TLACHÁRNA
Re: TLACHÁRNA
a jaky planuješ kola? bude štelovák ?
no ja mám na zimní sadě zadní pneu k.o. jsou hrbatý a hučí mi z nich hlava, proto se tak těším na letní.
Jinak marku tvoje stanovisko na S-K chápu, ja měl vplánu se jet jenom podívat na auta, pozdravit tak 4 lidi...a možna jim zase vyfouknout pohárek
no ja mám na zimní sadě zadní pneu k.o. jsou hrbatý a hučí mi z nich hlava, proto se tak těším na letní.
Jinak marku tvoje stanovisko na S-K chápu, ja měl vplánu se jet jenom podívat na auta, pozdravit tak 4 lidi...a možna jim zase vyfouknout pohárek
Ibiza Cupra2 "99
Leon TS TDi "05
2x Ibiza Cupra TDi "05
Leon TS 20VT "03
Ibiza Cupra 20VT "06
Leon TS TDi "05
2x Ibiza Cupra TDi "05
Leon TS 20VT "03
Ibiza Cupra 20VT "06
Nic vehementního, jen decentně dolů (H&R -35mm/-35mm) pro mírné snížení těžiště a kola jsou taky spíše obyč 17. K tomu odstranění sídlištního lišeje na náraznících (nástřik) a to bude vše.
takže stejné "vytunění" jako já jen H&R bez tlumičů?
budeš stříkat jen nárazníky? Já už od koupi Leoshe plánují stříknout jen ty černé lišty ale asi už to nechám jak to je Peníze padnou jen na servis + opravu toho předku
budeš stříkat jen nárazníky? Já už od koupi Leoshe plánují stříknout jen ty černé lišty ale asi už to nechám jak to je Peníze padnou jen na servis + opravu toho předku
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
copak si dělal?
jinak zdravím osazenstvo mě ta zime sere echt, ale já si najdu náhradní program
btw není tu někdo kdo by pomohl s nastavením wifirouteru?
už mě to fakt neba
jinak zdravím osazenstvo mě ta zime sere echt, ale já si najdu náhradní program
btw není tu někdo kdo by pomohl s nastavením wifirouteru?
už mě to fakt neba
Taky se pripojuji k rannim kecalistum, ale tady nikdo
Jim mi napise na ICQ, ze uz konecne rozchodil wifi a pak mu to najednou vypadne a uz jej neni
Co se srazu tyce, bohuzel letos mi to nevyjde V tomto terminu, kdy se sraz kona, budu na ty jejich hlavouny jeste porad nasrany Ne vazne, je par lidi ktere bych rad opet videl, ale radeji si s nima naplanuji sraz bokem pri ceste do Prahy nebo jineho koutu republiky
Jim mi napise na ICQ, ze uz konecne rozchodil wifi a pak mu to najednou vypadne a uz jej neni
Co se srazu tyce, bohuzel letos mi to nevyjde V tomto terminu, kdy se sraz kona, budu na ty jejich hlavouny jeste porad nasrany Ne vazne, je par lidi ktere bych rad opet videl, ale radeji si s nima naplanuji sraz bokem pri ceste do Prahy nebo jineho koutu republiky
Krásné bílé mrazivé ránko přeju všem
jak v ruskem filmu:D
jinak dobre ranko Marku
dobré, dobré, a hlavně pracovní - stejně jako zítra. Dopiju kávičku a vyrážím dělat něco prospěšného.
Všimli jste si té záře dnes ráno nad Prostějovem? To Jim rozchodil WiFinu
Všimli jste si té záře dnes ráno nad Prostějovem? To Jim rozchodil WiFinu
u me taky mirne pracovni, v devet se jdu juknou na firmu, stavi mi tam sachtu dle meho projektu, tak je jdu trosku zkontrolovat
No já vyrazím před devátou z domu, ve dvanáct se stavím domů na oběd a následně opět vyrážím. Návrat dom po 21hodině, pak domácí práce a zítra celé kolečko znova.
