 11kousku..a jelo to na ,,dvojku" ....,,trojku" tam nemelo cenu davat... Uzil jsem si ho asi 1,5 roku a pak jsem to prodal kamosovemu otci, ktery ho ma do dnes..o auto jsem se staral, takze bylo opecovavane..
a takovyto RESPECT jsem mel u kolegu v byvalem zamestnani..