TLACHÁRNA
Re: TLACHÁRNA
No a dneska je dopravka čilá - už před sedmou ráno jsem potkal vyjíždět celou flotilu do terénu, tedy modrá oktávka s bradavicí, bílá oktávka s poměrovkou (je to ta stejná, co měla ještě loni bradavici) - obě civil, a za něma dvě s bradavicí ve firemních barvách. Takže dnes opět doporučuji mít oči jak na silnici, tak na rychloměru
Pojedu dle predpisu, stejne dnes nikam nespecham. Za chvili to tu zabalim a pomalicku domu
Tak to je maras Vojto. Kde máte přilby? (kdyby to spadlo)
to uz by nam ani svecena voda nepomohla
No a já se radši přesunu za chvíli za kopečky a budu koukat po "suszarkach", což je krapet problém, protože to svinstvo má dosah přes kilometr Ale kdo má vysílačku, může být v klidu. Stačí mít nalazen kanál 19 a poslouchat upozornění ostatních
ty to mas vychytane Marku, tak stastnou cestu
Nesnáším konec měsíce! Se z těch čísel pose*u, si dělaj co chcou
No není mi lépe v "diuře"!?
to Marek : nestraš! Jak jen provedu zrychlený přesun? Plís > sháním předjezdce! Trasa Ka-Orl-Boh čas: start 14:30
No není mi lépe v "diuře"!?
to Marek : nestraš! Jak jen provedu zrychlený přesun? Plís > sháním předjezdce! Trasa Ka-Orl-Boh čas: start 14:30
MEN car: Altea FR
WOMAN car: Ibiza Sport
JA SZYBKO NIE JEŻDŻE-JA WOLNO LATAM
Vojto, dík. Když se v tom prostředí pohybuješ, tak brzo okoukáš spousty věcí.
Lubo, mě ty čísla (a že jich není málo) čekají prvního. Navíc prvního stávka dopravy, tak budu ještě dělat asi svoz zaměstnanců. Chceš ujet tu trasu bez újmy? Kouknu v kolik Ti jede autobus, nebo vlak
Lubo, mě ty čísla (a že jich není málo) čekají prvního. Navíc prvního stávka dopravy, tak budu ještě dělat asi svoz zaměstnanců. Chceš ujet tu trasu bez újmy? Kouknu v kolik Ti jede autobus, nebo vlak
No právě ty čísla numera cifry uzavřu taky až 2., to se promění v korunky prašule chechtáky
Co je to BUS? A vlak vozí přece jen uhlí, ne? A ten můj důlní vláček do Bogumína nejede, není tím směrem žáden tunel
Co je to BUS? A vlak vozí přece jen uhlí, ne? A ten můj důlní vláček do Bogumína nejede, není tím směrem žáden tunel
Tak tect prestalo a diky primotopum jsme si udelali paradni stan
uvnitr stanu 26°C, v kanclu mimo stan 18°C
uvnitr stanu 26°C, v kanclu mimo stan 18°C
co jééé, už tě nabyvilo dívat se na kolegy ???
Škoda OII, 2004, 1.9 PD, tlak 100kW / tep 300Nm be Reescha, stříbrnej šíp
SEAT Toledo 1.9TDi 97´ PRODÁNO
SEAT Toledo 1.6i 93´PRODÁNO
SEAT Toledo 1.9TDi 97´ PRODÁNO
SEAT Toledo 1.6i 93´PRODÁNO
vojtishek píše:U nas to vypada jako na bojisti
betonujeme vrchni patro a predpoklad ze to vsude potece k nam, co uz misty zacina, za chvili foto
můžu si to udělat v práci taky
Aby Vojto nevypadal rozhovor v pondělí takto:
V: Hmm, tak jsem na ulici.
P: Copak, vyhodili tě z práce?
V: Ale né, ale spadla budova, tak mám pracovní stůl na ulici
V: Hmm, tak jsem na ulici.
P: Copak, vyhodili tě z práce?
V: Ale né, ale spadla budova, tak mám pracovní stůl na ulici
Vojto, mám v rachotě k dispozici hydraulické stojky nebo nějaký ten hajcman. Nechceš pro zichr na podepření stropu .
P.S. Za mírný poplatek dodám i z górníkem
P.S. Za mírný poplatek dodám i z górníkem
Chlapci ctu to tu az ted, dnes uz je mozna pozde
Uvidime v pondeli, jestli budu na ulici
Jinak vcera jsem byl na plese s kamosem, pritelkyne zustala doma... Tak jsem nejak moc popil dneska mam odpocinek ale porad uvazuju zda-li jit vymenit ty zarovky
Uvidime v pondeli, jestli budu na ulici
Jinak vcera jsem byl na plese s kamosem, pritelkyne zustala doma... Tak jsem nejak moc popil dneska mam odpocinek ale porad uvazuju zda-li jit vymenit ty zarovky
Je tam nadherne pekne v tricecku jsem se rozhodl na vymenu zarovek (serizeni az jindy, ted bych jeste nafoukal), jen jsem prejel jeste ke garazim a tam povysaval a umyl
Dobré ráno pánové.
Já včera byl na Kryštofech, byla to bomba pak oslava narozenin od kamaráda a prý jsem se zastal kámoše a dal někomu do budky, ani si to nepamatuju
Jinak dneska jdu na turnaj ve stolním hokeji tak snad vyhraju
Já včera byl na Kryštofech, byla to bomba pak oslava narozenin od kamaráda a prý jsem se zastal kámoše a dal někomu do budky, ani si to nepamatuju
Jinak dneska jdu na turnaj ve stolním hokeji tak snad vyhraju
Chybovat je v povaze člověka, ale jen hlupák na svém omylu setrvává.
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka
Jdi do boje vesele, neboť mrtví, kteří se nesmějí, jsou oškliví.
Srdcovka