Produkty:
- tištěná i řezaná forma reklamy a samolepek (vizitky, reklamní banery, světelná reklama,...)
- celopolepy vozidel (změna barvy vozidla)
- potisky na trička
- spousty druhů folií (matné, zrcadlové, carbon, reflexní, metalické....)
- možnost vlastního návrhu, individuální přístup
- klubové samolepky
- příznivé ceny
Příklady prací....
SN: Výroba samolepek, reklamy, vizitek,...
Re: Výroba samolepek, reklamy, vizitek,...
názorná ukázka provedení celopolepu (změna barvy):
Původně stříbrné GéeLko do matné bílé:
Původně stříbrné GéeLko do matné bílé:
na kolik příjde polep např. kapoty, střechy
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
ahoj,
cena je podle zvolené folie (mat,lesk,metalíza,carbon,...) a samozdřejmě velikosti lepené plochy
příklad - polep střechy včetně křídla černou lesklou 10ti letou folií na Leonu 1P i s prací cca 2300,-
pokud chceš konkrétní vůz, tak mi napiš rozměry lepené plochy a o jakou plochu se jedná a jakou by si chtěl folii a já ti napíšu cenu.
ten obrovskej mercedes nahoře do bílé matné (jedna z těch dražších folií) vyšel na necelých 30tisíc, ale to auto je opravdu obrovské... například ibiza si myslím že by vyšla na polovinu...
cena je podle zvolené folie (mat,lesk,metalíza,carbon,...) a samozdřejmě velikosti lepené plochy
příklad - polep střechy včetně křídla černou lesklou 10ti letou folií na Leonu 1P i s prací cca 2300,-
pokud chceš konkrétní vůz, tak mi napiš rozměry lepené plochy a o jakou plochu se jedná a jakou by si chtěl folii a já ti napíšu cenu.
ten obrovskej mercedes nahoře do bílé matné (jedna z těch dražších folií) vyšel na necelých 30tisíc, ale to auto je opravdu obrovské... například ibiza si myslím že by vyšla na polovinu...
Re: SN: Výroba samolepek, reklamy, vizitek,...
NOVÉ ODSTÍNY MATNÉ NA CELOPOLEPY VOZIDEL:
MATNÁ ZELENÁ
MATNÁ ŠEDÁ
MATNÁ HNĚDÁ
MATNÁ PÍSKOVÁ
přibližné odstíny pro představu:
MATNÁ ZELENÁ
MATNÁ ŠEDÁ
MATNÁ HNĚDÁ a PÍSKOVÁ
MATNÁ ZELENÁ
MATNÁ ŠEDÁ
MATNÁ HNĚDÁ