nene ja sem nebyl zadny zaryty aplista jen sem si koupil co se mi v te dobe nejvic zamlouvalo.iphone me uz zacal posledni dobou dost nudit a ani novy ios5 me nenadchl spis sklamal.iphone 4s bylo pro me uz uplne pase nic navic a na nakou vykonejsi grafiku jim prdim ted nedavno si ho kamarad z prace koupil tak rikam at mi ho teda ukaze ze si s nim trochu pohraju a stacilo par minu a byla to laska na prvni dotek
Sice je vlajkovou lodí Nokie, ale poněkud skomírající Nokie. Oproti HTC Sensation nemá co nabídnout navíc a cena bude na našem trhu taky vlajková. Poruchovost taky není u finů poslední dobou zrovna přívětivá.
Prostě výše zmíněné dva modely svou výbavou i cenou předčí i finskou vlajkovou loď. Navíc, než se oficiálně dostane na náš trh, budou jiní zas o krok dále. Nokia už u mne nemá místo.
Lubo, ještě váháš?
Co tak HTC EVO 3D?
HTC teď srazilo hodně cenu. Sice má horší foťák (pouze 5MPx oproti Sensationu s 8MPx), ale má lákavé 3Dčko, lepší baterii, vetší RAM.
Já byl pro Sensationa, ale změnil jsem názor. A už objednal (nejen já ). Problém je, že je všude vyprodán, tam kde garantují CZ lokalizaci. Takže teď jen vydržet, než dodají - u mě Datart. Ale to už vydržím těch pár dnů
Vojto, právě včera jsem na Evo3D koukal, ale odolal jsem. Počkám ještě 2-3týdny zda se pohnou ceny ↓ a kupuji SENSATION.
Pokud by jsi měl šanci sehnat za "dobrou" cenu, tak mi dej hnedka vědět prašule Ježíšek dodal
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Já právě chytil do levé ruky Sensation a do pravé EVO a vítěz byl jasný. Foťák mu odpustím, mám přeci na focení jiný stroj
Zkus si je tak porovnat někde v shopu. Ale pokud padlo cenově EVO, tak Sensation bude muset taky. Neboj, určitě na Tebe budu myslet, kdyby se objevilo. Ale nejlevneji asi tady http://mobilyostrava.cz/cz/eshop/mobiln ... ation.html
kolega s nimi má takovou spolupráci. Proto na ně odkazuji.
Tančíš příliš divoké tango v příliš malém sále! Kdo byl, byl. Kdo je, je. Kdo bude, bude. Keď jsi šťastný, urob smajlíka
bude... mela by byt zacatkem roku... tzn bude co nejdrive.
Ten shop, jestli dole kouknes ma pobocku v hrabuvce.. a to je vlastne ten muj kamos. On jim dela prodej na druhem miste. Takze klidne kdybys kupoval, tak dej osobni odber v Hrabuvce a mas to u toho meho kamose
Tančíš příliš divoké tango v příliš malém sále! Kdo byl, byl. Kdo je, je. Kdo bude, bude. Keď jsi šťastný, urob smajlíka