Cire svetla

r.v. 1999-2005
Odpovědět
Spilas

Cire svetla

Příspěvek od Spilas »

Hoj
Nedavno jsem si poridil Seat leon 1,6 16v 2004 a chtel bych si ho upravit podle svych predstav tak schanim nejake pouzite cire lampy jak na predek tak na zadek nevite nekdo o necem?

HonzaCUPRA4

Re: Cire svetla

Příspěvek od HonzaCUPRA4 »

Těžko seženeš... kup nové už to není ani tak drahé jak dřív... ;)
Seat Leon CUPRA 4 ,ARL,145kw,Egr-off,Recaro,KN,ABT

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

Přední i zadní jsou nejlepší origo. Nemají žádnou konkurenci, vše ostatní je buď nefunkční (AE svítí na pikaču, zadní jsou jak z vetřelce). Vyjímku tvoří zadní v origo vzhledu avšak osazeny LED. Je jich ale více výrobců a některé opět nemají spolehlivost (LED odcházejí).
Takže nejlepší experiment je ponechat origo, jen koupit kvalitní žárovky do předních světel (Osram, Phillips)

HonzaCUPRA4

Příspěvek od HonzaCUPRA4 »

PoMa má pravdu!!! Některé přední s čočkou jsou pěkné,ale nahovno svítí a za xenon dávají flastr!!! origo je origo!!! ;)
Seat Leon CUPRA 4 ,ARL,145kw,Egr-off,Recaro,KN,ABT

Leon/kissiakos
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leon/kissiakos »

tak ja som už dostal za predne xenony 60eciek pokutu...a aj tak som to musel dat dole..origo su asi naj... :D
Kissiakos - Matus .... seat leon: 2004,....1,9TDI chip na 100kw , čierna perleť (ucastnik susedcupu)

Leonik tu ! ---> http://www.seatclubslovakia.com/viewtop ... 297#p66297

Obrázek Obrázek

Wikki

Příspěvek od Wikki »

Tak sem prave premyslel, ze si do prednich svetel namontuji xenony http://www.tuningshop.cz/xenony-h7/ protoze se ted daji poridit jiz od 1200kc. A zadni jsem mel vyhlidnute tyto http://www.tuningshop.cz/cira-optika-3/ ... 9-krystal/

Takze nejsou dobre a jsou s tim problemy??? Vim, ze tu nekdo ma na cernym Leonovi vzadu ty same lampy.

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

O HIDkách dopředu zapomeň, nejsi na silnici sám a jestli chceš protijedoucího oslnit, tak musíš počítat i s tím, že to pak někdo kvůli oslnění pustí na tebe. Do 1M světel nepatří žádná HID sada - nejsou na to stavěné a policisté dávají pokuty za toto oprávněně - plně s nimi souhlasím.

Co se týče zadních, záleží na tvém vkusu. Dle mě je to jak lampičky na kolotoče. Jen to auto zohyzďuje. Je to ale jen můj názor.

Spilas

Příspěvek od Spilas »

Chlapci to me se liby v zadni svetlach ledky jak jsou....http://www.tuning-in.cz/seat-leon-zadni ... rvene.html tomu rikam pekne svetla....

elpe69
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od elpe69 »

jj tyhle světla jsou pěknéééé, vypadají skoro jako orginál ale jsou efektnější ;)
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM

Granad.de.bill
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Granad.de.bill »

souhlas. snad jen , nevyjde levněji si to udělat??? :idea:
Seat Ibiza FR 1.9 T[color=#FF0000]DI[/color] - pumped up 120kw 405 Nm - SOLD
Seat todelo 1.9 TD[color=#FF0000]I[/color]
[url]http://www.slezstizoldneri.cz[/url]

Arnie69

Příspěvek od Arnie69 »

Chlapi, jaké mi doporučíte žárovky do leona? Mám obyč světla, žádný xenon. Je nějaký problém se k nim dostat pří výměně? nebo je to v pohodě. Díky

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

Žárovek je na trhu dosti pestrý výběr. Záleží jestli chceš víc světla, delší životnost, chceš-li líp vidět za deště a mlhy nebo mít namodralé světlo atd. Většinou tam jsou protiklady (víc světla = kratší životnost, namodralé světlo = špatná viditelnost v dešti apod.).
Já po zkušenostech s Osramkami ( a to více druzích) kupuji pár let již jen Philipsy, jenž sice jsou dražší, ale jejich užitná hodnota je o dost výš než u jiných žárovek. Poslední tři roky jezdím na Philips NightGuide DoubleLife, jenž mají ze všech žárovek se zvýšeným světelným účinkem nejdelší životnost a mají třízonové světlo, jenž mi dosti vyhovuje jak v letním, tak zimním období (víc najdeš u strýčka Googla). Zároveň s nimi nežloutne čirý kryt světel.
Z Philipsů doporučím v podstatě kteroukoliv z celé řady žárovek, tato ale zastupuje všechny. Jako jediná H7 má ale zároveň i rozlišení jestli je do paraboly (H7r) a nebo do čočky (H7s) - kvůli správnému rozložení světelných zón.

Arnie69

Příspěvek od Arnie69 »

Hezké svátky všem :-) Chci vyměnit žárovky H7. Leve světlo vypadá, že se k žárovce dostanu v pohodě. Ale prave je nějaké zakratované, vypadá to, že budu muset i něco odšroubovat. Nějaká rada? Nikdy jsem u toho auta žárovky neměnil. Díky

Matt_CZE
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matt_CZE »

pokud máš origo světla v origo autě, tak to musí být (mělo by být ? :D ) konstrukčně vyřešeno tak, aby se nic šroubovat nemuselo (y) u mne je to taky na straně řidiče velmi na těsno, protože je tam máo místa, ale jde to :) (Ibiza 6L)
Hodně štěstí při výměně a pěkné svátky i Tobě :)
Fotogalerie amatéra a studenta fotografie! ;)
Sleduj i na Facebooku (dole pod menu ;))
ObrázekObrázek
I want to like people, but they're just so f*ckn' stupid.

Odpovědět