Teoreticky můžu říct, že přes týden mám více volna, než o víkendu
Teoreticky můžu říct, že přes týden mám více volna, než o víkendu
bréééé ránko, tož jsem si dnes po 12-ti dnech konečně kapečke pospal
to Jim → Leosh neutrpěl ránu, jen mi nějak něco rachotí, hučí nebo jak ten zvuk nazvat, na přední nápravě, tož se bude muset udělat větší servis ne jen obvyklá výměna oil
No já WiFi router zprovozňoval taky krapet déle než je zvykem. Nakonec se to povedlo a bylo to taková pi*ovina, stačilo po nastavení routru provést restart jak routru tak i modemu, no coment
Víííkend volný, heč! Chtěl jsem jet diszo na autoburzu, ale jak tak čučím z okna tak to nehrozí...zima jak v ruském filmu
Tož teraz zajedu natankovat ženušce "papouška", na poštu vyzvednout Leoshovi kryt zrcátka a potom se bude lenošit a večer se jde flámovat....zítra se bude léčit
to Jim → Leosh neutrpěl ránu, jen mi nějak něco rachotí, hučí nebo jak ten zvuk nazvat, na přední nápravě, tož se bude muset udělat větší servis ne jen obvyklá výměna oil
No já WiFi router zprovozňoval taky krapet déle než je zvykem. Nakonec se to povedlo a bylo to taková pi*ovina, stačilo po nastavení routru provést restart jak routru tak i modemu, no coment
Víííkend volný, heč! Chtěl jsem jet diszo na autoburzu, ale jak tak čučím z okna tak to nehrozí...zima jak v ruském filmu
Tož teraz zajedu natankovat ženušce "papouška", na poštu vyzvednout Leoshovi kryt zrcátka a potom se bude lenošit a večer se jde flámovat....zítra se bude léčit
ba ne to nebylo wifi ale baterka na ntb:)
wifi chodí, alu šáde obutý-[censored] jedny 2xobut, 4xvyážení+kontorlu tlumičů(toledo) 790 to jsem nečekal
wifi chodí, alu šáde obutý-[censored] jedny 2xobut, 4xvyážení+kontorlu tlumičů(toledo) 790 to jsem nečekal
Ahoj chlapi
No než jsem to pročetl uběhal dobrá pul hodina.
takže to sesumírujem :
1, zdravím všechny,
2, gratuluji Jimovi ( jakubovi ) k rozchození WiFi
3, Marku tebe jsem dneska viděl jak jsi jel z oběda seděl jsem v tom autobuse co jsi ho míjel na kruháčí
4, Proč jsem jel autobusem? Bo otec jel do práce vozem bo kovali luby ( kotlové tělesa ) na jadernou el. do indie
5, Zíma mě netíží já s přezouváním nespěchám podlemě to má opravdu ještě čas
6, Co se táče celorepublikového tak osobně nevím co bude sám tam jet nechcu sterbich mi už cosi psal, že se chce jet podívat a já nevím. Spíš bych jel jen na otočku né na noc a nic jiného
A jak říká Vojta domluvit se s lidma co chcu vidět je jednoduší než jezdit daleko
7, mám se skvěle za sebou první týden nic nedělání, ale aspoň to mám po delší době placeno a snad se z těch sra....ček vyhrabu
zdar jak sfiňa
No než jsem to pročetl uběhal dobrá pul hodina.
takže to sesumírujem :
1, zdravím všechny,
2, gratuluji Jimovi ( jakubovi ) k rozchození WiFi
3, Marku tebe jsem dneska viděl jak jsi jel z oběda seděl jsem v tom autobuse co jsi ho míjel na kruháčí
4, Proč jsem jel autobusem? Bo otec jel do práce vozem bo kovali luby ( kotlové tělesa ) na jadernou el. do indie
5, Zíma mě netíží já s přezouváním nespěchám podlemě to má opravdu ještě čas
6, Co se táče celorepublikového tak osobně nevím co bude sám tam jet nechcu sterbich mi už cosi psal, že se chce jet podívat a já nevím. Spíš bych jel jen na otočku né na noc a nic jiného
A jak říká Vojta domluvit se s lidma co chcu vidět je jednoduší než jezdit daleko
7, mám se skvěle za sebou první týden nic nedělání, ale aspoň to mám po delší době placeno a snad se z těch sra....ček vyhrabu
zdar jak sfiňa
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Srdcovka
Ibiza Cupra2 "99
Leon TS TDi "05
2x Ibiza Cupra TDi "05
Leon TS 20VT "03
Ibiza Cupra 20VT "06
Leon TS TDi "05
2x Ibiza Cupra TDi "05
Leon TS 20VT "03
Ibiza Cupra 20VT "06
To je krapet jiná cenovka
Srdcovka
Srdcovka
Mít lapipa na ajsku, to je jak noční
Dobrou všem, co nespí.
Dobrou všem, co nespí.
Nemužu za to, že jsem si celý týden s nikým nepokecal
http://www.radegast.cz/hokej/radegastuv ... pJsC/ukaz/
na popud Marka se zase trochu pochlubím
http://www.radegast.cz/hokej/radegastuv ... pJsC/ukaz/
na popud Marka se zase trochu pochlubím
Srdcovka
Srdcovka
co je sYnci, je zde nějaké ticho držíme bobříka mlčení
by mne jen zajímalo který magor vymyslel chlast tak blbě, že z něho bolí palice Taky by se už po těch letech mohl najít nějaký šikovný chemik, který by přímo do kvitu přimíchal nějakej ten prášek proti permoníkům v hlavě
by mne jen zajímalo který magor vymyslel chlast tak blbě, že z něho bolí palice Taky by se už po těch letech mohl najít nějaký šikovný chemik, který by přímo do kvitu přimíchal nějakej ten prášek proti permoníkům v hlavě
jsem si udělal filmové odpoledne takže jsem den krásně strávil na gauči a koukal na Mama mia a Transformíky cvai
Chtěl bych mít takové autíčko
Nejlíp toto :
Ale sny jsou sny
Chtěl bych mít takové autíčko
Nejlíp toto :
Ale sny jsou sny
Srdcovka
Srdcovka