Redleon
Re: Redleon
co co co to?? prechazis zpet na 1 DIN radio (vyklapecku?) nebo jak to mamc chapat? jinak to vypada zajimave
kam dáš rejdiou???? Ale jak říká Votishek... je to zjímavé
jojo, bude 1din vyjížděčka. nechtěl jsem budíky do A sloupku, tak jsem to vyřešil takhle. ještě seženu nějaký rámečky a bude:)
ještě jsem viděl jednu variantu budíků a to místo středních otvorů ventilace.. a to vypadalo taky slušně... a měl bys i 2DIN;) ale za boha nemůžu přijít kde jsem to našel...
HA já věděl že to někde najdu
http://cgi.ebay.de/SEAT-Leon-Cupra-ECHT ... 286.c0.m14
http://cgi.ebay.de/SEAT-Leon-Cupra-ECHT ... 286.c0.m14
whuaaaaaaaaaa to jsou správný budíky, vypadaj správně oldschoolově
skoda toho ramecku na 2DIN rad bych ho klidne moc rad koupil.... nechce se mi s tim patlat
kasaco: taky bych ho koupil, ale jinak to nejde
šwejk: já jsem to taky měl a když jsem se rozhodl je koupit, nemohl jsem to anjít:( a hledal jsem všude..
šwejk: já jsem to taky měl a když jsem se rozhodl je koupit, nemohl jsem to anjít:( a hledal jsem všude..
Ty brdo...to vypada fakt dobre Pajo...jeste uvazuj zda to nekoupit ten ohnutej plech je fakt kentan oproti ty parade karbonovy PS: swejk je internet king
Seat Ibiza FR 1,9TDI 96KW... trosku upravena
jojo, už jsem se rozhod že ho koupím. ted jsem to prošvih, tak za týden končí druhý. taky jsem si od tohohle držáku sliboval víc:(
Super az ti to dorazi tak hod fotos A stav se nekdy na obed ty "okurko"...nesed porad na zadku v praci
Seat Ibiza FR 1,9TDI 96KW... trosku upravena
se ti poví "saláte", neni nějak čas a čas co je při tomhle počasí prospím
-
Dotaz! Když si dával nárazník CupraR pasoval na origo výztuhu???? Kamarád chce dávat nárazník CupraR a toledo,tak já jen esi to pásne... A kde se šroubují hlavní dva šrouby co jsou zepředu?? Myslím jako ty co jsou u topsportu zepředu ty kulaté záslepky...a u obyč pod lištou...
Seat Leon CUPRA 4 ,ARL,145kw,Egr-off,Recaro,KN,ABT
výztuha sedí. hlavní šrouby tam nejsou. chytá se u mlhovek, na podběh, zespod a pak na bocích je vsunutej
Tenhle Leon je bomba. Líbí se mi ta "díra" do kapoty. Je to funkční, nebo jen optik?
Ve zdraví se dožít smrti
no, funkční... je tam díra, takže pomáhá chlazení motoru, ale vzduchový filtr je za chladičem na pravé straně, takže pro sání to vliv nemá
Taky na to myslím, udělat tam nějakou pěknou díru Přemýšlím ale na ubrání na váze tak z toho plyne celou kapotu vyměnit za plast, laminát nebo nejlíp karbon(drahá sranda).
Ve zdraví se dožít smrti
laminátu bych se vyhnul, bál bych se že kapota praskne. takže asi karbon, ale ta cena.. stojí ti těch pár kiloza to?