Přední světla

r.v. 1999-2005
Odpovědět
toledak

Přední světla

Příspěvek od toledak »

Když jsme koupily druhé toledo, zjistili jsme že bylo bourané, ale vše je dáno do origo stavu, nikde není nic poznat, až na přední světl, která mají utržený držáky a nějaký amatér je asi chtěl zavařit a slepit.Když s tím jedeme večer, tak se ty lampy klepou a levá i odírá nárazník.. Nevíte někdo, jak se to dá opravit? Nebo koupit nový jen ten černý plast, co je z druhé strany lampy? Přikládám nějaký foto na ukázku... :)
Obrázek

Uploaded with ImageShack.us
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

2x Toledo II, [color=#4040BF]1,6 Sr - 74kW[/color] a [color=#BF0000]1,9 Tdi - 121kW[/color]

DAVEMO

Re: Přední světla

Příspěvek od DAVEMO »

Tak to stejne jsem měl taky ten plastovej držák nějak zaletovanej ale vůbec to nedrželo jo a na STK jsem málem za to letěl :D Do příští prohlidky vyměniť ale myslím že se musí koupit celý světlomet no nevím snad někdo poradí.K tomu že to bylo bourané to jsi došel jak možna že to někdo násilím rval a rublo to.
Seat toledo 1.9tdi 66kw rotačka rv.2004 ALH

PoMa
Administrátor

Příspěvek od PoMa »

Dá se koupit opravná sada, která se přišroubuje místo stávajících pacek (v patce původní packy je připravena dírka na šroubek), ale koukám, že ty to máš už horší, jelikož jsi i bez té patky. Jde to i přivařit, vypadá to celkem i přehlédnutelně (svářečkou plastů a plastovými pásky se stejnou symbolikou použitou na světle = zachování vlastností použitého plastu), je tu ale další ale: chladičový pás máš dosti vepředu a tím pádem lampy víc utopené v chladičovém pásu, abe netrčely ven, což znamená, že ten, kdo ví jak mají vypadat uchycené lampy, tak si hned všimne, že to nesedí a kdo to neví, tak si všimne že budou ty úchyty obité o kapotu (právě proto tam je sražená ta hrana na tom plastu úchytu, jelikož tam jde v normálním stavu o milimetry, tady už to musí dřít o kapotu). Tedy pro tebe není ani řešení kupovat novou lampu. jelikož se může stát, že ti nebude sedět právě kvůli té chladičové stěně.
Toto je jen postřeh z fotek, může se stát, že chladičová stěna posunout půjde, aniž by se posunulo lícování s dalšími díly (lampy, nárazník, kapotový zámek) a tak by byla lepší konzultace s karosářem na živo

vopin

Příspěvek od vopin »

Ahoj mám seat toledo a zjistil sem, že v noci oslňuju a když sem zkoušel vlevo kolečkem dát světla dolu, tak se nic nedělo. Co s tím? Vopin

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

Máš tam originální světla? Nebo nějaké Andělské oči popřípadě něco podobného? Jelikož do těch "tuningových" světel se nedávají motorky na štelování výšky světel. Teda aspon já jsem je tam nikdy neměl a to jsem už měl 3druhy :-)
čau Hanny
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]

vopin

Příspěvek od vopin »

Já mám prvního Seata a světla vypadají jako orig.

Hanny
Globální moderátor

Příspěvek od Hanny »

Tak bych jel postupne:

1) Kontrola zda-li tam motorky vůbec jsou.
2) Pojistky
3) Zda-li tam jde napětí
[color=#00BF00]EGR off, cat off, koncák off, Bilstein B10 + pár drobností do budoucna :-)[/color]

Odpovědět