Vojtishkův Leon
Re: Vojtishkův Leon
Tak v pondeli jsem se preskocil cistych 90tkm a v utery se udelali hned rozvody.
a navic vanocni darek od Denci, ktery me moc potesil... a moc ji tim dekuji
Co me prijemne prekvapilo byla spoluucast Marka a Zuzky na tomto darku, dokonce i Markovi odpustim malou lez take dekuji
fotka je vypujcena z webu, nechce se mi fotit
a navic vanocni darek od Denci, ktery me moc potesil... a moc ji tim dekuji
Co me prijemne prekvapilo byla spoluucast Marka a Zuzky na tomto darku, dokonce i Markovi odpustim malou lez take dekuji
fotka je vypujcena z webu, nechce se mi fotit
Naposledy upravil(a) vojtishek dne 27.03.2011, 17:07, celkem upraveno 1 x.
že by origo vw kompresor?
yeees
jo hold byli jsme uvedeni do nevědomosti, ale nakonec nás Denča všechny převezla a za to si zaslouží Palec Nahoru
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
Jó, když se dva nedohodnou, vítězí ten třetí. A Denča situaci pěkně využila, po čemž jsme se se Zuzkou pěkně svezli
Tedy přeji ať pěkně slouží
Tedy přeji ať pěkně slouží
A vychvaluji tady kompresorek od Denci, ale uplne jsem zapomenul na darecek od brasky pro me a tatika (jakoze na pul, ale ve skutecnosti ho budu vyuzivat jen ja )
Ruční vysavač Black & Decker® Dustbuster® Flexi Auto™ PAD1200
Ruční vysavač Black & Decker® Dustbuster® Flexi Auto™ PAD1200
Pak řekni jak to saje už jsem se na něj koukal
Srdcovka
Srdcovka
Á to vypadá dobře. Je to i s obsluhou, nebo to musíš ovládat sám?
jj vypada to dobre, snad zitra bude teplejic, at to i s kompresorkem vyzkousim
a ovladani, teda obsluhu k tomu uz 4,5 roku mam
a ovladani, teda obsluhu k tomu uz 4,5 roku mam
ty a ta tvoje podložka
Srdcovka
Srdcovka
no tak to neni lichotive, i kdyz jsem to rekl sam, ale v zapalu legrace
Jooo to byl snad nejlepší zápal co jsi měl
Srdcovka
Srdcovka
neboj, na kseft jen tem, kteri dolozi ze maji u Tebe predplaceno 20x
tak aby se nereklo, ze se u me nic nedeje.
Kdyz jsem sel jsem zaplatit maly prestupek za rychlost se sluzebkou (1500Kc + 2b), tak jsem si poridil hned nove povoleni na tankodrom. Zas mam na rok klid, aspon s tou dalnici
Kdyz jsem sel jsem zaplatit maly prestupek za rychlost se sluzebkou (1500Kc + 2b), tak jsem si poridil hned nove povoleni na tankodrom. Zas mam na rok klid, aspon s tou dalnici
Dlouho klid, tak doplnim zase nejake info. Po nepekne situaci, vetsina uz vi, jsem na konci unora byl nucen auto dat do servisu.
Skoro mesic jsem byl bez auta, tak jsem byl postupne odkazan na ruzne dopravni prostredky:
firemni auta Ford Transit, Skoda Roomster, Kia Ceed (2 ruzne), pak delsi cas jsem jezdil kamaradovym Fordem Focusem, pote par dnu tatikova Fabie... jen jednou jsem se odvazil do prace MHDeckem, zpatky uz autem
Od stredy uz mam ale svoje auto, jeste je tam ale chyba s mrizkama. Tak v utery se jeste znova sunda naraznik a klucina se pokusi chybu napravit. Pri te prilezitosti byly opraveny a nastrikane i dvoje dvere na spolujezdcove strane, vymeneny termostat (doliti kapaliny a odzvdusneni jsem si ale musel provest sam, nebot na to nejak ve spechu zapomel, tak jsem ho tim uz nechtel zatezovat pak - Markovi diky za helpdesk), vymeneny palivovy filtr a dobita baterie.
Az bude auto v utery snad temer 100% dokonceno, tak nahraji fotku hotoveho celku.
Skoro mesic jsem byl bez auta, tak jsem byl postupne odkazan na ruzne dopravni prostredky:
firemni auta Ford Transit, Skoda Roomster, Kia Ceed (2 ruzne), pak delsi cas jsem jezdil kamaradovym Fordem Focusem, pote par dnu tatikova Fabie... jen jednou jsem se odvazil do prace MHDeckem, zpatky uz autem
Od stredy uz mam ale svoje auto, jeste je tam ale chyba s mrizkama. Tak v utery se jeste znova sunda naraznik a klucina se pokusi chybu napravit. Pri te prilezitosti byly opraveny a nastrikane i dvoje dvere na spolujezdcove strane, vymeneny termostat (doliti kapaliny a odzvdusneni jsem si ale musel provest sam, nebot na to nejak ve spechu zapomel, tak jsem ho tim uz nechtel zatezovat pak - Markovi diky za helpdesk), vymeneny palivovy filtr a dobita baterie.
Az bude auto v utery snad temer 100% dokonceno, tak nahraji fotku hotoveho celku.
Fotky stale nemam
po spokojenosti s zarovkama Philips EcoVision, jsem poridil novou sadu (kdyz mi ta jedna umrela i se svetlem )
Ve stredu jsem byl donucen koupit dve nove pneu na leto Michelin Energy E3A (205/55/R16) a taky jeste nove sterace, ty stare, po zime, jsem musel vyhodit uz
po spokojenosti s zarovkama Philips EcoVision, jsem poridil novou sadu (kdyz mi ta jedna umrela i se svetlem )
Ve stredu jsem byl donucen koupit dve nove pneu na leto Michelin Energy E3A (205/55/R16) a taky jeste nove sterace, ty stare, po zime, jsem musel vyhodit uz
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jeste ze uz to budes mit fse v cajku...jinak fotka vypada hodne spatne..ale verim ze to ted bude OK..
Seat Ibiza FR+ 2007 (prodáno)
Seat Altea XL 2008 (nyní)
Seat Altea XL 2008 (nyní)
musim si vzpomenout, potrebuji i VAG v aute, ale vzpomenu si vzdy az sednu za volant.